Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Ha ezt a témát már körbejártátok akkor mi a véleményetek arról hogy az F1 ellapossodott? Csak saját és környezetem példájából tudok kiindulni. Én '97 óta az összes futamot megnéztem 1-2 kivételével amikor rajtam kívülálló okok miatt nem nézhettem. Ez egészen így volt eddig az idényig. Megnéztem az első párat és azóta semmit, elolvastam inkább az összefoglalókat este vagy a végére bakpcsoltam a TV-t mert előre tudtam a végét. Jó most moondhatjátok azt hogy biztos a BMW-nek vagy a McLaren-nek drukkolok. Igen így van elismerem. Hakkinen volt a kedven versenyzőm (remélem jövőre visszajön de ez már más téma :) ) ezért most is Raikkonennek vagy Coulthard-nak drukkolok a futamokon (de nem a TV elől) Megjegyzem hogy a tegnapi futamon szerintem mindketten jól teljesítettek, és ha nem lett volna az a jelöletlen oljafolt Kimi előtt akkor talán megfoghatta volt Schumi-t és a köv. futamon lett volna VB bajnok. Tehát én nem hiszem el hogy ezt már a Ferrarii drukkerek se unják. Jó most biztos örülnek hogy Schumi 5xös meg minden de ez tart 1 hétig, és utána? Mennyi jegyet fognak eladni a következő futamokra? Hányan fogják TV-n nézni? És mi lesz jövőre?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs