Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirTom
tag
Köszi a támogatást Fanuc-ban így előre is, majd az élet eldönti,hogy Fanuc-mellé sodor-e az áramlat,de ha lesz egy lehetőség biztos rámozdulok, programozása faramucibb lehet, de a kezelését egyszerűbbnek találom mint HDH-t
Petie, jó kis video, a darab látszik, meg a szerszám is szépen világítana a sötétben, legközelebb sötétíts be
Hallgassatok Locsira, és amikor brutto 850-et mondanak, akkor kapjatok a szivetekhez,hogy mit is várnak annyiért?
Nekem hét éve volt 850,de akkor is keveseltem,mert mások akkor is 1000-ben voltak, szóval dobbantottam, egyébként 650-el kezdtem 10 éve egyedi-gyártásban, a zöld-gombos időszakot kihagytam
tipp:Nem sokat tudok a kecskeméti Merci gyárról, oda már beindult a toborzás (Daimler.com) de egyelőre középvezetőket toboroznak. Talán több a lehetőség mint Debrecenben, elég nyomottak a bérek Kecsón, de van választék cégekből, Knorr-Bremse,Thyssen,Hilti (képezték ki a CNC-seket), meg vannak kissebb cégek, azokról nem tudok sokat. Többnek tűnik mint Debrecenben,de a nyugathoz képest messzi vannak a fizuk..Sajna
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest