Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-05-04 02:12:24

LOGOUT.hu

Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1851) lofagi válasza Dewri (#1849) üzenetére


lofagi
addikt

Azért megmosolyogtam ezt a hozzászólást. :D 3 duelből és egy traningből leszűrted, hogy nem jó a játék. :D Egy dologban viszont egyet értek, ez nem a te játékod. Amúgy ez a free weekend konkrétan a mai naptól (3/5/18) érhető el. Ha ennyi idő alatt, te le tudtad szűrni, hogy ez a játék csak xar, ahhoz csak gratulálni tudok. Amúgy pont az ilyen emberek miatt, mint például te is ( nem sértésnek szánom, nem kell flamelni ) van lehúzva ez a játék és halálra ítélve kb a 3. hónap után. Holott csak az emberek azt hitték, hogy vesznek egy hack and slash játékot.

Ez a játék nagyon nincs halálra ítélve és csak úgy nyomják bele a tartalmat, amit sok játék megirigyelhetne.

(#1847) k-adi Azt azért hozzá tenném még, hogy a skineket most már el lehet menteni, ha egyszer megszerezted, így több helyünk lesz a tatyóban. Illetve ami még fontosabb, hogy azt mondták, hogy a For Honor szerepelni fog az E3-on, mert fontos bejelenteni valójuk van vele. Na én erre leszek kíváncsi nagyon.

Ja és most már biztos,hogy jönnek új karakterek is ebben az évben, hogy mikor azt még nem tudni.

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1852) k-adi válasza lofagi (#1851) üzenetére


k-adi
nagyúr

Igazából az ilyen emberek jobb is ha hamar feladják, mert úgyis lekaszabolnák őket 1 hónap után is,..aki nem hajlandó kicsit sem tanulni annak mindegy, hogy 3napos free weekend áll a rendelkezésére vagy több idő... Néha még én se tudom mi a rák történik mikor jön egy gyerek és nyom egy olyan combo-t amitől 2másodperc alatt bedarál, pedig alfa-béta tesztelő is voltam, szóval kb. tudom mit kéne csinálni már. :D

Az inventory fejlesztése nekem is tetszik de alapvetően a skinek, páncélok ugyanazok.. így ezen ez nem segít.

A "reskin armor" probléma továbbra is megmaradt... kevés az egyedi páncél... kb. fejből csak 1 példát tudok Centnek is csak 1 van ami kicsit is egyedibb a defaulthoz képest...
Ehelyett kaptunk megint gold fegyvereket........... :U

Kint lesznek az E3on, kíváncsi vagyok én is mit tudnak mondani..... :F remélem lesz 1-2 új hős azért... mert ezt a season6-ot is úgy beharangozták........2,5órás dev stream....... aztán mekkora csalódás lett a rework is :D (persze az új mapnak meg a kivégzéseknek mindenki örül de a lényeg most a rework lett volna)
Nagyon nyomatják hogy hosszútávon terveznek vele (még a ceo is mondta, hogy megtalálták a rést - fighting game - a piacon, így nyilván ráfeküdnek ahogy tudnak) de sorra olyan béna döntéseket hoznak, hogy az vicc :D de legalább igyekeznek, idővel jó lesz ez... kb year3-ra.

(#1853) l.skywalker válasza lofagi (#1851) üzenetére


l.skywalker
félisten

Szerintem ez ugyanaz a vélemény mint az enyém, csak más csomagolásban.

Összetett, mély játék erős tartalommal = xar :D

Én pont azért tértem vissza, mert nem hagyott nyugodni, hogy a játék sokkal összetettebb és sokkal többet rejt magában mint fél óra után.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1854) lofagi válasza l.skywalker (#1853) üzenetére


lofagi
addikt

Persze ez is egy vélemény, nyilván mindenki le is írhatja, csak úgy mondani valamiről véleményt, hogy igazából még csak annyi energiát se fektetett bele, hogy az ingyenes hétvégét végigjátsza. Szerintem az nem vélemény, csak fikázás és a kettő között óriási különbség van. S ilyennel van tele a steam értékelés is. S itt jön az,hogy vannak emberek akik azért mielőtt kiadnak egy játékra pénzt megnézik az értékeléseket, s azt látják,hogy mostly negative. Csak épp ezeknek az értékeléseknek a legnagyobb többsége a játékban nem töltött el 1-5 órát!!! Ami semmi. Én annó alig vártam,hogy játszhassam vele. Be is kerültem az első alphába, nem ment, nagyon nem, mondtam is,hogy nem kell. Köv alpha, megint leszedtem, ue. Betánál úgy voltam,hogy béna vagyok, de valamiért ez a játék mindig visszahív. 2. Bétánál pedig azt mondtam,hogy nagyon béna vagyok, de ezt meg kell vennem. Azóta van 1325 óra játékidő és 485 óra PVP idő benne.

Mondom ezt úgy,hogy világ életemben FPS rajongó voltam.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1855) k-adi válasza lofagi (#1854) üzenetére


k-adi
nagyúr

a steam ugy ahogy van szar

nem is értem miért enged értékelni addig amíg legalább 5 órát nem játszottál az adott játékkal.... vagy akkor legalább legyen ott az értékelésnél ki mennyit játszott vele és lehessen úgy szűrni vagy valami... mert tényleg negatív az értékelése pedig megjelenés óta nagyon sokat változott a játék a jó irányba...

alfában engem is lekaszaboltak :D de bétában már tudtam mivan és csak az utolsó, 3. napra jöttek olyan játékosok akik egyáltalán kicsit is tudtak parry-zni :)
amúgy én is inkább fps-s/tps-s vagyok de már régóta akartam egy jó kardozós-fighting game játékot, a többi FH képest gyenge

(#1856) l.skywalker válasza lofagi (#1854) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én már nagyon régen nem hiszek más véleményének ami a játékokat illeti

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1857) Hubba12 válasza lofagi (#1854) üzenetére


Hubba12
senior tag

Én még most is béna vagyok de azért jó játék, más ehhez hasonló game meg nincs.:) Bele kell tenni az időt és energiát ha valaki tényleg jó akar lenni:)

Csak az ASUS!

(#1858) bigrob


bigrob
őstag

Hali!
For Honor akciózás steamen és uplayen. 10 EUR starter, 15 standard, 17.5 deluxe, 25 gold.

Ha jól sejtem akkor vagy standard vagy gold editiont érné meg megvenni, ki mit ajánlana?

Illetve, valahogy meg lehet mókolni, hogy dollárba sikerüljön megvenni, vagy régió záras lesz? (van 100 uplay pont is hogy -20% off legyen)

Továbbá PC-n vannak játékosok? Anno bétáztam, tetszett is, az ára nem.. :DDD

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#1859) k-adi válasza bigrob (#1858) üzenetére


k-adi
nagyúr

Amikor új season van akkor van akcio, így a gold talán jobban megéri most.. abba benne van a season pass is (dlc hősök)

a ubistore régiozáras sajnos, a végén átvált eurora ugyis

pc-n vagyok én is, vannak játékosok igen (főleg dom, és tribute módban)

(#1860) paltom


paltom
tag

Kipróbáltam a hétvégén, a játékmechanika tetszik jó is lenne MMO-nak de ez igy szerintem kevés, alig van pár pálya benne, három, HÁROM játékmód van össz visz. A pályák kicsik, azt hittem legalább sztori mód méretü pályákat fog adni multiba is, de hát ez mi? Jó annyi pénzt megér amennyibe most kerül de hogy ez teljes árú játék volt...vagy csak én nem vagyok hozzászokva az ilyen játékokhoz, a call of dutyba se szerettem a multit hosszabb ideig.Azt megmondanátok nekem hogy a steelt érdemes elkölteni kisebb szinten is ládákra vagy nagyobb szinten jobb felszereléseket dog adni?

Ryzen 5 3600, RTX 3070

(#1861) k-adi válasza paltom (#1860) üzenetére


k-adi
nagyúr

- A pályák azért "közepes nagyságúak", hogy megtalálják egymást a játékosok és pl. egy Hevay/Tank classnak akik ugye lassúak, ne kelljen órákat futnia......... de hozzátenném hogy vannak nagy pályák is, max te nem találkoztál velük
- Steelt kis szinten nem érdemes elkölteni, csak magas rep után
- Több játékmód van benne mint 3, de valóban azok közül 3 lényeges, ami bőven elég

(#1862) lofagi válasza paltom (#1860) üzenetére


lofagi
addikt

MMO? :D

Hogy adna már story méretű pályákat? 4v4-ben ne arról szóljon a játék,hogy fél órát szaladhálsz egy 1 perces csatáért. :D

Duel, Brawl, Dominion, Tribute, Skirmish, Elimination ( ez mind játszható AI ellen is ) , 2 Ranked. Szóval nem tudom,hogy te milyen 3 játékmódról beszélsz. Még ha csak az alapot is nézzük az is 6.

Ez a játék a multiról szól, single miatt nem érdemes megvenni, mert az kb csak úgy van a játékban. Nekem bejött, de aki single player játékot akar vagy játszik alapból, azoknak ez nem lesz elég.

Steelt pedig nem érdemes költeni, de ha csak a hétvégén játszol vele, akkor kár tartogatni. Illetve azt mondom,hogy ha tervezed a megvételt, a hozzászólásod alapján inkább ne tedd. :D

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1863) paltom


paltom
tag

Tervezem és ilyen jellegü játékkal mondom nem nagyon játszottam még, ezért nekem új és nem fikázás akart lenni. Megcsináltam a tréning módot és utána multiztam egy kicsit, ami meglepő hogy első is voltam a végén egy-két alkalommal.Ranked mód ad majd valami jutalmat?

Ryzen 5 3600, RTX 3070

(#1864) Plafoon válasza lofagi (#1862) üzenetére


Plafoon
tag

Én a single player résszel 15 percet játszottam.

(#1865) Jimbo75


Jimbo75
tag

Sziasztok! Látom, hogy most akciós a játék, érdekelne, hogy érdemes-e megvenni? Játszanak-e vele még 2018-ban, milyen a balance, dedikált szerver megfelelően müködik-e?
Köszi!

(#1866) Hubba12 válasza Jimbo75 (#1865) üzenetére


Hubba12
senior tag

Igen játszanak, egész jó, én nem tapasztaltam semmi rosszat:)

Csak az ASUS!

(#1867) k-adi válasza Jimbo75 (#1865) üzenetére


k-adi
nagyúr

Igen van elég játékos. Eleinte én se hittem el, de naponta játszom és talál lobbyt 1percen belül (EU server)

A balance nem rossz, kezd javulni most már. Eddig sok OP hős volt, most már csak 4-5 :D najó, igazából a balance-on mindig van mit gyúrni, főleg egy fighter-gameben...de tavalyhoz képest sokkal jobb most a helyzet.

A dedikált server amikor megy akkor jó (sokkal jobb mint a p2p... nincs migrácio, kevés a dc is). Most pont nem ment a free weekenden fél napig, eléggé kínos is volt :DD

(#1868) k-adi


k-adi
nagyúr

(#1869) Jimbo75


Jimbo75
tag

Köszi a válaszokat :R

(#1870) lofagi


lofagi
addikt

Összeraktam az új kivégzéseket.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1871) kirjak válasza lofagi (#1870) üzenetére


kirjak
aktív tag

:R

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#1872) lofagi válasza lofagi (#1870) üzenetére


lofagi
addikt

Updateltem a videót, mert nem jó volt a megnevezés, valamint adtam hozzá adatokat is.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1873) kirjak válasza lofagi (#1872) üzenetére


kirjak
aktív tag

Az a Nailed down nagyon betegre sikeredett, több másik is tetszik de ez a nyertes nálam.

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#1874) lofagi válasza kirjak (#1873) üzenetére


lofagi
addikt

Nekem is az jön be a legjobban, ettől már csak akkor lett volna durvább, hogy ha a végén a pajzzsal még le is fejezi az ellenfelét. :D

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1875) lofagi


lofagi
addikt

Összefoglaltam,hogy mit is kapunk az új szezonban!

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1876) k-adi


k-adi
nagyúr

Na elstartolt a SEASON 6

elég sok info, újdonság van, lusta vagyok begépelni, itt a reddit post: [link]

röviden: lesznek új maszkok, új gamemode, új event loot, xp fest, stb

(#1877) k-adi


k-adi
nagyúr

For Honor: Past Present and Future | Trailer| Ubisoft [NA]

készülés az E3 ra :) végén meglepetés

(#1878) lofagi válasza k-adi (#1877) üzenetére


lofagi
addikt

Emellé pedig van még itt egy ilyen is. Amiből kiderül,hogy egy nagy homokvihar jön.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1879) lofagi


lofagi
addikt

Ekkora mákom hogy lehetett! :D

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1880) Hubba12 válasza lofagi (#1879) üzenetére


Hubba12
senior tag

Azért az nem semmi:D

Csak az ASUS!

(#1881) k-adi válasza lofagi (#1879) üzenetére


k-adi
nagyúr

szép, szép :) te is cent? azt hittem glad vagy (vagy warden)

(#1882) lofagi válasza k-adi (#1881) üzenetére


lofagi
addikt

Most elhatároztam,hogy ezt felhúzom rep50-re. 41-es szóval elvileg nincs olyan sok. Amúgy Mostanába mindennel játszottam. Warden 33-on áll, Glad meg 32-n. Warden már unalmas, nagyon, semmi mixup. Csak a vortex. Glad pedig nem a legjobb dominionban.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1883) k-adi válasza lofagi (#1882) üzenetére


k-adi
nagyúr

rep50? áá te beteg vagy :D

én rep10-11ig viszem el őket, aztán váltok.... igaz így sose leszek pro egyikkel se, de rájuk is unok...

már nagyon várom az E3-at, kíváncsi vagyok mit jelentenek be... 1 hőst vagy többet és esetleg bedobják az új frakciót? sok kérdés, eddig kevés válasz. :) bár ha új frakció nem is lesz akkor is lesz 3-4 hős min. a season pass miatt.... kérdés mikor lesznek játszhatóak.. jó lenne ha e3-ra hoznának demot

vagy betrollkodnak és az egész hype egy szaros story dlc :D

[ Szerkesztve ]

(#1884) Jimbo75


Jimbo75
tag

Basszus, egyre inkább úgy érzem, hogy kár volt megvennem a játékot....
Vagy ilyen geci béna vagyok, vagy kurva nehéz, alig bírok átvergődni a trialokon, amikor ketten jönnek ellenem, már vagy 15. alkalommal szopom meg....

(#1885) k-adi válasza Jimbo75 (#1884) üzenetére


k-adi
nagyúr

és mit mondasz majd amikor 4en jönnek ?

(#1886) k-adi


k-adi
nagyúr

az E3 miatt most leárazás van minden UBI játékra, erre a for honorra is.. elég olcsó most -75% off just sayin

(#1887) Jimbo75 válasza k-adi (#1885) üzenetére


Jimbo75
tag

Szétgyakorlom az agyamat, és legyakom őket a faszba :DD :DD :DD

(#1888) Jimbo75


Jimbo75
tag

Hogy tudom beállítani, hogy a Training Arena-ban vissza is üssenek az ellenfelek? Lvl2-s ellenfél kell?

(#1889) lofagi válasza Jimbo75 (#1888) üzenetére


lofagi
addikt

3 módja van:

AZ első opció a Custom ott át kell lépni a másik fülre, ahol a combókat ki lehet választani, 4-et, azokat kipipálva csak azt fogja csinálni a bot.

Második amikor már előre be van állítva 3 féle mozgás, amiket az emberek a legtöbbet használnak, s ezzek közül lehet választani.

A harmadik pedig amikor a bot szintet lehet állítani 1-3.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1890) Jimbo75 válasza lofagi (#1889) üzenetére


Jimbo75
tag

Köszi!
:R

(#1891) lofagi


lofagi
addikt

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1892) lofagi válasza lofagi (#1879) üzenetére


lofagi
addikt

Na kérem, úgy látszik, hogy a WD-be is bekerült a jíf! :D

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1893) Hubba12 válasza lofagi (#1892) üzenetére


Hubba12
senior tag

Az igen ez már nem semmi:DD :Y

Csak az ASUS!

(#1894) k-adi


k-adi
nagyúr

jó is ez a cent... azonnal kihozza az állatot a másikból :D

kép link

(#1895) Peetey91


Peetey91
senior tag

(#1896) lofagi


lofagi
addikt

ÓRIÁSI!!!!!!!!!

A trailer!

A játékmód!

S a játékmód elmagyarázása!

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1897) Jimbo75


Jimbo75
tag

Új PVP mode

Új frakció: Wu Lin
Új karakterek: Shaolin, Tiandi, Jiang Jun és Nuxia.

Grafikai tuning

Endless Pve mode

[ Szerkesztve ]

(#1898) nepszter1


nepszter1
addikt

Na végre erre az ingyenességre vártam!

(#1900) Tui


Tui
újonc

Sziasztok.
Tegnap feltettem a játékot de sajnod nem hajlando elindulni. Gpu crash hibaokkal. Probáltam bios frissités gpu driver frissités semmi. Acer vx5 notebook, i5 proc gtx1050ti 4gb, 8gb rendszeren. El sem indul. Van valakinek valami bevált ötlete?
Elöre is köszi.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.