- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
lanszelot #9114 üzenetére
Az anabolikus szteroidokkal kitömött profi testépítők világával nem nagyon érdemes szerintem foglalkoznunk, még akkor se, ha annyira se ismered azt a világot, mint akár azok, akik évek óta hobbigyúrósok.
A másik meg, amit már említettem, de -szokás szerint- fel sem fogtad, hogy az izomépítés diéta mellett valóban nem egy optimális út, és így tényleg elkerülik a testépítők úgy általában. Nem azért, mert nem lehet zsírvesztés mellett izmot is építeni, hanem azért, mert sokkal gyorsabban szedsz fel sokkal több izmot, ha kalóriatöbblet mellett szeded fel a zsírt és az izmot (bulking), majd ha már elégedett vagy az eredménnyel, csinálsz egy izomvesztéssel is járó gyorsabb zsírvesztést (cutting). Egységnyi időre vetítve több marad a felszedett nettó izom cutting és bulking esetén, mintha mondjuk testkompozíciós étrenden lennél, és pláne annál, mintha enyhe kalóriadeficiten.
Szerk.: inf3rno azt kérdezte, nálam hogy megy ez a dolog. Nálam így megy. Másnál valóban lehet, hogy más az optimális. A 100%-os regenerálódásban pedig benne van a szuperkompenzáció, ez szerintem egyértelmű.
-
Dorian
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest