Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-05-04 02:12:24

LOGOUT.hu

Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1551) sith7 válasza malystryx (#1540) üzenetére


sith7
nagyúr

Szia

én most láttam a hírt, lehet este kipróbálom :K

Mint kezdő játékosnak mit javaspész/javasoltok elsőre ?
Melyik/milyen karaktert válasszak ?

Esetleg valahol magyarul valami gyorstalpaló kezdőknek ?
összefoglaló elég szűkszavú :B

(#1552) sith7 válasza sith7 (#1551) üzenetére


sith7
nagyúr

tárgytalan

(#1553) lofagi


lofagi
addikt

Minden amit tudni érdemes az új hősökről:

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1554) k-adi válasza lofagi (#1553) üzenetére


k-adi
nagyúr

Ezek az új kivégzések (illetve az új hősökhöz tartozóak) nagyon jók lettek! Az új fegyverek szintén gyönyörűek, főleg ronin kardjai..de conq pajzsa is epic... ^^

(#1555) k-adi válasza k-adi (#1554) üzenetére


k-adi
nagyúr

ezek: [link] :Y

(#1557) Jack Oneill


Jack Oneill
veterán

Arra van valami mód, hogy a játékban a baráttal, akivel egy csoportban vagyok, valamilyen módon lássam a nevét harc közben? Mint pl egy Overwatch-ban, ahol a karakter feje felett ott van a neve, amiről megismerem. Nagyon zavaró itt, hogy nem látom, illetve ha megnyomom a ctrl-t, akkor látom valamennyire.

(#1558) lofagi válasza Jack Oneill (#1557) üzenetére


lofagi
addikt

Nincs. De amúgy ha játszol a játékkal akkor simán meg fogod tudni különböztetni a többiektől. Lehet, hogy kis szinten még mindenki egyforma, de aztán később tuti nem lehet összekeverni két karaktert. Szvsz.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1559) k-adi válasza lofagi (#1549) üzenetére


k-adi
nagyúr

Kösz a jelzést, be is húztam a GOLD-ot. :) keddtől beleugrok ezerrel a játékba, ahogy nézem a videókat a Shaman eléggé broken, szóval nem kérdés hogy azt fogom először kipróbálni (és valószínűleg main-elni :D ).. bár a ronin vártam nagyon, de nem tűnik olyan erősnek! (persze videók alapján!) az inf. combo chain jól néz ki de kiparry-zhető sajnos és vannak már gyengeségei is a karakternek (gb heavy).. meglátjuk hogy mennyire buffolják fel, a shamant meg mennyire nerfelik le, de amennyi időbe telt a cent nerf.. lesz az még pár hónap :D

(#1560) malystryx válasza k-adi (#1559) üzenetére


malystryx
senior tag

Naaaaaa :) Annyira vártuk a Ronin-t, mégsem ő lesz a befutó?? :) Én azért biztosan erőltetem majd, a látott videók alapján tényleg sokat counterelték, de 1-2 videóra nem adok, meg hát nekem tetszik, és mindenképp erőltetni fogom. Üdv végre köztünk hivatalosan is, naná hogy keddtől kezdek melózni. :W
Sanszos, hogy elszaporodnak majd a Shaman-ok, de amúgy a Centurion nerf nem is tudom, talán nem is volt annyira nerf, sokan jobbak lettek vele. Na mindegy, majd jövő hétvégén kipróbálom, vagy csütörtök délelőtt :)

(#1561) k-adi válasza malystryx (#1560) üzenetére


k-adi
nagyúr

Tegnap elég sok YT videót néztem, a shaman mindegyikben lealázta a ronint... kb csak akkor nyert a ronin ha valami szerencsén múlt vagy árokba esett a csaj.. Nagyon vártam már a ronin karaktert de a videók alapján 80%ban kicounterelték simán.. Persze ezek a youtuberek akik előre megkapták őket, ügyes játékosok, de azért ha az alapvető kardozós reflex skill-től eltekintek, a shamannak elég sok mindene van, pl. self-heal, bleed, stb.. ami jó kezekben már OP. A ronin nagyon menőn néz ki, az emote-ok is jók, elismerem, de alig van erős mozdulata. Persze azért vele is lehet aprítani, szó sincs arról, hogy gyenge lenne, hanem inkább csak "simán" balanced a karakter, viszont így hogy egyszerre jön a csajjal, egyértelműen a shaman az erősebb. Na persze majd meglátjuk ha kijönnek ténylegesen kedden, de azért 1-2 dolgot így is le lehet szűrni szerintem akárki akármennyire is ezzel a "a videók sokszor becsapósak tudnak lenn" érvvel jön.

Én is hasonlóan azt olvastam, hogy a cent nerf igazából nem is nagyon nerf.. illetve sokan még shinobi miatt sírnak, ugye nemrég kapott HP buffot a karakter. A Highlandert mindenki fikázza kb :D abban nagy az egyetértés :D Viszont ami érdekes számomra, hogy kevés sírást olvasok a Gladiátorról. Lehet megszokták már a Toe King-et :)

(#1562) malystryx válasza k-adi (#1561) üzenetére


malystryx
senior tag

A Toe King micsoda?
Igen, a 2 karakter teljesen eltér egymástól, lehet hogy azért a sámán erősebb és jobb karakter, de most találtam egy videóst aki először begyakorolja a mozgásokat 0-ás bot-al, aztán a többit egy raideren kipróbálja, majd high level bot-al megmérkőzik aki szintén ronin. Hát azért a villámgyors side light-okat nem is mindet tudja védeni a srác, viszont már tudom, hogy miért counterelik állandóan, hát a side heavy és sztem az összes heavy ütése talán a leglassabb a játékban. Valami elképeztő, megalszik a tej a szájában. Akkor majd nyomom light-okkal és védekezés/counter-el. :)
kb. 10:40-től csekkoljátok

[ Szerkesztve ]

(#1563) lofagi válasza malystryx (#1562) üzenetére


lofagi
addikt

Mivel nagyon sokan csak a lábszúrást használták a Gladiátorral ezért hívják Toe King-nek. Vagy legalábbis k-adi. :D

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1564) malystryx válasza lofagi (#1563) üzenetére


malystryx
senior tag

Ja hogy ezt hívják úgy.. :) Köszi :)

(#1565) k-adi


k-adi
nagyúr

Hős kimaxolásához ezek a lépések kellenek ugye?

1. a hős szintje min. rep 7 de inkább 8
2. scavanager nyitás (ha van)
3. weapon, armor pack nyitás

A kérdésem, hogy rep 7 vagy rep 8 nál kell, érdemes elkezdeni nyitogatni?
Illetve a másik kérdés, hogy rep7 vagy rep8 után inkább weapon és armor packot érdemes venni vagy inkább premium pakkot?

Ja és mégegy kérdés: a legtöbb videóban azt látom, hogy az inventoryból nem törlik a kinyitott cuccokat (60/60 items).. Ez azért van, mert nem duplikál a rendszer? Tehát ha legendary armort, fegyvereket akarok (minél többfélét) akkor érdemes először megtölteni az inventory-mat fullra és utána szétszedni nyersanyaggá ami nem kell és nyitni még dobozokat/pakkokat?

(#1566) Jack Oneill


Jack Oneill
veterán

Sok idegesítő dolog van ebben a játékban. Csodaszép, jó harcrendszer...oké. De egyszerűen nem létezik, hogy csak a battle módot nyomja mindenki :D Ez kész vicc. Nem tudunk játszani más modban, mert mindenhol low aktivity, röhej. Sok gyengesége van, remélem, ezeket javítani fogják. Ja és nem beszéltem erről a gyönyörű NAT baromságról. Egy multi sem használ ilyet szinte.

(#1567) Jack Oneill válasza Jack Oneill (#1566) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Na most sikerült végre másik mod

(#1568) malystryx válasza Jack Oneill (#1566) üzenetére


malystryx
senior tag

Én eddig mindig tudtam játszani minden módban, nem kell megijedni, csak kicsit várni. Ha más nem, akkor egyedül rak be. :) Előbb-utóbb be kell menni a "nagyok" közé, én voltam benn 3 napja igaz mindig lekongattak, (3 ellen azért nehéz) de már nem olyan kezdőként elég jó, nekem tetszett. 1 v 1-ben meg nagyon jó. De sok gyakorlás kell. Én is sokat morogtam az elején, de nézni kell mások hogy játszanak és begyakorolni. Na, ezt a mai napig nem tettem meg :D, nyomtam a küldiket és élveztem.

(#1569) malystryx válasza k-adi (#1565) üzenetére


malystryx
senior tag

1. Szerintem 7-nél már nyithatsz, az utolsó 2 zöld szokott lenni, de 8-9 fölött szinte minden csata után kapsz zöldet, úgyhogy előbb-utóbb fog esni jó.
2. Scavenger-t nyiss, arra értettem, a többit még nem próbáltam semmilyen repu-nál.
3. u.a. mint a 2. A scavenger adhat mindent.

A teli inventory-t nem értem, még sosem próbáltam, hidd el ha már 9-10 körül vagy elég jó cuccaid lesznek, közel a max-hoz. Nekem a Gladi 10-es, már majdnem max-os gear score-ban van, a cuccok amik esnek, mindig random, de azt majd Neked kell eldönteni melyik stat-ot részesíted előnyben, érdemes többféle build-ben gondolkodni. 3 karit tudsz felruházni. Remélem ez így elsőre megfelelő válasz volt, ledolgozom a 4 napot aztán most már akarok menni játszani majd az új karikkal. Ja és a discord szerót el ne felejtsd, ha Fagi még nem kérdezte. :) Elég sokan vagyunk, és meglepően gyorsan jönnek a válaszok kérdés esetén. :R

(#1570) Jack Oneill válasza malystryx (#1568) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Na most nem tudom, mi történt, de nagyon hamar behívott a játék a többi módba is, pl deathmatch

(#1571) k-adi válasza malystryx (#1569) üzenetére


k-adi
nagyúr

Mintha úgy olvastam volna, hogy rep7-nél még eshet epic gear, viszont rep8nál már csak legendary (zöld) esik.

Az inventory kérdésem meg arra vonatkozott, hogy ha esik bizonyos legendary gear ládából (pl. egy adott armor set), akkor ha benne van az az item az inventory-mban akkor tud újra esni megint u.a. az armor set a ládából?

Illetve azt olvastam, hogy a premiumban lehet armor és weapon is, ezért érdemes csak armor pakkot vagy weapon pakkot nyitni ha már csak fegyver vagy armor kell, hogy specifikusan azt dobja nagyjából, erre értettem ezt a kérdésem

(#1572) malystryx válasza k-adi (#1571) üzenetére


malystryx
senior tag

Persze, rep 7-nél még esik sárga, a Kensei-m még 7-es alighanem, neki még simán esik sárga.

Nekem volt úgy hogy egy bizonyos itemhez pl. pajzshoz (Gladiátor) simán dobott vagy 3 ugyanolyat, ez teljesen random, de mondom soha nem próbáltam hogy tele hagyom az inventory-t.

A prémium ládában (lehet én írtam félre az előzőben) minden lehet. De ugye nyilván azért nyitok mindig prém ládát (amiből azért elég sűrűn ad a játék) mert az nem kerül steel-be. Az elég fontos dolog, inkább költsed kivégzésekre, outfitekre, esetleg champion status-ra, mint nyissál belőle gear-t, azt fog adni bőséggel.
Ládát lehet kapni eventek alkalmával, a story mód végigjátszásakor, csak meg kell találni az összes összetörhető tárgyat, season-ök végén. Mindig 20-at hagyok, a fölét mindig nyitálom, de igazából nem foglalkozok vele, ad a játék simán. :)

(#1573) k-adi válasza malystryx (#1572) üzenetére


k-adi
nagyúr

OK, akkor lényegében rep8nál kell elkezdeni gear-elni. Nekem már most 9 ajándék ládám van :D

(#1574) lofagi válasza Jack Oneill (#1570) üzenetére


lofagi
addikt

Most tuti, hogy pár napig, esetleg 1-2 hétig nem lesz gond a várakozással. Ilyenkor mindig visszatér nagyon sok ember.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1575) k-adi


k-adi
nagyúr

Szerintetek mennyi esélye van, hogy 1-2 héten belül szarrá nerfelik Shamant? Lehet mégis érdemes lenne a ronint nyomatni ha úgyis nerfelik a csajt? :F ;] elég sok a rinya a fórumokon, YT videók alatt stb.

(#1576) lofagi válasza k-adi (#1575) üzenetére


lofagi
addikt

Valamit kell,hogy csináljanak vele, mert az hogy simán healeli magát, és valami 2,5 bart tud sebezni, ha rád ugrik az azért durva. Aztán majd a devek eldönték, de a héten kétlem,hogy lesz nerf. They need DAAAATA!!

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1577) lofagi


lofagi
addikt

Nem tudom,hogy mi van, de ez az új szezon nekem eddig nagyon negatív. Valamiért olyan, mintha képkockák maradnának ki és konkréntan instant jönnek az ütések. Illetve 100 FPS-ről olyan droppjaim vannak,hogy néha leesik 40-50re. Bár tegnap ment este a Stream nem tudom,hogy ez annak volt-e köszönhető.

Ma is éreztem ezt a "szaggatást". Fogalmam sincs,hogy most ez mi vagy mitől van. De az,hogy duelben olyan néha a fight, mintha előre lenyomták volna én meg csak nézem. Így gyorsított felvétellel lejátszák.

A másik meg,hogy nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele, de ezekken az új karaktereken kívűl most senki nem játszik mással és ergo, mindenki nagyon jó vele. Tényeg s nem tudom megint csak,hogy ennyire béna lennék, de az,hogy 1 hete minden okés volt, most meg egy lvl18as játékost nem tudok megölni az kicsit aggasztó.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1578) Jack Oneill válasza lofagi (#1577) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Mar megszoktam. Az osszes jatek, amihez oda van irva, hogy ubisoft, azxegy hulladek sajnos. Hiaba szep a grafika, hiaba tetszik a jatek, kretenek dolgoznak ott, mert minden jatekuk egy problema halmaz. Iszonyatosan tetszik a jatek ennek ellenere, de elvezhetetlen a sok bugtol. Szinkronizacio megszakad, ha valaki kilep, vagy kidob egszeruen a jatek es minden megszerzett pontom azon a mecvsen elvesz. Ezek nem tudnak programozni, mar a NAT rendszerrel megmutattak, milyen ugyesek.

(#1579) k-adi válasza Jack Oneill (#1578) üzenetére


k-adi
nagyúr

p2p connection változik a dedó szerverekkel.. nemsokára jönnek.. csak ki kell várni... elvileg s4 során vagy s4 végén.

(#1580) Jack Oneill válasza k-adi (#1579) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Hát nagyon várom, mert baromi jó játék egyébként, a grafika, a harcrendszer, a pályák...de ez a szerver dolog botrány.

(#1581) Jack Oneill


Jack Oneill
veterán

Tegnap kiprobaltam egy duelt jatekos ellen(hihetetlen, de behivott hamar). Egy shaman volt az ellenfel. Meg sem tudtam utni :D Az arc harapasaval meg szinte az egesz eletemet levitte.

(#1582) lofagi válasza Jack Oneill (#1581) üzenetére


lofagi
addikt

Jaja, az nagyon durva,hogy egy ugrás 2.5 bart levon. Valamit kell majd kezdeni vele, mert annyira durva mixupja van,hogy nem nagyon lehet kiolvasni,hogy mit fog csinálni. A legdurvább mégis talán az amikor ugrik és nem tudod,hogy el akar-e lökni vagy támad. Oké értem én,hogy 50-50 ez is, de túl gyors. Persze az is lehet,hogy egyszerűen csak meg kellene szokni. Az tény,hogy egyszerűen nem értem,hogy miért a gyors spammekre van kialakítva mind2. Emellett meg küzdünk a timestamp vagy mi volt a neve, hiányával.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1583) k-adi


k-adi
nagyúr

Na ma tudtam nyomni pár kört, elvittem a shamankát rep1ig.. hát felemás érzésem van vele... erős, de stamina alig van neki, a hp is kevés, (de persze ez érthető mert assassin, de a staminát nem értem)... biztos kell a legendary gear hozzá vagy nemtudom... Az ugrálós támadása (predator mercy) meg már most kidodge-olják simán és free GB-t kapok, szóval az egyik mozdulatát már kidobhatom az ablakán kb jobb játékosok ellen. :)

Viszont a Cent még mindig cancer :D Az gáz, ha jobban tetszik a Cent mint a Shaman? Mind2 cancer karakter szóval végülis mindegy melyiket viszem a csatába community szempontjából :D Viszont alig találkozom Cent-el, több a Gladiator, illetve a dummglass ami meglepő nekem.. no meg persze shinobi

(#1584) lofagi válasza k-adi (#1583) üzenetére


lofagi
addikt

Szerintem teljesen jó a Shámán staminája. Centet lenerfelték azóta nem sokan játszanak vele. Igazából nem lett nagy nerf, csak épp elég ahhoz,hogy aki eddig arra ment az ne játszon vele. Highlander meg fun. Legalábbis azt mondják a többiek, én nem nagyon toltam még vele. Glad is ez, szóval nem csodálom,hogy sokat látsz. Shinobi meg biztos karakter. Mármint nagyon lehet vele a biztosra menni.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1585) vegitossj7 válasza lofagi (#1584) üzenetére


vegitossj7
addikt

Highlander mindenkinél jobb. Ennyi. Ja, meg Valk.

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1586) k-adi válasza lofagi (#1584) üzenetére


k-adi
nagyúr

Mármint nagyon lehet vele a biztosra menni.

Ezt mire érted? bizonyos combók mindig betalálnak vagy mi? ellene idegesítő harcolni, mert mindig elugrál távolra :U de legalább kevés a HP-ja..
Eddig amennyi Gladiatorral találkoztam, kb. semelyikhez se tudtam hozzá se érni :D ahogy látom azok hozzák ezt a karaktert akik már ügyesek a játékban, vele.
Viszont ha Cent elkezdi a combo-ját, onnantól kb. filmnézés az egész :D

(#1587) lofagi válasza k-adi (#1586) üzenetére


lofagi
addikt

Kb szinte minden ütése után tud hátra dodgeolni, amit meg el se lehet érni. Erre a részre gondoltam.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1588) k-adi válasza lofagi (#1587) üzenetére


k-adi
nagyúr

Ja hát igen, ennyiből áll: light/heavy majd dodge/jump és repeat

(#1589) k-adi


k-adi
nagyúr

Aramushanak a tier1 4. featje mennyivel több dmg ad??

Tier 1 Feat 4: Deadly (Passive) Attacks deal more damage

Jo de mennyivel több? Ez sima light és heavyre vonatkozik csak?

(#1590) malystryx válasza k-adi (#1586) üzenetére


malystryx
senior tag

Ezen jót nevettem, de ez a szomorú igazság, a cent esetében én is mozizok, megpróbálok azért dodge-olni, de ha elkapja a kombót, akkor én is csak mozizok és közben jót nevetgélek :)
A Ronin nekem is felemás, amennyire vártam az S4-et, ahhoz képest azóta játszottam vagy 2 órát.

A másik hsz-edre a válasz, nem tudom mennyivel nőhet a dmg de azt a feat-et beraktam, majd legfeljebb felveszek egy gameplay-t és visszanézem, elvileg oldalt kiírja a sebzést. Jobb szélen.

(#1591) LeventeV


LeventeV
senior tag

Sziasztok.
Nézegettem pár videót a játékról és azok alapján eléggé tetszik. Ahogy néztem, a megjelenés óta kicsit izmosabb lett a kontent is.
Kicsit R6 Siege érzésem van a videók alapján.
Olvastam, hogy az Unlock tech exploitot is kijavították.
Milyen véleménnyel vagytok a játékról? Érdemes beruházni rá?

(#1592) Jack Oneill válasza LeventeV (#1591) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Nincs egy honapja, hogy megvettem. Gyonyoru grafika, izgalmas jatekmenet, nagyon jo harcrendszer. Single is van benne. Kulon jo a megszerzett karakterek testre szabhatosaga es fejlesztese. Kicsi rpg feeling. Dedikalt szerver nagyon varos, mert a mostani megoldas szornyu, de vallalhato. Kicsit idegesito, amikor erosebb jatekosokkal rak ossze a gep, ez visszavehet az elmenyben. A karik kitanulasa ido, gyakorlas nagyon fontos, ha tobbet ki akarunk ismerni es fejleszteni. Nekem nagyon bejon a jatek, nem bantam meg, hogy megvettem. A kesobbiekben biztos javitgatjak majd.

(#1593) k-adi válasza LeventeV (#1591) üzenetére


k-adi
nagyúr

Jack leírta lényegében. Én is most csatlakoztam be season4 elején, (bár én ismertem már alpha, béta tesztelés miatt a játékot) az egyértelmű hogy a kontent növekszik, 6 új hős, 1 új 4v4 mód, ranked duel, stb...
A játék jó a maga stílusában (közelharcos), a kapcsolaton van mit javítani (dedikált serverek lesznek majd nemsokára remélhetőleg).. Az egyetlen negatív nekem hogy most már sok a pro és lealáznak :D dehát gyakorolni kell... sok hős közül lehet választani, így biztos megtalálod ami legjobban illik hozzád. Aztán azt meg még lehet testreszabni is, úgyhogy még az is 1 plusz

(#1594) LeventeV válasza k-adi (#1593) üzenetére


LeventeV
senior tag

Köszi a választ neked is és Jack Oneill kollégának is.
Beruházok én is a játékra.
A dedikált szerverek valóban nagy pluszt jelentenek majd.

(#1595) k-adi válasza LeventeV (#1594) üzenetére


k-adi
nagyúr

Gyere, hétvégén már tudod is duplán húzni a karaktered.

(#1596) nepszter1


nepszter1
addikt

Azt lehet tudni hogy uplayen működik az a dolog mint originen hogy pl. mexikoban veszem meg a játékot sokkal olcsóbban?

(#1597) k-adi válasza nepszter1 (#1596) üzenetére


k-adi
nagyúr

Most volt akció, én előzőhéten 60%al olcsóbban vettem meg a gold editiont így

(#1598) k-adi válasza k-adi (#1597) üzenetére


k-adi
nagyúr

még 4nap 15óráig van 60% akcio a játékra. (UPLAY storeban)

standard és a többire is

20% kedvezményt kapsz a Uplay credit 100, amikor a legközelebb legalább Ubisoft Store értékben vásárolsz

[ Szerkesztve ]

(#1599) k-adi


k-adi
nagyúr

Shaman reflex-guardját szétcseszi a ronin spam, (meg a többi gyors karakteré is persze stb) ezért akármennyire is OP a karakter feladtam :D (pedig anno 1éve a tesztelés alatt Orochival mentem végig - aki ugye assassin és reflexguardos - és akkor tudtam rendesen védekezni de most fele annyiszor sikerült mint kellene...)

Szóval Áttértem Aramushára. Sokkal jobban érzem vele a ritmust :) Az infinite chain-t nagyon könnyű megtanulni és elkezdeni is (kb. bármelyik mozdulatából át lehet térni arra a combora) és ha pánik van akkor csak blade blokade és kész. :D no meg alapból őt vártam már hónapok óta és persze menőbb is. :D
Najó, igazából azért is váltottam a reflex-guard bénaságomtól eltekintve mert biztos vagyok benne, hogy hamarosan szarrá nerfelik a karaktert és nem akarom az időm pazarolni rá. (most még 1-2 hétig hagyják a népet játszani vele, hogy bezsebeljék az SP utáni bevételt vagy a steel utánit gondolom..) Nagy a sírás, talán nagyobb mint Cent idején úgyhogy nagyon meglepődnék ha nem lenne semmilyen nerf a csajjal kapcsolatban. Mondjuk a shaman nerf mellett azért jó lenne egy kis ronin buff is, a GB+heavy kritkán aluli bug, illetve a light közbeni GB szintén az. Na meg a GB távolság is elég kicsi neki, kb. ha nem az orra előtt van az ellenfél akkor el se tudja kapni, ami azért elég idegesítő sokszor. Az OOS punish is lehetne jobb.

Tehát igazából egyáltalán nem értem, hogy tudott átmenni a belső-teszteléseken s4 előtt ez a 2 karakter. Én értem, hogy minden seasonban az egyik DLC hős erős a másik nem, (ezt kár lenne tagadni....) de azért a mostani eléggé nyilvánvalóan gáz. :D Kíváncsi vagyok, hogy year2 során is ez a minta lesz: 1 sima 1 OP hős :F Mondjuk így megkönnyítik a választást, mert nem kell a másikat megvenni steel-ért (ha nincs meg az SP esetleg) de akkoris... :U

Na a sírás végére itt egy poén videó a musháról. :))

Most hétvégén tervezem hogy felhúzom rep8ig a ronint. Utána kell elkezdeni rendesen gear-elni ugye? Scavange crateből premium boxot nyitni, illetve venni steel-ért a különféle dobozokat? (gearelés elején premiumra menjek vagy inkább alapból armor/weapon dobozokat nyissak? Vagy ahogy nyitogatok és esik a premiumból a cucc úgy látom majd mennyi armort/weapont kaptam és akkor utána mérlegeljek, hogy mit nyissak még?

[ Szerkesztve ]

(#1600) malystryx válasza k-adi (#1599) üzenetére


malystryx
senior tag

Nekem az infinite chain nem nagyon akaródzott elsőre sikerülni, de most a hétvégét megint telibe dolgozom, de igyekszem majd a maradék időben játszani. Meg kéne tanulnom nekem is ezt a chaint. Ha már rep 8-as vagy, simán jönnek a zöld cuccok, de már 7-től nyithatsz, bár ott még lesznek benne sárgák. Én prémiumot szoktam nyitni, mert ugye be van spájzolva vagy 20-24 láda, steel-t nem pazarlok rá, az kell kivégzésekre, meg egyéb másra. Jól jön az később, hidd el :)
Azért közben is gearelheted, mert vannak jó cuccok, és nem mindegy, hogy stamina reduction cost-os cuccokat találsz és többet spammelheted a move-okat. Érdemes majd magasabb repunál többféle buildben gondolkodni, vannak olyan cuccok amik kifejezetten revenge-re mennek rá, és kapsz vagy védsz 3-4 ütést és már tolhatod is. Meg ugye a fast revive is jól jöhet, szóval lehet okosítani főleg ha pvp-be mész.
A legutolsó patch óta elég rossz lett a játélélmény, akadozik néha, meg csinál érdekes dolgokat. De mindegy, attól még jó. Mikortól is lesz pontosan a dupla event? Az a 1:00 pm az nálunk is ennyi? Tehát délután 1-től?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.