Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Ugyanazt írja ki, mint az alap ablakban, 44,1 kHz, 16 bit.
Én is csodálkoztam egy kicsit CD ügyben, nem ezek alapján, hanem a darabok szerint választottam ki, és mintegy mellékesen észleltem, hogy rájuk van nyomva a 24 bit, ill. a 24 bit/96 kHz. Klasszikus zenei CD-k, Sony Music, Urania és Naxos kiadásban, vagyis 3 különböző kiadó, a Rózsavölgyiben vettem őket egyszerre nemrég.
Egyébként a Foobar a szöveges információ (címek, stb.) kiolvasása terén valami hihetetlen bénának tűnik, még nem tudtam olyan CD-t mutatni neki, ahol ne kérdőjelek és általános "track 1" jellegű adatok jelentek volna meg. Ebből a három lemezből azonban 2-ről a Windows Media Player sem tud ilyesmit kiolvasni, a harmadikról (meglepő módon a Naxos, nem a Sony) pedig japánul jelennek meg az előadó/cím információk. Pedig a WP egyébként sokkal jobb a szöveges infók kiolvasásában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest