Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elkezdtem szedni azt amit ajánlottál, viszont most lett ilyenem: [link] Ebből két flakon is, tesómnak nem kellett. A probléma vele, hogy 1 hónapja lejártak. Jobban mondva, ez a "minőségét megörzi" cucc. Felejtős a szedése, vagy nincs még semmi baja? Mert akkor elhasználnám ezeket először.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi! Ránézek erre a cuccra.
KISDUCK: Kb 1.5-2 hónap.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi a gyors választ4
Kb 84-ről 70-re. Utána elkezdtem váltani, és többet enni, meg edzeni, izomépítés céljából. Most vagyok 72. Vissza akarok menni 80 körülre (183cm vagyok), de nyílván izommal. Igazából a kérdés az, hogy ha így haladok, eltűnik magától is előbb utóbb.. avagy valamit csinálnom kéne? Annyira durván azért nem vészes, de jó lenne tudni, h mit lépjek. Szóval ahogy írod is, lehet tényleg elég lesz csak az izomépítésre koncentrálni.
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Fogyás után, ezt az undorító lötyögő bőr izét hogy lehet eltüntetni? Lefogytam amennyire szerettem volna, most jó lenne izmot felvinni, de ez a lötyögős izé még ott van. Valami bevált módszer erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest