Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
karlkani
üzenetére
Köszi, sajnos az nem segít
Ahogy keresgéltem közben-utána, rátaláltam én is. WASAPI (event) és WASAPI (push)-ból van olyan, ami a Realtek Digital Outputot írja... mindkét esetben az erősítő prologicot kap, és a centeren szól a zene fele 
Hm, bár kicsivel meg "PCM DDPL" felirat van... hmmm... megnézem, lehet, hogy valamit az erősítőn is állítanom kell, csak ha simán átnyomom az erősítőn sztereora, akkor meg mindenből azt csinál :S
-
válasz
karlkani
üzenetére
Bocs, de én totál hülye vagyok ehhez a kérdéshez. Tehát, most próbaképp lementettem az egyik adó indítófájlját. Jobb klikk rá, de hiába bogarásztam végig egyesével mindent, a tulajdonságok részt is beleértve, de én nem találtam semmi ilyen adatot.
Szóval, ha nem lenne túl nagy gond, fotókkal segítsél már, mert így nem boldogulok.
-
-
disy68
aktív tag
válasz
karlkani
üzenetére
Helló kicsit utánanéztem ennek, korábban én is tapasztaltam ezt, bár nem igazán zavart a dolog. Találtam egy fórum topicot a témában, ahol azt írják - ezt olvastam máshol is -, hogy erről a szerver tehet, nem szolgáltat a cím kódolásához megfelelő információt. Ajánlják az AppLocal nevű programot, amivel meg lehet oldani, hogy megfelelő legyen a karakterkódolás. Ehhez - nem néztem az applocal beállítási lehetőségeit - ISO 8859-2 vagy Windows 1250 karakterkészlet lesz szerintem jó - ezek magyar karaktertáblák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy keresgéltem közben-utána, rátaláltam én is. WASAPI (event) és WASAPI (push)-ból van olyan, ami a Realtek Digital Outputot írja... mindkét esetben az erősítő prologicot kap, és a centeren szól a zene fele