Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Sziasztok!
Tud valaki használtan Focus mk2-be (2007) jobb első fényszóróházra fedelet? Ilyet.
-
Brandynew
őstag
-
Brandynew
őstag
válasz molnarpeter #50530 üzenetére
Ez jó ötlet, köszi
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Évente kb. 40 ezer km-t megyek, Focus mk2. Szerintetek milyen gyakran kéne olajat cseréljek? Elég az évi 1 vagy tartsam be a 30 ezret (azt hiszem, annyi az ajánlott)? Esetleg gyakrabban.
-
Brandynew
őstag
válasz lezso6 #50205 üzenetére
Köszi a válaszokat Én is attól félek, hogy az autópályán hal meg. Naponta vezetek közel 200 km-t autópályákon és világítás nélküli főutakon, nagyon kellemetlen lenne, főleg ilyen esős időben, amikor amúgy sem sokat látok. Ilyenkor mi amúgy a jó módszert, menjek tovább távolságival, a többiek nagy örömére?
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
Köszönöm, maradnék inkább valamilyen emelt fényű lámpánál, amihez nem kell semmilyen átépítés. Focus mk2 2007
Visszaolvasva, a legtöbben a Osram Night Breaker Lasert ajánlottátok, viszont az engem eltántorít, hogy ilyen 8-12 hónapos élettartamot ír mindenki, ami most van, az szerintem 10 éve nem volt cserélve, nem akarom, hogy éjszaka vezetés közben egyszer csak világítás nélkül maradjak. Mi lehet az alternatívája, ami az átlagnál nagyobb fénnyel világít, de nem kell évente cserélnem? Sokat járok éjszaka tompított fényszóróval, havonta 1500-3000 kilométert.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Focus MK2-be lehetséges a gyárinál erősebb tompított fényszórót szerelni? Ha igen, mi ennek a módja, mennyi átalakítást igényel? Gondolom nem elég csak egy másik égőt betekerni.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz gabor9991 #37553 üzenetére
Valóban lehet, hogy így van, de általánosítani nem lehet, egy 2M-ért árult autóban is lehet, hogy egy csomó minden frissen lett cserélve, azért 2M. Mindegyik is, az autózás így is úgy is rohadt drága, szinte soha nem az autó vételára az igazán nagy költség, hanem amit az évek során ráköltesz.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz se4ever2 #37532 üzenetére
Azt nézted, hogy az autó vételára + szervizköltségek összegéért milyen más autót kapnál, amit nem kéne egyből szervizelni?
Én már annyit szívtam szervizekkel, hogy legközelebb biztosan csak új autót veszek. Olcsóbb a használt, de nagyon gyorsan ráköltesz közel annyit, amennyiért kaptál volna újat, amit jóval később kell elkezdeni szervizelni.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem.
1. Mi a fene ez a csatlakozó, ami lelóg a kocsim aljáról? Hátul mindkét oldalon lóg 1-1 ilyen. Gyárilag gondolom nem lóg ott, hogy kerülhetett oda és csináljak-e vele valamit?
2. Ez a kipufogó cső tartó mennyire van rossz állapotban, kellene vele kezdeni valamit? Lehet csak ezt a tartót cserélni? Az gondolom ilyen 10 ezer Ft alatti tétel lesz munkadíjjal együtt, igaz?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Szivargyújtóban benne hagyva az FM transmittert meríti valamennyire az akksit? Vagy a motor leállását követően az egyáltalán nincs feszültség alatt?
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Egy kereskedés szerint Focus MK2-höz nem létezik utángyártott belső visszapillantó tükör, csak bontóból kapok hozzá. Ez igaz?
Illetve, felőlem lehet eredeti is. Ez 100%, hogy jó kell legyen nekem, nem? https://cromax.hu/utaster_belsoter/mennyezetre_szerelt_alkatresz/belso_visszapillanto_tukor/belso_visszapillanto_tukor_ford_9802
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Ford Focus MK2 2006 1.4
Milyen ablaktörlőt vennétek előre és hátulra?
Köszi.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Tudnátok segíteni? Hogy a fenébe kell elmenteni egy rádiófrekvenciát Focus 2 mk2-ben? Gondolom meg lehet csinálni, hogyha megnyomok rajta egy szám gombot, akkor az alá mentett frekvenciára álljon be.
-
Brandynew
őstag
válasz molnarpeter #32138 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Ez a Roidmi szimpatikus megoldás.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Mi annak a legolcsóbb módja, hogy tudjak lejátszani külső eszközről (akár mobilról, akár pendriveról) zenei fájlokat? Normál Focus mk2 fejegységem van.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
15"-os Focusra hol kaphatnék 4 db új/újszerű dísztárcsát, ami nem 10e Ft db, hanem annál lényegesen olcsóbb?
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Az lehet, hogy a kis kijelző csak az összes megtett kilométert és az utolsó reset utánit mutatja, semmi mást? Hogy tudom így megnézni, hogy mennyi az átlagfogyasztásom?
Ford Focus mk2 1.4 benzin
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Ford Focus mk2-ben elektromos kormányrásegítés van?
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz molnarpeter #25942 üzenetére
Tudom, hogy úgy kellett volna működnie, nem is azzal volt a gond. VPN-en keresztül működik, szóval a Box.com valamely IP-je lehet tiltva a munkahelyem tűzfalán.
Köszi.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Ford Focus mk2 (2007) 1.4 benzin autóhoz lenne szükségem kezelési kézkönyvre valamilyen nyomtatható formában.
Itt elvileg fent van, de sehogy nem tudom letölteni, másnak megy vagy megvan esetleg valakinek ez a kézikönyv? https://www.box.com/s/rgidousmrpdxra2yumpd
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Ford Focus MK2 1.4 benzinesbe milyen motorolajat tennétek?
Köszi!
-
Brandynew
őstag
válasz molnarpeter #25857 üzenetére
Pl. a kipufogódobot ennyire látom rozsdásnak (nem saját kép):
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Mi számít elfogadható szintű rozsdának 10+ éves Focusnál? Mindenhol látok rozsdafoltokat az alvázon, kipufogón stb. Az ajtó alatt nem és a sárhányón sem vészes, de persze van rajta. Az természetes, hogy egy ilyen idős autónál mindenhol ott a rozsda?
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Ford Focus mk2-ben (1.4 benzin) tényleg nem zárható a tanksapka, vagy nem az eredeti van rajta/nekem nem működik a központi zárral?
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz molnarpeter #25668 üzenetére
Igaz 1.4 benzines.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Egy kettes Ford Focusban mennyi egy komplett vezérlés cseréjének a reális díja nem márkaszervizben (anyagköltség+munkadíj)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest