Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Én alapból szeretem az igényes dolgot/dolgokat. Hiába szól valami szépen, ha kinézete egy rakás sz... És is szeretem a szolid dolgokat, de az alap foobar még finoman szólva sem szolid, hanem egy kezdetleges kinézetű fos. Az a tiétek, ez pedig az én véleményem.
Példának, hogy értsd: Valaki költ a kocsira, hogy jól nézzen ki(ez én vagyok), más meg pl szar lerobbant kocsival jár, elrohadt kasztnival, belül szakadt minden, és benne kutyaszőr, kutyasz*rszag. Ez volt a volt főnököm. És nem azért volt ilyen kocsija, mert nem volt másra pénze, hanem azért, mert a csávó egy igénytelen pöcs. Neki jó volt úgy is. Nem is értem, miért írtam le, csak valahogy ez jutott eszembe és gondoltam megosztom veletek, mint példa. És most ne vedd magadra
Szóval van aki ad a külsőre és ez legyen bármiféle dolog(ebben az esetben a foobar) van aki pedig úgy van, hogy lesz*rom, jó az alapjáraton. Engem pl boldoggá tesz, ha ránézek a lejátszóra és szép dizájnos, ráadásul még az album borítót is látom. Ha pedig nem lehetne skint berakni, akkor már a legelején áttértem volna pl a jetaudiora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval van aki ad a külsőre és ez legyen bármiféle dolog(ebben az esetben a foobar) van aki pedig úgy van, hogy lesz*rom, jó az alapjáraton. Engem pl boldoggá tesz, ha ránézek a lejátszóra és szép dizájnos, ráadásul még az album borítót is látom. Ha pedig nem lehetne skint berakni, akkor már a legelején áttértem volna pl a jetaudiora.