Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-05-04 02:12:24

LOGOUT.hu

Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1451) lofagi válasza HeZzZ (#1449) üzenetére


lofagi
addikt

Azt is be lehet állítani.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1452) k-adi válasza vegitossj7 (#1448) üzenetére


k-adi
nagyúr

Szerintem az season4ben fog bemutatkozni... és utána majd jöhet egy rakat balance patch :D tegnap akartam megvenni de sajnos már lejárt az 50% kedvezmény uplayen, így most egy picit még várok (úgyis s4 ronin érdekel..) de ahogy látom talán jobb is kivárni az s4-et :F

(#1453) k-adi válasza lofagi (#1447) üzenetére


k-adi
nagyúr

Kihagytad az egyik legfontosabbat.

#11 GB / ellen GB kitanulása

(#1454) lofagi válasza k-adi (#1453) üzenetére


lofagi
addikt

Lehet, de az nekem nem okoz gondot, így nem is gondoltam,hogy az annyira gáz lenne. De lehet bele lehetett volna venni. Most már mind1. :D

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1455) k-adi válasza lofagi (#1454) üzenetére


k-adi
nagyúr

Hááát..az időzítés nem mind1.

(#1456) malystryx


malystryx
senior tag

Alighanem nekem most lett elegem ebből, mostanra elég sokminden összejött egyszerre. A legutóbbi patch óta nem megy a parry, a GB-et sehogy sem tudom védeni, a lvl2-es botok úgy elvernek hogy csak lesek. Ja és az egy dolog hogy ha küzdök egy ellenféllel betrollkodik a gang bang partyba, de hogy ha oldalra húzom a kart és egy ütést sem véd a patch óta az már kiborító... Párszor repült a kontroller, csaknem kitöröm a kart és nem hajlandó védeni az oldalsó ütéseket... A Warlord-al próbálkoztam, de igazából egyikkel sem megy a védés.. A conqueror továbbra is akkorákat üt, meg elég sokat, a staminája sosem fogy el. Szerintem túlgondolták, és a warlord már nem tudom hányadszorra kap nerfet. Komolyan mondom elmennek a p*csába uborkáék.. Ezt a f*s vödörfejűt kéne nerfelni, zsinórban 6-7 ütést tud, és még belefér neki 1-2 shield bash is... Na ne etessenek már.. Bocs a kirohanásért, de ez már kikívánkozott. A fiam is itt ült mellettem, már ő mondta hogy ez miket megcsinál egyszerre...

Az öröm az ürömben, hogy kipróbáltam a gladiátort, és annyira kézre áll, hogy meg sem néztem a mozgások zömét, mégis megy vele a játék, mintha mindig is ezzel játszottam volna. Szóval lehet ez lesz a main, hacsak nem nerfelik. :) Fagi, nagyon jól néz ki a videókban a gear-je, így már még inkább ki kell húznom legalább rep 7-ig :)

(#1457) k-adi


k-adi
nagyúr

Na csak megjött a(z átdolgozott) CTF mód is.......

Season 3 - Tribute Mode Reveal | Trailer | Ubisoft [US]

(#1458) malystryx válasza k-adi (#1457) üzenetére


malystryx
senior tag

Hmmm.. Ez érdekes lehet, kár hogy ma este dolgozom, de majd holnap megnézem a Warrior's Den-t. Ninja karik előnyben, double dodge, sprint :) Kíváncsi vagyok hányan próbálkoznak meg vele. Bár ha feat-eket már érnek el a játékosok, akkor könnyen le lehet bombázni vagy dobálni őket. Én várom :)

(#1459) k-adi válasza malystryx (#1458) üzenetére


k-adi
nagyúr

Először én is azt gondoltam, hogy ninja lesz mindenki és run run run... de meg is kell védeni a zászlókat (vagy mik ezek? offerings) amikhez már más típusú karakterek jobban jönnek. Plusz olyan is olvastam, hogy a zászló lassítja a játékost amikor nála van... de lehet ez kamu :D
Talán ez a mód még komplexebb mint a dominion, bár ott se úgy játszik a többség ahogy kéne (ugye minden karakter típusnak, heavy, assassin, vaguard, más a renown bonus-a)..

(#1460) lofagi


lofagi
addikt

14.09.17 Warrior's Den hírei:
Az új játékmód nem csak egy egyszerű CTF lesz, ahol a gyors karakterek érvényesülhetnek majd.
A ranked mód rendszerében túl sok játékost sorot be az Arany kategóriában, ezért meg kellett változtatni,hogy megfelelő arányban legyenek elosztva a játékosok.
A steel szerzési lehetőséget is növelték.
Egy hétig, a mai naptól szeptember 21. 8.00am edt ideig lesz elérhető a realisztikus dominion.
A következő PTS a következő csütörtökön lesz elérhető, 21én.
Itt lehet majd először kipróbálni az új Tribute módot.
Egyelőre még továbbra is csak PC-n lesz majd elérhető.
A heti új tartalom új emotokat hozott minden hősnek.
Az új játékmód bár nagyon hasonló egy CTF-hez mégsem az, a cél nem megszerezni és eljuttatni a ereklyét, hanem mindinkább megtartani azt.
Fontos szerepe lesz annak,hogy milyen ereklyét veszünk fel először.
Ezt az egyensúlyt meg kell találni a készítőknek,hogy melyik az erősebb, erre tökéletes lesz a PTS, ahol tesztelhetjük majd mi.
A PTS a következő keddtől előtölthető lesz.
Az első gamepley itt látható.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1461) k-adi válasza lofagi (#1460) üzenetére


k-adi
nagyúr

A linked rossz, kihagytál egy kettőspontot a http után.

(#1462) lofagi válasza k-adi (#1461) üzenetére


lofagi
addikt

Bocsánat, siettem nagyon. :] Sajnos már nem tudom javítani, de itt van a jó. :]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1463) k-adi


k-adi
nagyúr

Hi.,

mostani Uplay playerbase.-t hol lehet megnézni? Mindenhol csak steam-eset találtam....

(#1464) malystryx válasza k-adi (#1463) üzenetére


malystryx
senior tag

Nekem ilyen link van eltéve pár hónapja, de nem nézegetem :)
Itt

(#1465) k-adi válasza malystryx (#1464) üzenetére


k-adi
nagyúr

úgy tudom ez steames csak

(#1466) malystryx válasza k-adi (#1465) üzenetére


malystryx
senior tag

Mást nem tudok sajna, nem szoktam ilyesmire rákeresni, ez is még Division kapcsán volt meg.

(#1467) malystryx válasza lofagi (#1462) üzenetére


malystryx
senior tag

Fagi, áruld el nekem kérlek, hogy a videót amit linkelek, abban 3:35-nél alkalmaz a srác egy Fuscina Ictus-t, majd az az utáni támadássorozatban még egyet, és miután a lábába szúrta, meglöki vagy megüti. Ezt hogy lehet megcsinálni? Előre is köszi :)
video

[ Szerkesztve ]

(#1468) k-adi válasza lofagi (#1460) üzenetére


k-adi
nagyúr

Ugyan még csak pár dent láttam de ez a mostani 14.09.17 Warrior's Den volt edddig a legjobb szerintem! Sok infót elmondtak, pl. azt is amit te kihagytál a felsorolásból, hogy Montreálba hívtak pár játékost tesztelni az uj meta-t, az új hősöket és persze a Tribute módot.. ami annyiból érdekes/fontos, hogy egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a balance-ra ami jó hír. (illetve talán akkor az új dlc hősök nem lesznek túl OP-k ...bár remélem ronin az lesz :D )

(#1469) vegitossj7 válasza k-adi (#1468) üzenetére


vegitossj7
addikt

Az eventen, ha mákod van, akkor a leaderboards-on alul vagy és kapsz egy jó kis elképzelést, mennyien tolhatják. Nekem Brawl eventen 70 ezredik voltam. Szóval olyan 70k volt 6 óra alatt a különböző játékos PC-n.

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1470) lofagi válasza malystryx (#1467) üzenetére


lofagi
addikt

Az a rendes lábszúrás, csak van egy olyan mellékhatása, ha elfogy az ellenfél staminája akkor bizony földre kerül egy rövid időre. Rövidebb ideig, mintha GB-ből vagy parryből lenne elfektetve az illető. Parryzi, majd abból nyom neki egy ütést, amitől elszívja a samináját, majd dob egy feintet és lábon szúra és így elesik.

(#1468) k-adi: Azért nem soroltam fel, mert már csinálják egy ideje, ez nem új. :)

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1471) malystryx válasza lofagi (#1470) üzenetére


malystryx
senior tag

Köszönöm szépen, én is hasonlókra gondoltam hogy ilyesmi lehet. Próbálkoztam sokféleképpen, és azt vettem észre, hogy ha parryzek, kapja ugye az ütést, ha úgy hozza hogy elfogy a stamina, akkor elesik, ahogy írtad. Ha nem, akkor kombózok tovább, de többször is sikerült az, hogy lábszúrás után ha sikerül elég gyorsnak lennem, akkor egy heavy-t beviszek, és akkor üti meg.
Más. Megnéztem a videódat a yt-on. Próbálkoztam lvl3-as botokkal gyakorolni, 70-80%-ban én nyerek, de igazából szinte mindent nyertem volna ha feltöltené a hp-t kill után. Mindig tartottam a távolságot, sztem ezért nyertem. De amint közel jön, elkezdi az ütéseket mixelni villámgyorsan, bal-jobb, jobb-bal-top.... Na ezeket nemhogy parryzni nem tudom, de simán védeni sem. Ez nektek sikerül? Mármint mindent tudtok védeni ha a bot elkezd minden irányból csépelni? Én húzom a kart a megfelelő irányba, de nem megy. Kíváncsi lennék erre, hogy velem van a gond vagy még mindig a nettel. Előre is köszi.

(#1472) lofagi válasza malystryx (#1471) üzenetére


lofagi
addikt

Sajnos a botok elleni játékban, mármint ha custom gamet játszol ott nem számít a net. Milyen karakterrel játszol ellenük, mert ha épp assassinnal akkor ugye ott elfogy a guard egy idő után, épp lehet lejárt. Gladnál pedig gyorsabban fogy el egyébként.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1473) malystryx válasza lofagi (#1472) üzenetére


malystryx
senior tag

Óóó, én végig nyomom a guard módot, lehet ez a baj? Vagy nem erre gondolsz? Mi ez a guard és hogy fogyhat el? Meg dominion közben is ha küzdök egy ellenféllel, odajön más, oldalról csapkod, akkor nem tudom levédeni, simán bemegy az ütés. Lehet ehhez a guard dologhoz van köze. Gladiátorral nyomom egyébként. Előre is köszi a válaszokat. :)

[ Szerkesztve ]

(#1474) lofagi válasza malystryx (#1473) üzenetére


lofagi
addikt

Az összes assassinnak reflex guardja van, ami annyit jelent, hogy néhány mp után elfogy a guard és újra abba az irányba kell védeni ha akarsz blockolni valamit. Tehát itt nem űgy működik, mint többi karakternél, mert ott egy irányba tartod az addig arra véd amíg el nem mozdítod a másik irányba.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1475) k-adi válasza lofagi (#1474) üzenetére


k-adi
nagyúr

Ó hogy én mennyire utálom ezt a reflex-guardot :U

(#1476) malystryx válasza lofagi (#1474) üzenetére


malystryx
senior tag

Hát köszönöm, ezt nem tudtam. Ez az assassin egy más kávéház. :)
A másik amit kérdeztem, hogy ha gyakorolsz egy lvl3-as bot-al, (de amúgy a 2-es is tudja) hogy váltogatva az irányt, elképesztő gyorsasággal ütlegel, és ezt ti tudjátok védeni? Az összes ütését? Megjelenik az indikátor, de már be is talál, én nem tudok ennyit levédeni.

(#1477) lofagi válasza malystryx (#1476) üzenetére


lofagi
addikt

Nem tudok levédeni én se minden ütést, főleg a gyorsakkal szenvedek ugye. Igyekezni kell az ilyeneket elkerülni, mármint, nem hagyni,hogy elkezdje a kombóit. Gladiátorral ez nem olyan nehéz,mert messziről tudod szúrkálni őket. Mint én ebben a Gladiatournament-ben. :]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1478) malystryx válasza lofagi (#1477) üzenetére


malystryx
senior tag

Akkor megnyugodtam, gondoltam hogy nem lehet mindet. :) Megnéztem a nobushi karaktert, mert épp samurai és hybrid küldi volt, sokkal jobb vele védekezni mint eddig bárkivel :)
Hála az égnek van új vidi, már nézem is :) Jut eszembe, azt akartam még kérdezni, hogy amit a videókon használsz alul a controller megjelenítéséhez, az program?

(#1479) lofagi válasza malystryx (#1478) üzenetére


lofagi
addikt

Az az OBS-hez van egy plugin amit fel lehet tenni és mutatja. Itt tudod letölteni ha érdekel.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1480) k-adi válasza lofagi (#1477) üzenetére


k-adi
nagyúr

Sikerült végig küzdeni egy tournamentet a Gladiátorral, amivel inkább a biztosra mentem, mint az élvezetre, sajnálatos módon egyre inkább efelé hajlik a játék. Várni arra,hogy mit lép az ellenfél, hogy aztán végül nyerjünk egy olyan fejdíszt, amire nincs semmi szükségem!

Szépen leírtad a jelenlegi helyzetet :D kíváncsi leszek s4-ben debutáló (gondolom hamarabb esélytelen) defense-metára már... YT-n elég sokan úgy beszélnek róla, mint "újra kell tanulni a játékot az alapjaitól a meta patch után"

[ Szerkesztve ]

(#1481) malystryx válasza lofagi (#1479) üzenetére


malystryx
senior tag

Köszönöm szépen :)

Amúgy megnéztem még most meló előtt a videót, gratu. Elsőre szerettem volna én is ilyen ellenfeleket kapni, nekem nagyon kegyetleneket rakott be, azóta sem erőltettem a dolgot. Hogy kilépett a gyerek. Kis kuka, pedig mehetett volna simán a playoffba :) Én is még az elejére bejutottam 0 ponttal. :D
Tetszett azért ez a fajta "biztonsági" játék is, most látom hogy miket lehet alkalmazni, hogy lehet érvényesülnöm. Bár egy warlorddal szemben más a helyzet, őt nem lehet megszakítani ha jól tudom ütés közben.
Örülök ezeknek a videóknak, szerintem sokat lehet tanulni belőlük. Kár hogy magyarok nem foglalkoznak olyasmivel, hogy pl. egy tetszőleges karakterről fullos guide-ot csinálnak, mint sokan külföldön. Jobb szeretem a mi nyelvünkön hallani. :)

(#1482) lofagi


lofagi
addikt

Néhány gondolat szösszenet az új PTS-en található Tribute játékmódról.

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1483) k-adi válasza lofagi (#1482) üzenetére


k-adi
nagyúr

látom a társaid sem lesznek professzorok :D

(#1484) k-adi


k-adi
nagyúr

Hi.

Most megint 50% elég baráti áron be tudnám szerzeni a gold editiont :B ...de még mindig gondolkozok rajta, hogy megéri-e egyáltalán beszállni annak ellenére hogy maga a game tetszik, de

- ennyi idő után (túl sok a pro player?) ?
- illetve pont az új season indításakor (amivel elvileg jön a ronin és az új meta patch, meg gondolom a tribute mode is) novemberben jön az új codww2 és az új battlefront2 ami biztos sok embert be fog vonzani és félek, hogy így is alig van player, mi lesz azután?

Tudom, FH topik, hülye kérdés, itt mindenki szereti a játékot...de Ti mit gondoltok? Szerintetek lesz még elegendő player s4 után is? Folyton csak steam-es számokat találok ami napi átlag 1500 játékost mutat ami lássuk be nem sok.. ha ehhez hozzáveszem a uplayeseket és mondjuk hasraütésre, hogy ennek a duplája... 3000 player... hát azért az se sok. Nektek mennyi idő alatt talál lobby-t Dominion PvP módban? (du., illetve este)

(#1485) lofagi válasza k-adi (#1484) üzenetére


lofagi
addikt

Hali,

valószínűleg tovább fog csökkeni a játékosok száma az új játékokkal, amúgy azért kétlem,hogy olyan nagy mértékben, mert valljuk be a két játék illetve amiket felsoroltál külön kategóra. Viszont például magamról is tudom,hogy erős FPS beállítottságú vagyok, magam sem értem,hogy miért ezzel játszom még mindig. De valószínűleg a BFront2-re én is benevezek, majd kiderül. S4-re valami nagyon nagy újítást kell nekik felmutatni, de az igazat megvallva sokkal többet várok a Y2-től, márha lesz. S4-re viszont nagyon sok jó dolgot ígértek, amire kíváncsi vagyok. Szerintem húzhatod tovább ha eddig kibírtad, biztos lesz még akció később is.

Őszintén inkább azt mondanám,hogy ne vedd meg, ha annyira bejött volna a játék akkor már rég beruháztál volna rá. :] Prok vannak, de kaptam én már ki rep10-estől is. Szóval aki ügyes az ügyes lesz pár óra után, azért nem kell több száz órát beleölni,hogy kihozd magadból a maximumot.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1486) k-adi válasza lofagi (#1485) üzenetére


k-adi
nagyúr

Szia,
köszi a választ.

Y2 még minimum lesz szerintem (ha nem az elég csúf vereség lenne hiszen ez is "R6 Siege féle" DLC stratégiával lett meghirdetve)..
A season4 "nagy dobásaira" nagyon kíváncsi vagyok már: a Tribute mode jónak igérkezik a YT videók alapján, remélem a 2 új hős is jó lesz (ronin gyere mááár) de ami a legjobban érdekel az új meta patch.. Szerintem az fogja eldönteni, hogy lesz e értelme Y2-re várni vagy sem. No meg a dedi szerverek..ha lesznek és nem mese csak

Igazából csak azért dillemázom most a vásárláson (annak ellenére, hogy a gold ára most egész jó), mert félek a további alapból alacsony playerbase csökkenéstől...és ami még jobban idegesít, hogy nincs egy rendes statisztika róla.

Ugyan az igaz, hogy az általam most hirtelen felsorolt nagyágyúk (codww2, sw battlefront2 amik szintén akkor jönnek ki amikor a season4 for honorban) más stílust képviselnek (fps lövöldék, stb) de biztos vagyok benne, hogy sokan for honoroznak, akik szeretik az fps-t is (pl te is, és magamat is ide sorolnám ha meglenne a FH).. és amint ezek a nagyobb címek kijönnek, még tovább fog nőni a wait time....és itt jön be a félelmem, hogy hiába "jó" a game ha egy 5 perces Dominion meccsre 5-10 perceket kell várni jó esetben (MM várással és a lobbyban még külön 2-3 perc várás a karakterválasztásra, stb)... (obj. módokat szeretem, a duel, 2v2 nem az én világom bár azoknál lehet kevesebb a wait time "fő időben")

[ Szerkesztve ]

(#1487) csabamigo


csabamigo
aktív tag

Sziasztok
Double xp hétvége van!
Okt.2-ig!

Az Élet a Legjobb Méreg!

(#1488) k-adi


k-adi
nagyúr

Most néztem egy videót a Tribute módról.

Ti mit gondoltok, amit a srác mesél a videóban mennyire valós? [link] >video

(#1489) lofagi válasza k-adi (#1488) üzenetére


lofagi
addikt

Igazából azt gondolom,hogy jelenleg a játékosok egy nagyon töredéke próbálta ki ezt. Azon belül is nagyon sokuknak fogalma se volt,hogy mit és hogyan kell csinálni, ezt te is megerősíthetted abból a videóból amit linkeltem. :D

Nekem nagyon tetszett a mód. Sajnos nem volt lehetőségem olyan sokat játszani vele,hogy megunjam, így inkább a leginkább az bosszantott,hogy tényleg senki nem tudta,hogy mi a feladat. Az idő majd eldönti,hogy mi lesz. Várom már nagyon, de biztos,hogy az S4 előtt ez nem fog bekerülni.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1490) vegitossj7 válasza k-adi (#1488) üzenetére


vegitossj7
addikt

Botok ellen tolta. Nagyon sok a különbség, hogy két 3-3-as csapat tolja, vagy randomok egymás között. Arról meg ne is beszéljünk, hogy Bot-ok ellen tolta.A feateket teljesen kihagyta, azok is befolyásolják a meccset, pl. ha sokáig tart a meccs és négyen vannak egy helyen, 1 katapult csodákra képes.

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1491) lofagi válasza vegitossj7 (#1490) üzenetére


lofagi
addikt

Lol azt nem is figyeltem,hogy csak botok. Akkor nem csodálom,hogy lehúzta ennyire.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1492) lofagi


lofagi
addikt

A csütörtöki (október 5.) nagy patch összefoglalója!

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1493) csabamigo válasza lofagi (#1492) üzenetére


csabamigo
aktív tag

Köszi,jó lett a videjó!

Az Élet a Legjobb Méreg!

(#1494) malystryx válasza lofagi (#1492) üzenetére


malystryx
senior tag

Ismét nagyon szépen köszönjük :R
Eszméletlen jó lett, ezt többször is végignézem majd. Betalált! Nagyon várom a kontroller beállítást, azt talán a legjobban, meg végre az indikátort is javíthatnák. Annyi sok jó javítás lesz benne, hogy nem is hiszem el. :) Hihetetlennek hangzik.

Gyönyörű az a Gladiátor, már rep 6-nál járok, de állandóan olyan cuccokat kapok lilába, amit kéken kaptam. Pedig a "For Fashion" oldalon elnézve a lila szigonyokat, van amelyik full arany, meg nagyon gonoszan néz ki. Nem nagyon akarja dobni. Amúgy továbbra is ő a kedvenc, nagyon kézre áll. Jobban szeretem mint Kensei-t.

Elég nagy a közösség már discord-on, remélem egyszer mi magyarok is készítünk (a leendő játékostársak számára ill. aki más karakterekre repülne rá) majd videókat az összes karakterről, biztosan megvan minden karakternek a mestere. :) Persze ez óriási munka, meg csak álom, de a remény... :U

(#1495) k-adi válasza lofagi (#1492) üzenetére


k-adi
nagyúr

Jó video lett.. Én örülök a shinobi buffnak (kíváncsi vagyok mennyit számít majd a hp növelése), mindigis szemeztem vele :D de azért remélem a ronin jobb lesz :P

ha valakit érdekel, patch notes: [link]

[ Szerkesztve ]

(#1496) lofagi válasza k-adi (#1495) üzenetére


lofagi
addikt

és (#1494) malystryx: köszi, mindig jó olvasni a dícséretet. :]

A karbantartás egy kicsit tovább tartott, mint amit a készítők szerettek volna, így kapunk egy 3 napos Champion Statust.

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#1497) malystryx válasza lofagi (#1496) üzenetére


malystryx
senior tag

Ne viccelj ez atom jó dolog Tőled, hogy amikor fontosabb dologról van szó a Warrior's Den-ben, ezt mindig megosztod velünk. Ha esetleg kapacitásod lesz rá, és még tennél fel videót, szívesen néznék realtime gameplay-t is a Gladiátorral, akár dominion akár duel, de igazából bármilyen karival. :) Ha.... :)

[ Szerkesztve ]

(#1498) k-adi válasza lofagi (#1496) üzenetére


k-adi
nagyúr

Kezd kikupálódni a játék, ami jó hír.... Már csak egy halom pc player kéne. :D

(#1499) k-adi


k-adi
nagyúr

s4 reveal: nov 11

+ekkor lesz a tournament döntő is

(mondjuk azért elég merészek hogy az egyik csapatkapitány a lengyel unlocktech-es gyerek lett :D akit utál mindenki az előző döntő miatt, és most is megjegyezte a com.dev. de azért meghívják csk-nak.. lol :D )

(#1500) malystryx válasza k-adi (#1499) üzenetére


malystryx
senior tag

Akkor lassan csepegtethetnék az infókat, hogy milyen kinézetük lesz, már alig várom. :Y

Azt a versenyt én is nézem majd, bár nem élőben, megint hétvégén melózok majd... Az előzőbe bele-belenéztem, nekem az első versenyből mindjárt szimpi is lett egy srác, nem tudom kivel játszott, de én Bandanaa-nak szurkoltam. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.