Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• netleo

csendes tag

Akkor beviszem a telót és kérem ,hogy cseréljék ki vagy adják vissza az árát.Neked szerintem be kellett volna írni a panaszkönyvbe ,én is azt fogom tenni ha nem akarják kicserélni.

• netleo

csendes tag

Sziasztok,én tanácsot szeretnék kérni.Barátnőmnek hat hónapja vettem egy telefont,T-Mobil webshopból rendeltem.A telefon egy Siemens C72.Kb két hónapja a telefon elromlott,állandóan kikapcsolt.Be vittem a siófoki T-Mobilhoz,kaptam egy csere telefont,a rossz telefon hátlapját hazavihettemAzt mondták, hogy a rossz készüléket pedig elküldik a gyártóhoz és majd telefonálnak ha kész lesz.Így is történt egy hét múlva mehettem a telefonért,megyek a szervízeshez veszi elő a telefont, hogy igen elkészült,próbálja bekapcsolni be se kapcsolt,gondolom ki se próbálták mielőtt felhívtak.Szervízes elnézést kért,csere telefont vissza adták,azt mondták ez a telefon utazik még eggyet majd telefonálnak ha kész lesz,garanciapapírt nem pecsételték le,munkalapot kaptam.Egy hét múlva mehettem a telefonért,látszólag minden rendben a telefon műkődőtt,azt mondták átforrasztottak mindent és ,hogy a hátlapot tegyem rá mert csak ugy fog rendesen műkődni,(ezt se értem) a csere telefont visszaadtam,garanciapapírt nem pecsételték le,munkalapot adtak.Mire hazaértem a telefon kikapcsolt,még mindig rossz volt.Barátnőm sógora visszavitte a telefont,csere telefont megkapta,egy hét múlva mehetett a telefonért,azt mondták a telefon kész, kicserélték az akkumulátort, a hátlap és az akku közé beragasztottak egy gumi darabot.Garancia papírt le pecsételték,mert a srác ismerte a szervízest és rákérdezett hogy lepecsételik-e.Telefont haza hozta a készülék kikapcsolt.Ez eddig három út Siófokra Enyingről oda vissza 30 km .Barátnőm sógora visszavitte a telefont,csere telefont megkapta azt mondták majd telefonálnak ha kész,2007 máj 19-én mentünk a telefonért,garancia papírt lepecsételték,azt mondták nem tudják kipróbálni mert le van merülve,de mindent átforrasztottak ,haza hoztuk a készülék kikapcsol.Összegezve négy út (kb 10000 Ft benzinköltség)a telefon még mindig nem jó.Aki tud kérem segítsen,adjon tanácsot. Köszönöm

Aktív témák