Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Sickboy25
üzenetére
Természetesen idővel elfelejtik a játékosok, azaz inkább kijönnek a gyakorlatból

Sztori: végre eljutottam az első idény végére; 4 fordulóval a bajnokság zárása előtt felverekedtem magam a 2. helyre és a Magyar Kupa elődöntőjébe is sikerült eljutnom... aztán a két kupameccsen döntetlen és vereség jött, a bajnokságban a 4 meccsen 2 pontot kapartam össze és így végül a 6. lettem. Azért örült mindenki, mert a cél a Kupában a 16 közé jutás volt, a bajnokságban meg a stabil középmezőny
De a 2. szezont rögtön a legjobb kp-om, a montenegrói válogatott Slobodan Lakicevic piacra dobásával kellett kezdenem, hogy beleférjek a fizetési sapkába
Mondjuk ennek ellenére első barátságos felmérő meccsemen simán 3-0-ra megvertem a Borussia Mönchengladbachot 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a 2. szezont rögtön a legjobb kp-om, a montenegrói válogatott Slobodan Lakicevic piacra dobásával kellett kezdenem, hogy beleférjek a fizetési sapkába
Mondjuk ennek ellenére első barátságos felmérő meccsemen simán 3-0-ra megvertem a Borussia Mönchengladbachot