Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
csabika25
aktív tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Igen, van szerencsém ismerni. Egy tankörben vagyunk. Bár ötödévben ez már nem nagyon számít.:D
-
cssz
csendes tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Azért vannak páran kitűnők...
Meg mellesleg ezek a plussz ösztöndíjak nem BME függők, pl köztársasági ösztöndíj minden egyetemen van, és mindenhol ugyanannyit adnak, meg valószínűleg céges ösztöndíja lehet, amit szintén akárki megpályázhat (mármint akárki aki hallgató valahol). Bár az már més tészta hogy melyik sulibol mekkora eséllyel indul valaki egy céges östöndíjon. -
Satan-Claus
senior tag
Martinecz kollégának sem az ''alap'' ösztöndíjból jött össze ennyi, hanem megnyert egy TDK-t is, plussz megpályázta az összes ösztöndíj lehetőséget ami létezik. És szinte mindet meg is kapta, gondolom nagyrészt annak is köszönhetően, hogy a BME-n kitűnő...Abból meg ugye - ha jól tudom - nem szaladgál túl sok a városban. :)
-
cssz
csendes tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Hát nem tudom mi neked a jó ösztöndíj. Eddig az 5.0 kb 14ezer volt, hogy idén emelték a normatívát ez felment 23ezerre, de mondjuk egy 3.5 csak 8ezer. Ez olyan sok? Én más helyekről sokkal többet hallottam.
-
cssz
csendes tag
válasz
csabika25
üzenetére
Honnan vetted ezt a hülyaséget hogy lehet Háre helyett fizkából szigorlatozni VIK-en? Az EVTSZ csak a szóbeliben gyengült, mivel nem győzték a tömeget, ezért egyre könnyebb lett a szóbeli, idén pedig eltörölték, viszont az írásbeli ponthatárokat emelték. Az írásbeli meg ugyanolyan nehéz mint vót, vót valamikor :-). A HáRe szigorlat meg ugyanúgy kötelező, és ugyanolyan kemény mint volt.
-
Fola
csendes tag
es meg irni sem tudok... nem csoda faradt vagyok ..... ''sajatitani''
-
Fola
csendes tag
válasz
csabika25
üzenetére
En meg nem nagyon latom at a helyzetet, de szvsz a
''Jonhelyettedvalakimas'' dolog ez mindenhol fennall... arra kell torekedni, hogy olyan dolgot csinalj, amit egy uj ember nem lenne kepes (a ceg szamara veszteseg nelkul) gyorsan elsalyatitani , igy fontossa valnal a ceg szamara...
Fola
ui.:de ez csak az en velemenyem( kurvara semmmit nem tudok az eletrol elismerem (18 vagyok) -
szabolc
csendes tag
A nyelvtudásról annyit még, hogy szép dolog, hogy mindent megértesz, de általában dokumentálni is kell a programodat, az pedig bizony magyar->angol(német, stb.) fordítás!!! Akkor pedig ha mindkét irányban megy a fordítás, miért nem meggy a nyelvvizsga??? ;]
-
csabika25
aktív tag
-
Isten
tag
Tudjatok amit leirtatok, mind szep es jo, csak nekem egybol az jut eszembe, amit a tanarom mondott:
Kolcson adott 1 algebra konyvet az egyik diakjanak es televolt firkalva (definicio, bizonyitas, miegymas). A srac nagyot nezett, mert nekik csak a tetelt kellett kimondani, (bizonyitas nuku) de ketszer annyit kellett bevagni. Szoval a szinvonal. Most mivel alatalaban itt muegyetemrol es fosilirol beszelunk, ezert nem ide vago tema, de peldaul ott van a jog. Jogon eddig szivatos dolog volt a romaijog, amit nem szeretnek az emberek, mert jobbra-balra buknak meg rajta, es valaki a semmibol kitalalta, hogy mi lenne, ha statisztikat is tanitananak a szerencsetlenekkel.. Ez persze nagyon jo huzas az egyetem reszerol, mert ha hazavagjak csorikamat, akkkor kovetkezo evben kapja az egyetem a szerencsetlenre a fejkvotat, viszont o meg jart plusz egy evet. Ja, es ugyanilyen van muegyetemen is meg fosulin is. Szoval sztem az oktatasi szinvonal altalaban szar, a tanarok nem tanitanak, hanem beledverik az anyagot, mert sok... Na mindegy..... -
Gollam
tag
válasz
Il Padrone
üzenetére
BME-n vegeztel? Milyen szakiranyt ajanlasz? Elsosorban programozas erdekelne vagy valami lightos, hogy mellette tudjak dolgozni es programozast tanulni
-
Gollam
tag
válasz
Il Padrone
üzenetére
Ket egyetemre jarok, de a kozgazt gyakorlatilag befejeytem (fel ev hatra :O )
-
Érdemes volt ezt a topicot indítani, azthiszem én is a Kandóra jövök, ha már egyszer innen írok.
-
dXtr
tag
jo 5let:)
-
csabika25
aktív tag
Látom a BME villanykart még senki nem reklámozta. Akkor megteszem:DDD. Én ötödéves vagyok itt, és már elég jó kapcsolatban sok tanárral. Egybehangzó vélemény szerint az infósokat ''csak'' programozni tanítják meg, erre elég a Kandó is. Sőt, még jobb is. A villany mondjuk igen kemény, de csak azért, mert alapképzésben rengeteg mindent kell megtanulnod. Szakirányon akár infós is lehet belőled. Akár jobb is, mint akik full infón tanulnak. Szóval szerintem a villanyt válaszd. Ja, könnyebb is bejutni.:D
Aktív témák
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest