Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga-csiga
csendes tag
A legtöbben annyit bajlódnak itt a skinekkel. Miért nem felel meg a legtöbb embernek az alap skin. Szerintem tök jó alapból is és nem is az a lényeg, hogy minél jobban nézzen ki. Én mindig arra törekszem, hogy a rendszerem a lehető legjobban szóljon.
Egy régi hozzászólásban olvastam, hogy nem minden ember képes meghallani a különbséget a 320 kb/s -os mp3 és mondjuk a flac között. Ez valóban így van, DE ! - az sem mind1 milyen eszközökkel hallgatjuk a zenét. Gonodolok itt minden egyes "alkatrészre", legyen az hangkártya, kábel, erősítő, hangfal. Előbb észre lehet venni egy jól összeállított komoly rendszeren a hangminőségkülömbséget mint 1 "műanyag hifin".
Visszatérve a foobar-ra már lassan másfél éve használom, és eddig csak pozitív élményem volt. Próbáltam visszatérni a windows media player-re 1 kicsit nosztalgiázni, de csak csalódnom kellett benne. Nem beszélve a winampról amit sosem csíptem annyira mint a WMP-ott, mert úgy szól mint 1 doboz, szinte kopog.
1 szó mint száz ezt a progit valóban lehet szeretni, mert ki lehet vele használni a hangkártyát és teljesen átlátható.Kérdés: az Outputnál : a Buffer Length állítása mire szolgál ?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs