Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
Sziasztok,
ez lenne a probléma:
Preferences / Display /Columns UI /Colors and Fonts /Playlist Switcher
Tehát a playlistben az aktuális, aktív elem, amiből épp a zene szól, (azaz a selected item) jelölve van betűszínnel és háttérszínnel is.
De ha zenelejátszás közben belekattintok egy másik itembe (mappába), akkor ez a jelölés teljesen megszűnik, semmilyen módon nem jelöli, hogy az aktuálisan lejátszott zeneszám melyik mappáéban van.
A mappán belül (NG playlist) a zeneszámot már igen, ha egy másikra kattintok, (az lesz a selected item) a lejátszott számot akkor is sötétebb háttérrel jelöli.
De ha a playlisten belül egy másik mappában kutakodok, az aktuálisan játszott mappát sehogy sem jelöli. Egyfajta "inaktiv played item" vagy ilyesmi lenne jó.
Van erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest