Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-05-04 02:12:24

LOGOUT.hu

Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1101) vegitossj7


vegitossj7
addikt

Ennyi kellett...

[link]

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1102) lofagi válasza vegitossj7 (#1101) üzenetére


lofagi
addikt

Nice! :]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1103) Plafoon


Plafoon
tag

Kicsit rossz az angolom, mi ellen lázadunk április 3-án?

(#1104) lofagi válasza Plafoon (#1103) üzenetére


lofagi
addikt

Csak nagyon röviden:

1. A kommunikáció nem az igazi a Ubisoft részéről, köntörfalazás és mellébeszélés van.
2. Nincsen konkrét terv a jövőre nézve, vagyis ez nincs leközölve velünk.
3. Pénz probléma, de ez a mai javítással lehet,hogy orvosolva van.
4. MM problémás
5. ETA, azaz pontos idő a megjelenésekre vonatkozóan, nem tudunk semmi konkrét dátumot.

Nagyon összefoglalva erről van szó. Őszintén én túlzásnak tartom. A játék durván 1,5 hónapos. Mindent nem fognak tudni megcsinálni egyszerre. Évek alatt lett kifejlesztve egy játék, 1 hónap alatt nem lesz lecsiszolva. A türelem az ami ma már nincs az emberekben, mindent most vagy soha.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1105) TazLeacher válasza lofagi (#1104) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Valahol egyet értek, ugyanakkor durván 20.000 Ft-ért nem akar senki várni. Akkor legyen 5.000 Ft a játék, és adják ki részletekben, ahogy a Hitman-t is. A lenti dolgokhoz:

1. A kommunikáció nem az igazi a Ubisoft részéről, köntörfalazás és mellébeszélés van.

100%-ban egyet kell értsek.

2. Nincsen konkrét terv a jövőre nézve, vagyis ez nincs leközölve velünk.

A season pass miatt ez viszont fontos lenne.

3. Pénz probléma, de ez a mai javítással lehet,hogy orvosolva van.

Ezzel nem értettem egyet, de ha már így alakult, akkor tök min1.

4. MM problémás

E mögé meg nem látok be. Két dolog: vagy a játékos eddigi összes teljesítményét beleszámítjuk a dologban, ez esetben előfordulhatnak érdekes dolgok, amikor kisebb szintű karakterekkel próbálkoznak az emberek, vagy a karakterválasztás a "sorsolás" előtt kellene, hogy legyen.

5. ETA, azaz pontos idő a megjelenésekre vonatkozóan, nem tudunk semmi konkrét dátumot.

Ebben sem látok hatalmas problémát...miért kellene? Ez mióta szokás?

Én felpumpáltam maxra a main karimat, vetem hozzá mythic páncélt kivégzést úgy, hogy nem vásároltam Steel-t. Helyesbítve vásároltam steelt véletlenül...mert láttam, hogy megvehető steel-ért a Season Pass, ezért vettem 25.000 Steel-t, mert volt még 12.000-em. Aztán utána derült ki, hogy az kamu. Pofára estem. Pont az 1. pont miatt nem is ugattam, mert tudtam, hogy 1 hónap múlva fogok kapni egy egy kamu választ, és b@szhatom. Úgyhogy 36.000-ből megvettem az Assassin mythic ruhapakkot, és ennyi. Így ment kukába ~5.000 Ft.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1106) peterson79 válasza lofagi (#1104) üzenetére


peterson79
őstag

hali,

Milyen pénz probléma? keveset ad a játék és lassú a fejlődés miatta? ha akarom akkor veszek egy adag "acélt" pénzért és ez szúrta a szegények szemét? nagy előnyt nem lehet vele elérni, legalábbis szerintem.

Vannak hiányosságai a játéknak - melyiknek nincs -, de annyira nem gáz. Annyi igazság van, hogy a sok vérpistike akik 24/7-be nyomják azoknak eleve több gyakorlata lesz velem szemben, de ezen nem fogok javítani 180 fokot akkor ha veszek 6 féle kiegészítőt a karakteremre és 108-as leszek vele 2 perc alatt...

rosszul gondolom?

(#1107) RaGi91 válasza peterson79 (#1106) üzenetére


RaGi91
senior tag

A probléma az, hogy egy eleve teljes árú játéknak, ami alapból nem sok mindent tartalmaz. Egyetlen erős pontja a harcrendszer, ami bugos, laggos, balanszolatlan foskupac. Emellé még jutalom is alig jár. Az unlockolható tartalom pedig piszok drága. Kiszámolták, hogy átlag napi 2 óra játékkal + daily orderek 2.5 ÉV lenne minden feloldható tartalmat megszerezni (season pass tartalommal). Vagy kb. 580 GBP (210k HUF).

Nemár. És sok minden nem is néz ki olyan jól, de egy ilyen játékban, ahol kb 10-15 perc egy meccs, kell valami motiváció, hogy újat kezdjek sokadjára. De nem az, hogy kapok 20-30 steel-t és egy szájbatekert kivégzéshez kell 7000, egy emotehoz meg 5k.

Hozzáteszem, hogy sokaknak, akik kompetitív szinten akarnának játszani, azoknak a gear level semmit nem jelent, mert 1v1,2v2 módban nincs ilyen. Csak kozmetika.

Ha ezeket összeadod és a fejed nem a homokba dugod, akkor rájössz, hogy nem kevés hiányossága van a játéknak és UBI-ék fosnak a fejünkre, mert még annyit se mondanak, hogy "Dolgozunk az összes bug/gamebreaking exploit javításán, balanszon, stb."

Csak benyögnek egy ilyet, hogy hú 25% több steel. Hát dugják fel oda, ahova nem süt be a nap. Ennyi. Nem csoda, hogy a játékosbázis 1.5 hónap után kb. 5-10% lett.

[ Szerkesztve ]

(#1108) lofagi


lofagi
addikt

Úgy tűnik ,h valami változás csak történik.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1109) xPraetoriaNx


xPraetoriaNx
senior tag

Én mondjuk ezt a "minden unlockolni akarok" hozzáállást mindig is fejvakarással fogadtam. Az hogy egy RPG-ben ki akarsz mindent maxolni még ok, de komolyan? Azon sírnak az emberek, hogy sok időbe / valós pénzbe kerülne olyasmit unlockolni, aminek háromnegyedét aztán nem használná úgy se? Mármint eleve a karakterek egy részével tuti nem játszik az illető, vagy max "poénból" 1-1x, meg mondjuk a "lock közbeni emote"-okat se éppen folyamat nyomkodja az ember, meg ilyenek...

Szóval aki ezen sír az sírjon tovább én meg röhögök rajta...

(#1107) RaGi91 --- Kifelejtetted a számolásból, hogy orderek... Csak a két napi orderért kapsz 600 steel-t, plusz amit magáért a meccsért kapsz, és adott esetben "kétnapi ordert" is meg tudsz csinálni ezzel párhuzamosan, szóval napi szinten egy 800 pár meccsből összeszedhető, még csak noliferkedni se kell hozzá.

[ Szerkesztve ]

There is no war. Only the harvest.

(#1110) RaGi91 válasza xPraetoriaNx (#1109) üzenetére


RaGi91
senior tag

És játsszak olyan móddal, amivel nem akarok. (4v4). Szinte minden order erre szól, 3-ból 2x dc, kilépkednek, rossz MM. Aha.

Átlag játékidővel 1v1, 2v2-be 3 hét volt kioldani kensei-nek a Mythic outfitet. És még nincs akkor scavenger crate, nincs kivégzés, nincs emote, pedig csak vele játszottam. Úgy, hogy kicsengettem 16k Ft-ot a játékért. Máshol nincs ilyen.

Eljutottunk addig, hogy talán hetente kapunk valami infót... Kár, hogy ez alap dolog kéne, hogy legyen.

[ Szerkesztve ]

(#1111) xPraetoriaNx válasza lofagi (#1108) üzenetére


xPraetoriaNx
senior tag

All matches Steel income are increased by 25%
Daily Orders Steel income are increased by 33%
Side Orders income are increased by 50%

Ennyi :D

(#1110) RaGi91 --- Hazamegyek megnézem hogy nekem mennyi idő volt unlockolni a dolgokat, hazudni nem akarok. Amire fejből emlékszem, az két mythic outfit, egy 7000-es kivégzés, meg pár láda, és nem 0-24 ezzel játszom.

[ Szerkesztve ]

There is no war. Only the harvest.

(#1112) TazLeacher válasza RaGi91 (#1110) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nem értem a problémádat. Vettél egy játékot, amiben van 5 játékmód. Te ebből kettőt játszol és panaszkodsz, hogy lassú a fejlődés, kevés a tartalom. Nem értettem kik keveselték a steel-t. Most már értem.

Most főleg, hogy megemelték, napi 1K-t összeszedni nem nagy kunszt.

Máshol nincs ilyen.

Mármint, hogy csak a játék kevesebb, mint felével játszol, és lassabban fejlődsz, mint azok, akik teljes játékkal?

Az meg külön vicc, hogy arra hivatkozol, hogy 2,5 év lenne mindent összeszedni. És? Minek nekem 4 kivégzés, 4 emote, az összes outfit, meg 14 ornament az összes karakterre? Nem tudom neked hogy van, de nekem egy karaktere csak 1 ruhát engedélyez rárakni és 2 kivégzést és 2 emote-ot...ha 1 hónap alatt meg lehetne szerezni mindent akkor meg az lenne a baj.

Leírod, hogy csak a Kensei-el játszol. Akkor mond már meg nekem, hogy mi szükséged van a Warlord összes megvehető cuccára?

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1113) RaGi91 válasza TazLeacher (#1112) üzenetére


RaGi91
senior tag

A játék különböző módjai más-más embereknek valók.
Engem senki ne kötelezzen arra, hogy (számomra) fosparádé móddal játsszak, ahhoz, hogy tudjak IG currency-t szerezni, mivel az order-ek 90%-a 4v4-re szól... :( Letojom, hogy hány%-a a játéknak. Én az 1v1,2v2 módért vettem meg a teljes árat.

Nincs sok időm játszani sajnos, de azért szeretnék mondjuk néhány emote-ot, jól kinéző gear-t stb. És én lusta disznó elvárom azt, hogy ezért már ne kelljen fizetnem pluszba és ne kelljen ész nélkül grindolni hetekig.

Még szerencse, hogy story jutalmat kaptam, különben még most se lenne meg.

Mocskos rablóbanda az Ubisoft egyébként, ez nem vitás. Már bebizonyították több "AAA" címmel is.
Rendszerint félkész, lebutított játékokat adnak ki, félrevezető demókat, stb. Kár, hogy a koncepció túl jó ahhoz, hogy ne vegyem meg.

Egyébként az, hogy alig jön(jött) steel még nem is zavarna, de a rengeteg bug és exploit elront mindent és hónapokig kussolnak róla.

[ Szerkesztve ]

(#1114) lofagi válasza RaGi91 (#1113) üzenetére


lofagi
addikt

Nekem se jön be egy csomó játékmód, de kell a pénz és ezért játszom másokkal is. Egy karis vagyok és amikor másik karival kell feladatozni kész vagyok, de csinálom, mert kell a pénz. Szerintem nincs olyan játék a föld kerekségen ahol minden pillanatban van olyan amit szívesen csinál az ember. A grindelés midnen játékban rossz. Itt sincs másképp, de kell csinálni, mert a része.

De szerintem szidni egy játékot, mert épp van benne több mód is ami esetleg neked nem jön be. Illetve ezeket nem használni . Ma is van egy feladat, elimination 3 kivégzés AI ellen! 400 arany. Most egy 5 perces kör nem hiszem,hogy ne érne meg ennyi fáradságot. Ezt összegyűjteni kb 10 normál meccs.

Nyilván senkit nem lehet rábeszélni semmire sem. Csak azért ne a játék legyen a hibás, mert valakinek nem tetszik,hogy grindelni kell.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1115) RaGi91 válasza lofagi (#1114) üzenetére


RaGi91
senior tag

5 játékmód: 3 4v4, 2 1v1,2v2. Az orderek aránya 60-40? Nem. Kár, mert ésszerű lenne.

Az első hozzászólásomat sem arra hegyeztem ki, hogy jajj de kevés steel jön, hanem a rengeteg bugra, rossz matchmakingre, exploitra, Ubisoft nemtörődömségére (nem hiszem, hogy egy olyan bugot, mint a zone flicker hónapokig tartana kijavítani). Kár, hogy ki fog halni a játék, ha nem rittyentenek egy R6-hez hasonló mutatványt itt is.

Mondjuk a R6 is megint egyre rosszabb minden patch-el :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1116) TazLeacher válasza RaGi91 (#1113) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Senki nem kötelez rá. Nem akarsz vele játszani, nem játszol. Akkor viszont ne dühöngj.

Volt 3 béta a megjelenés előtt. Semmi félrevezető nem volt benne. Ott is tudhattad, hogy ez a játék nem az 1v1 és a 2v2 küzdelmekre lesz kihegyezve célirányosan. Te ennek ellenére mégis megvetted, kifizetted érte a teljes árat. Most mégis elvárod, hogy a játék jobban értékelje a Te általad kedvelt módot. Ez pont olyan lenne, mintha én csak AI ellen akarnék játszani, és zavarna, hogy a feladatok legnagyobb része PvP.

Éngem pl. nem érdekelnek már a feladatok. 1 karakterrel játszom, azon full gear van, megvan hozzá minden. Engem a trófeák érdekelnek, azokat csinálom. Ezért húztam fel egy lovag és egy szamuráj karaktert is. Azt is okosba, feladatokkal (50 ölés Skirmish-ben, 48 main karival, utolsó kettő valamelyik másikkal). Most van egy reup1-es PK-m és egy Orochim, amivel nem is tudok játszani...de még így is fullos a main karim. Nekem nem kell már igazából a pénz (3.500 Steel kell még az utolsó cucchoz, 'osz csókolom), nem játszom Hybrid-el, csak azért, mert az a feladat. Egyszerűen tudomásul veszem, hogy ez ma nem az én feladatsorom...

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1117) RaGi91 válasza TazLeacher (#1116) üzenetére


RaGi91
senior tag

Ki dühöng? Egyszerűen csak nem értek egyet. :(
Nem tudom, hogy elolvastad-e egyáltalán a mondatot, mert a félrevezetést nem pont erre a játékra értettem, de mindegy is. Nem vitatkozok veled, mert átmentél struccba ;]

[ Szerkesztve ]

(#1118) xPraetoriaNx


xPraetoriaNx
senior tag

Na RaGi, gép elé kerültem. Totál játékidőm 103 óra, ebből PVP csak 31 volt, tehát a játékidőm kéthmarada AI ellen ment, ami kevesebb steel (és ebben benne van a kampány is, de most jófej leszek és azt is beleszámolom, hogy "szarabb arány jöjjön ki" végül), a játék február 14-én jött ki, tehát 45 napja, azaz a napi átlag játékidom 103/45=2,289 óra. Emberi léptékkel 2 óra 17 perc.

Jelenleg van 2067 4067 steelem. (Ahogy beléptem a játék multi részébe, kör vége miatt kaptam 2000-et)
Vettem 3 hőst (Lawbringer, Warlord, Oroch), az 1500.
Vettem 2 mythic outfitet (Lawbringer, Warlord), az 30000
Megvettem Warlordnak a drágább kivégzését (Beatdown), 7000
Föltornáztam a Warlordom gearjét 108-ra, az 9450 (itt megnézheted, hogy ez hogy jött ki)

Tehát nem számolva a scavanger packokat (amiből szintén vettem, nem is egyet, de lévén pontos számot nem tudok, inkább ezt is letagadom, hogy a végeredmény neked kedvezőbb legyen), meg az itemek kinézetének cserélgetését összességében 5001752017 steelt szedtem eddig össze.

Hogyha tényleg csak egy karakterrel játszol, ennyiből meg tudtad volna venni a mythic outfitet, mindkét execution animációt, mind az 5 emote-ot, egy két effectet, és még maradt is volna 3017 steeled. Szóval miről is beszélünk?

Namost úgy gondolom, hogy (kicsivel több, mint) 2 és egy negyed óra játék naponta (hétvégékén és március 15-én is) nem éppen a teljesíthetetlenül sok "nolifer" szám. Szóval sírunk még egy kicsit alaptalanul, vagy belátjuk hogy a saját magunkkal baszunk ki a hozzáállásunkkal?

[ Szerkesztve ]

There is no war. Only the harvest.

(#1119) vegitossj7 válasza xPraetoriaNx (#1118) üzenetére


vegitossj7
addikt

Kibasztunk magunkkal azzal, hogy több steel-t kapunk? Pls. Még balance is jön a végén, ha negatívan állunk hozzá. A Blackout még mindig érvényes, aki teheti, ne tolja április harmadikán...

(#1120) xPraetoriaNx: Nekem a balance-al nagyobb bajom van, és a revenge buildekkel sajnos. :(

[ Szerkesztve ]

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1120) xPraetoriaNx válasza vegitossj7 (#1119) üzenetére


xPraetoriaNx
senior tag

RaGi "nem megyek 4v4-et mert azt nem szeretem, de így meg szarul jön a steel, hónapokba telik kiunlockolni amit akarok" hozzáállására ment a válaszom... Napközben beígértem neki, hogy ha hazaérek akkor írok neki konkrét számokat...

There is no war. Only the harvest.

(#1121) TazLeacher válasza vegitossj7 (#1119) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Őszinte választ akarsz: igen. Kib@szunk magunkkal. A lentiekből is tökéletesen látszik, hogy emberi léptékű játékidővel is bőven-bőven fullra lehet húzni egy karaktert. Tehát tényleg az kell, hogy 2 hét alatt fullra lehessen tolni? Az aztán rohadt nagy élmény lesz...

A játék eleje óta mindig megvoltak a notórius sírók, csak mindig másért...mindig más volt a béna, mindig más volt a szemét:

Amik így hirtelen eszembe jutnak, hogy mitől lesz valaki közellenség:
- lelököd az ellenfeled
- hátba támadod az ellenfeled
- ketten mentek egy ellenfélre
- revenge-re építesz gear set-et
- a mérgezést tolod
- a pajzslökést tolod

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1122) vegitossj7 válasza TazLeacher (#1121) üzenetére


vegitossj7
addikt

Őszinte választ akarsz: igen. Kib@szunk magunkkal.

Itt nem olvastam tovább.

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1123) RaGi91


RaGi91
senior tag

Fosok a steel-re. Nekem 31 óra multiplayer után jött össze 29.6k steel. Minden bónusszal, story mód. Szarok rá, majd meglesz minden, ami kell.

Na akkor a lényeg. Most volt a dev stream vagy minek nevezték ezt a 30 perces fost.

Nincs flicker bugfix. Úgy próbálnak balanszolni, hogy a rakás exploit bent marad.... Ezzel csak annyi a baj, hogy egyes karakterek az exploitok miatt jók. Pl.: Peacekeeper
Egyedül a flicker zone miatt erős. Egyébként simán verhető. 100x harcolok inkább PK ellen, mint egy warden ellen.
Szegény PK-t nem értem minek kell nerfelni:S Csak a bugot kéne kijavítani és máris könnyebb ellene.

(#1124) vegitossj7 válasza RaGi91 (#1123) üzenetére


vegitossj7
addikt

Csak annyi, hogy 13 frame a lightja, olyan gyors, hogy raideren kívül a másodikat nem tudod blockolni.

A zone-ja meg undorító, 5 frame-el gyorsabb a Warden zone-nál. Warden legalább nem faintel közben felfele.

Pk-t a földbe le kell nerfelni, nagyon jó eszközei vannak, de senki nem használja.

A flickert meg light/heavy-feint-el lehet counterelni. Bers-el tolom, nevetségesek, próbálkoznak de nem megy nekik.

Én a patch-től ami valszeg a Faction war végén jön amit várok:

-PK light/zone nerf
-Warden vortex GB range nerf.
-Bers buff, LB buff, Raider buff
-Indikátor fixek. Tech-ek ellenőrzése.
-Valami teszt szerver. Ahogy már kb. minden UBI játéknál van.
-Valk fix (shield stance-ből nem lehet gb-re cancelezni)
-Revenge buildek agyonnerfelése. Defence és mások buffolása.
-Chip DMG.
-Ranked.

Ha ezeknek 90%-a teljesül 2 hónap alatt, akkor rendben vagyunk szerintem a jövőre nézve.

[ Szerkesztve ]

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1125) TazLeacher válasza vegitossj7 (#1124) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Amit leírtál az mind tök jó, de szerintem ez nagyon álomszintű mennyiség. Ezt én mondjuk az elkövetkezendő fél évre prognosztizálnám, nem 2 hétre...

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1126) HeZzZ válasza vegitossj7 (#1124) üzenetére


HeZzZ
senior tag

az en szemelyes velemenyem:

a BERS az egyik utolso akinek buff kell, LB sincs egyaltalan raszorulva. SHUGOKI ellenfelnek orulok, nevetsegesen konnyu ellene jatszani majdnem minden heroval. RAIDER kitje pedig olyan egyszeru, hogy az is kivulrol ismeri 3 meccs utan, aki meg egyet nem jatszott vele. Neki kellene valami fele-fajta buff.

powered by Tiger Lake & GA10x

(#1127) Plafoon válasza HeZzZ (#1126) üzenetére


Plafoon
tag

Az a kérdés hogy a profikra vagy általánosan buffoljanak, engem kezdődként megsiratnak a berserker, shugoki, lawbringerek de egy profi röhögve dodgeolja

(#1128) HeZzZ válasza Plafoon (#1127) üzenetére


HeZzZ
senior tag

a normál játékos bázisnak nyilván. csak ne formálják már a herokat arra a pár százaléknyi profi játékosra.
minding is a profik alkalmazkodtak a játékhoz, és nem fordítva.

powered by Tiger Lake & GA10x

(#1129) vegitossj7 válasza HeZzZ (#1126) üzenetére


vegitossj7
addikt

Raider azért rendesen ott van.

Nagyon jó cuccai, vannak, az egyetlen aki tud dodge GB-et. Legjobb punisha neki van a játékban. Egyedül a GB zone a bajos, arra férne egy kis buff, de amúgy nagyon rendben van. Sokat dmg-el, leggyorsabb védekezése neki van, stb...

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1130) vegitossj7 válasza vegitossj7 (#1129) üzenetére


vegitossj7
addikt

Nem kellene másnaposan írnom...

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1131) lofagi


lofagi
addikt

Nem látom amit írok a játékban ez most valami új? vagy most mi van? Restart után megjavult....

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1132) malystryx


malystryx
senior tag

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy GB után hogy lehet oldalra lökni az ellenfelet, pontosabban mi a billentyű kombináció. Párszor jártam már így, direkt eldodge-oltam amikor háttal álltam a szakadéknak, erre benyelt GB után, oldalra húzott az ellen és pottyantam. Előre is köszi :)

(#1133) xPraetoriaNx válasza malystryx (#1132) üzenetére


xPraetoriaNx
senior tag

Jobbra / balra + GB.

There is no war. Only the harvest.

(#1134) RaGi91 válasza malystryx (#1132) üzenetére


RaGi91
senior tag

Vagy magad mögé is dobhatod, illetve raiderrel még keringőzhetsz is ha tartod a hátrafele gombot.

(#1135) Mister_X válasza RaGi91 (#1134) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Sőt, akármelyik irányba lehet dobni gyakorlatban :) PC-n nyilván egy fokkal nehezebben kivitelezhető, de én úgy veszem észre, hogy kontrollerrel lehet aztán válogatni a dobás irányát.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1136) malystryx válasza xPraetoriaNx (#1133) üzenetére


malystryx
senior tag

Köszönöm szépen, ha csak 5 percre is, de este belépek és kipróbálom. :) :C

#RaGi, gondolom a hátra dobásnál meg hátrafelé húzom a kart?

Bevallom őszintén srácok, ha itt nem olvasnék, akkor nem is tudom mi lenne velem. :U
Egyébként a magyar bajnokságnak megnéztem a ps4-es részét, most már legalább tudom hogy az orochi milyen kombókat használ, de attól függetlenül nagyon gyors és ügyes kezekben halálos..
Kensei-vel nehezebb ellene, de tegnap nobushi-val simán vertem. Engem tökre nem érdekel hogy ki mit mond a játékról, szeretem és kész. Bárhogy is hordják le a divatszurkolók, ha én leszek az utolsó játékos a szerveren akkor is ott leszek. Csak időm nincs mindig.. Ez arról jutott eszembe, mert olvastam egy cikket pár napja az újítások bevezetéséről, és a hsz-ek kapcsán jutott eszembe.
Hiába a sok sírás-rívás, meg a fikázás, az aktuális order-event küldiknél milyen érdekes mindig high activity van, mindig talál játékosokat, és eleddig 2x ugyanazokkal nem találkoztam.. Párszáz játékos mi?? Ez is csak egy hírvadász cikk volt mint a többi. :DD

Hétvégén felhúzom most már 3-as repura a kenseimet és végre kinyitom a 14 ládát :)) Abban pénz is van?
(bocs a hosszúért)

(#1137) RaGi91 válasza malystryx (#1136) üzenetére


RaGi91
senior tag

A ládákban csak gear van. 3 db kisebb szintű (7-9) és 2 db garantált nagy szintű (13).

@Mister_X Egyébként a dobás pontos irányának megadása néha nem az igazi. Pl.: Volt tőlem kb 2 óra irányába egy oszlop, annak akartam neki dobni az ellent, pontosan 2 óra irányába toltam a sticket és úgy ellöktem mellette, mint annak a rendje. Persze van, mikor meg működik.

[ Szerkesztve ]

(#1138) lofagi


lofagi
addikt

Jól látom,hogy megváltoztatták a küldiket? Már nem számít,hogy AI vagy Player ellen megyünk?

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1139) k-adi válasza lofagi (#1138) üzenetére


k-adi
nagyúr

Olyan kevés a player bizonyos módokban hogy inkább kivették. LOL.

(#1140) lofagi


lofagi
addikt

1.05. Elég szép változások vannak.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1141) lofagi válasza lofagi (#1140) üzenetére


lofagi
addikt

Ezt a baromságot,hogy a lawbringer még buffolták...

Na már azt is írja,hogy mennyit szereztél a fraction warhoz. Vagyis gondolom,hogy az a 800 az az lesz. :D

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1142) malystryx válasza RaGi91 (#1137) üzenetére


malystryx
senior tag

Nyitottam egy pár ládát, miután meglett a 3-as repu, és tényleg lila 13-as cuccok jönnek az utolsó 2-ből. Minden helyre tettem lilát, most kb. 78 a gear score. A max pont 108, és arannyal jelöli a játék. A 13-nál vannak nagyobbak is, vagy ezeket kell felnyomatni hogy 6-os sráfok legyenek rajta? Vagy esetleg még arany cuccok is vannak? Arra emlékszem, hogy a kensei-nek van olyan fegyvere ami alapjában piros és arany díszítéssel vannak. Arra vadászom. Még több reput kell elérjek? Bocsi ha sok a kérdés :)

@Lofagi, buffolták a lawbringert?? Akkor kitanulom a mesterséget lehet! Ma találkoztam egy olyannal, ráadásul gép volt, meg a bajnokságon is láttam hogy elkezdi a kombóit, és le sem áll velük. Ma én is átéltem ugyanezt, nullára vert, állva hagyott. Csak pislogtam mint hal az iszapban.
Csak vicceltem, inkább tanulnék egy nobushit mint lovagot... :)
Mindjárt meglesem a változásokat.

[ Szerkesztve ]

(#1143) lofagi válasza malystryx (#1142) üzenetére


lofagi
addikt

Minél magasabb a repuszinted annál nagyobb cuccokat dob. De pl én P12-esként még nem kaptam ilvl15-nél nagyobb cuccot drop-ból. Szóval azokat már nyugodtan lehet építgetni.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1144) lofagi


lofagi
addikt

Néha annyira nem értem ezt a játékot, olyan reflexei vannak a játékosoknak,hogy az félelmetes...

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1145) TazLeacher válasza malystryx (#1142) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Ha jók a statok, és van bőven alapanyag, simán felhúzhatod már őket.

Van minden kasztnak egy különleges fegyverszettje (*-al jelöli a játék a neve mellett). Ha ilyet kapsz, de nem jó a statja (vagy a jelenleg használt magasabb szintű), semmi gond, áttudod rakni a jelenlegi fegyveredre 500 steel-ért. Onnantól a jelenlegi fegyvered is úgy fog kinézni, és csillagos lesz.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1146) HoyHoy2


HoyHoy2
tag

tippeket, a múltkori játék frissítés után a NAT type-m Moderate (sárga) lett, eddig mindig zöld voltam, egyiknap bekapcsoltam a gépet és ez fogadott,
próbáltam:
- UPnP ki/bekapcsolni(de alapból be volt)
- elforwardoltam az összes lehetséges portot amit fórumokon és a hivatalos oldalon találtam
- kikapcsoltam a Defendert és a tűzfalat
- DMZ zónát csináltam a rotueren
- kikapcsoltam a vírusirtót (avast)

semmi változás, nem mintha csodára számítottam volna, hisz eddig jó volt. de akkor mégis mi a tök?

jah amiért zavar, akivel eddig együtt játszottam, ő is Moderate (mindig is az volt), állítólag két moderatenak simán működnie kellene együtt, de természetesen nem...1dül a matchmaking működik... szvl most akkor mivan

[ Szerkesztve ]

It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.

(#1147) malystryx válasza TazLeacher (#1145) üzenetére


malystryx
senior tag

Köszi srácok a válaszokat, akkor még van mit loot-olnom, csillagosat még nem is találtam. Tényleg, a csillagos kard neve Murasame, a For Fashion oldalon csodáltam meg. :)

A statok oldaláról nézve, attól függ mire használnám a karaktert, most jelenleg azokat tettem fel, amik a defense-re nyomnak rá, és a revenge módot részesítik előnyben, de ugye full attack-ra is be lehet rendezkedni.. Szóval lehet a második kinézetet máshogy állítom majd be. Ha pl. a 2-esre felteszek valamit, az tovább nem terheli az inventory-t? Ma már nem tudok belépni, mindjárt meló.. :(((

(#1148) RaGi91


RaGi91
senior tag

Lawbringer damage-ét kicsit soknak érzem, de ráfért a buff. Az majd eldől, hogy sok volt-e vagy nem.
Kensei nagyon jó lett. Örülök, hogy könnyebb eljutni a mindgame-ig. Sokkal több lehetőség van mostmár. :DD :DD :DD

(#1149) Plafoon válasza HoyHoy2 (#1146) üzenetére


Plafoon
tag

Szerintem ez a NAT type nincs kiforrva teljesen én zöld NAT-os lettem a frissítés után pedig az ég világon semmi sem változott itt.

(#1150) HoyHoy2 válasza Plafoon (#1149) üzenetére


HoyHoy2
tag

konkrétan, kb beta :o

It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.