Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A hangfalszettem C. Inspire P5800, tudom nem egy komoly cucc 18K-ért vettem még 2 éve, gondoltam jól fog szólni a szintén Creative Audigy 4 mellett...
Hangképzésben jó a C. márka, de hangkeltésben sajna nem. Legalábbis ebben az árkategóriában. Ugyanennyiért sokkal jobb hangja volt a haveromék Logitech 5.1-esének, meg van egy másik haverom neki nem tudom most mije van de az is jobban szól.
Meg azt sem szeretem, hogyha bedugok egy fülest a távirányítóba, akkor kissé búg a téma, nem a legjobb. Bár nagyon ritkán használom, inkább közvetlen a hangkártyába tolom csak úgy meg ki kell húzogatni a többit.Egyébként Win XP SP3 alatt fut a most legújabb, v0.9.5.6 és nem vettem észre változást az előbbiekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest