Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Tudomasom szerint 3-4 helyen van progmat magyarorszagon.Az elvarasok mindeutt masok.Szegeden , Debrecenben kevesbe huzos az elmelet, mint az Elten, illetve rosszul fejeztem ki magam, sokkal gyakorlatiasabb az egesz, mig itt MATEMATIKUSt akartak csinalni, persze jo sokan beszivtuk , meg olyan is, aki elotte 4 evig BMEs volt(4.re nem volt meg a kozgaz a tobbi mind ment neki, de emiatt kivagtak.......)
Szal tok masok a progmatok az orszagban, az ELTES az gaz...Szerintem.Oda csak olyan menjen aki keni vagja a programozast, es inkabb algoritmusokra kivancsi -
tildy
nagyúr
AKi emlékszik még rá, 98ban nem volt egyszerű a közös irásbeli-érettségi matek...nekem sem sikerült fényesen 15-ből hét pontot vittem (sajnos elég volt az Elte progmatra , ahova erettsegi idejen mar abszolut nem akartam bejutni, pedig elso helyre irtam).Szobelire tök egyedül késültem fel, a JATE kiküldött egy tételsort, azt kidolgoztam, és abból kérdztek.AMikor ott voltam, aznap én voltam szóbelin az egyetlen 15 pontos (valami jó könyvem volt hozzá, abból készültem fel, ilyen tételek, és definíciók vagy mi).
De ha már ajánlani lehet, 18 évesen progmatra menni szerintem hülyeség, most már látom.Baromi nehéz programozást és vagy negát stb jelekkel tanulni..(ELTE)
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilhasználat külföldön
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest