Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Azt hiszem megoldottam.
Egy új portable installációt csináltam a C:\foobar2000 helyre és az összes pluginokat a components könyvtárába tettem egymás alá (alkönyvtárak nélkül). Majd az eredeti összes beállítását rámásoltam a relatív könyvtárszerkezettel együtt. Ugyanúgy néz ki mint a másik és rendesen működik, a pluginokat is rendesen ellenőrzi.
Hogy mi volt a baj nem tudom, mert amikor az eredetinél csináltam meg azt hogy a C:\Users\Miklos\AppData\Roaming\foobar2000\user-components könyvtárból átmásoltam a C:\Program Files (x86)\foobar2000\components könyvtárba úgy ahogy ott voltak az eredetik, vagyis egymás alá (alkönyvtárak nélkül) a pluginokat, az nem volt jó, mert a kérdéses hibaüzenet maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest