Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
Aktív témák
-
ktg3
őstag
válasz
N4r4ncs #25198 üzenetére
igazából csak annyit h erősen pozíciót nyert és nem úgy h konkrétan elé jött vissza hanem az h nagyobb sebeséggel vette az ívet és sokkal jobb pozícióba került miután visszaengedte kimit mint mondjuk kellett volna..
nem bírom ezt a hamilton gyereket .. modnjuk kimit sem
de abból a helyzetből hami sokkal jobban jött ki mint kellett vna
büntetést nem fog kapni mert tényleg visszaengedte de ha nagyobb különbség lezt vna közöttük akkor nem kergetik halálba egymást.. illetve a falbaazért erősen vártam a végén h hami is pörögjön vagy falazódjon be
tudom sok a HA , de ezt vizsgálják...
szerk: győzelmet nem lenne jogos elvenni tőle mert nem massa ellen tette..
kimit meg nem pontozzák be szóval tökmind1..max egy pár helyes rajtbüntetés lenne neki amit majdnem h meg is érdemelne
jerry: nem kiszorítás .. hami ha akarta vna rálép a fékre és akkor nem megy ki.
kimi csak kihasználta hogy jobb pozícióban van..ez majdnem olyan jó volt mint tavaly japánban massa és kubica
Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest