Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
Moddingfan
üzenetére
Üdv.
Na valami ilyesmire voltam kiváncsi. Annak örülök, hogy ez még megmaradhat, azt hittem ez is sok már akkor, ha leadni akarok. Ez nem sós, natur. Az a fura, hogy fél zacsi vacsorára, aztan jól is laktam vele. Most, hogy igy belegondolok még jobban megéri, mint a zsemlye, vagy kenyér, mert ebből egy zacsi 64ft, ami kb három zsemlye, ami nekem egy étkezésre szokott elég lenni.
.
Vajkrém, vmi felvágott vagy konzerv hal, meg persze paradicsom. Ez így tök yummi.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Elhatároztam pár hete hogy nagyon nem jók az arányaim (192/93) ugyhogy elgondolkoztam mit tehetek, anyagi körülményeim belül, meg hogy ne robbanjon szét a fejem az éhségtől. Ez ugyanis a fő gond nálam, ha nem eszek, akkor ugy elkezd fájni a fejem, hogy azt nem kívánom senkinek sem.
Egyenlőre ott tartok, hogy az ebéd az megmarad, de kevesebb mint volt. Vacsira a kenyér helyett vettem ilyen Ham-Let cuccot, azt rágcsálom, meg halat eszek hozzá. Erről mi a véleményetek?
November 2.a után megyek konditerembe. Kicsit fenntartásaim vannak vele, mert egyetemi terem, de legalább olcsó. -
Agostino
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
No a kerékpár az nem rossz ötlet. Van egy eldugott út, alig van forgalom, ott tudok tekerni. Ez mennyir fogyaszt? Na jo...kiterítem a lapjaimat...csipőből kellene kicsit leadnom. Sz@r egy helyzet, de nekem oda megy zsír egy része.
DM az van itt is, tudok ott vásárolni, biztos tartanak zabpelyhet, nem problem venni.
Tonhal mivel mehet? Nem kiskapukat keresek, csak azért azzal nem olcsó jóllakni, bár lehet keverem a dolgokat.
-
-
Agostino
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
1.: Konditerem. Ez egy problémás dolog. Falun lakom (nem, nem traktorral járok, levegő, környezet miatt lakunk itt), és itt nincsen konditerem sajnos. Az összes vas ami otthon van, azok öcsém kézi súlyzói (4kg), illetve tépőzáras súlyok, amiknek a hasznukat nem vágom, talán lábra kell rakni, aztan úgy szaladni.
2.: Ételek. Ez megoldható. Vacsorára akkor berakom magamnak a zabpelyhet. Tényleg: kapható még az a hatalmas kiszerlésű? Mert ezek a Kellog's meg nem tudom én mik elég drágák sajnos.
3.: Futás. Ezt ti jobban vágjátok, és nyilván igazatok van, de mint ahogy azt feljebb is írtam itt, nem vagyok városi. -
Agostino
addikt
Huhh srácok horoszkópoltok? Nem akarok nagyon bezavarni, de lenne pár kérdésem.
190 vagyok mellé 90 kg. Hogyan akarjam nektek kifejezni...nem vagyok szerintem túlsúlyos, ám azért nincsen éppen fürdőruha alkatom.
Ruhában, felöltözve, semmi extra, de úgy érzem nem árt, ha kicsit leadok. Nem akarok koplalni, mert az nem hiszem, hogy eredményt hoz. Egész évben itt puttyadtam a gép elött, jön a nyár, itt az ideje, hogy elkezdjek mozogni. Úgy terveztem, hogy minden du foci, vagy valami hasonló amiben sokat kell mozogni, este pedig futás, folyamatosan növelve a távot. Természetesen a futás, illetve a mozgás akkor ér csak valamit, hogyha olyat eszek, ami nem hízlal. A kenyeret tudom mivel zárom ki, vannak azok a puffasztott rízs, illetve buzaszeletek, azok jók lesznek talán.
1.: Mit lehet mellé enni? Reggelizni nem szoktam, max egy bögre tea, tehát ez kizárva. Ebéd. Hát igen. Nem lesz nekem külön főzés, ez ki lett jelentve. Meg is értem édesanyámat, nem akar kétszer főzni. Ezt megoldom azzal, hogy kevesebbet eszek. Vacsi. Ez az amit magamnak beoszthatok. Adva van tehát ez az puffasztott szelet (PSZ). Vajkrémek mehetnek? Felvágottak mellé? 4-5 szelet PSZ este belefér még a fogyiba? Mit szabad enni mellé?
2. Futás. Ide mindösszesen egyetlen kérdésem lenne. Este 20:00, 20:30 fele tervezem, amikor a kánikula enged egy kicsit. Mibe célszerű futni? Ha beöltözök melegítőbe, és izzasztom magamat, az elősegíti a fogyást? Egyáltalán állja ez a helyét?
Egyenlőre csak ennyi. Előreláthatólag 1-2 hét mulva állok ennek neki, most még vizsgák, meg egyebek jönnek.
Köszi előre is.
Aktív témák
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.