Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• JJános

addikt

válasz 7Heads Drago #13909 üzenetére

Nagyon drukkolok Haminak, és ha hibázik, ha nem, a kudarcai megviselnek. Örülök, hogy nem kell mentséget keresnem.

Nagyon szeretem Kimit, és Massát is, és örülök, hogy kiköszörülte a csorbát.

Az én szemem előtt is van egy leengedett vörös (piros) zászló, és drukkolok a Ferrarinak. A kettős győzelem is nagyon jól esett, de mivel itt sokan nem tudják elképzelni, hogy másnak is drukkolhatok, tartózkodok a megnyilvánulásoktól. Ráadásul az a vád is ért, hogy mindíg másnak szurkolok, ami természetesen nem igaz.

Az egyetlen autó, ami nélkül nem tudom elképzelni a F1-et, az a Ferrari!

Hami győzelmekor persze nem tartózkodtam, hanem örültem, és ki is fejeztem.

Massa gyengébb szereplése az első két futam után meggyengítette a benne való hitemet, de természetesen képesnek tartom arra, ha a gőz a fejében összébb szorul, hogy bármikor Kimi helyére lépjen. Sose kelljen, csak mégis.

Lonzi nekem is szimpibb lett, amióta kisebb az arca.

Lényeg, hogy nem vagyok ellendrukker, és nem is szeretem, ha valaki a másik orra alá dörgöl, mert kedvence hibázik.

Történhet bármi, egyetlen pilóta ellen sem szurkolok, és mert hibázik valaki, ezért nem tartom gyermetegnek, sem kezdőnek, mert aki ma F1-es autóban ül, mind komoly pilóta.

Ennyi asszem. ;)

Mézes mackóm: Örülök annak, amit irtál. Megnyugodtam. :D

• gV

őstag

válasz 7Heads Drago #13909 üzenetére

Sőt Alonsot kimondotan utáltam, de most ahogy elviseli azt, hogy egy szar autőval kell vezetnie... nagyot nőt a szememben.

:DD mégis mit tudna csinálni? idény közben visszavonulni, maximum :))

nagymami jót sugott neki: menny el a mekitől

Aktív témák