Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A foobar2000 az elindítása után 98%-os CPU használatot ír ki egy QuadCore Intel Core i5-2500, Asus P8Z68-V Pro/Gen3, 16352 MB-os gépen.
Utána a fidelizer 6.0-al indítottam el, akkor 24%-ra esett le a CPU használat, ami fidelizer nélkül indítva is maradt (memóriából kilőttem).
Egyik esetben sem indítottam el a zenét, de elindítva sem nőtt a CPU használat.
Régebben 1-2%-nál nem volt több a CPU használat. Most figyeltem fel rá, de biztosan észrevettem volna, mert a system tray-t (az értesítési területet)-en látom a processzor használatot, ami piros ha túl magas. Nem kerülte volna el a figyelmemet, ha régen is ilyen lett volna. Mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest