Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
netleo
csendes tag
Akkor beviszem a telót és kérem ,hogy cseréljék ki vagy adják vissza az árát.Neked szerintem be kellett volna írni a panaszkönyvbe ,én is azt fogom tenni ha nem akarják kicserélni.
-
netleo
csendes tag
Sziasztok,én tanácsot szeretnék kérni.Barátnőmnek hat hónapja vettem egy telefont,T-Mobil webshopból rendeltem.A telefon egy Siemens C72.Kb két hónapja a telefon elromlott,állandóan kikapcsolt.Be vittem a siófoki T-Mobilhoz,kaptam egy csere telefont,a rossz telefon hátlapját hazavihettemAzt mondták, hogy a rossz készüléket pedig elküldik a gyártóhoz és majd telefonálnak ha kész lesz.Így is történt egy hét múlva mehettem a telefonért,megyek a szervízeshez veszi elő a telefont, hogy igen elkészült,próbálja bekapcsolni be se kapcsolt,gondolom ki se próbálták mielőtt felhívtak.Szervízes elnézést kért,csere telefont vissza adták,azt mondták ez a telefon utazik még eggyet majd telefonálnak ha kész lesz,garanciapapírt nem pecsételték le,munkalapot kaptam.Egy hét múlva mehettem a telefonért,látszólag minden rendben a telefon műkődőtt,azt mondták átforrasztottak mindent és ,hogy a hátlapot tegyem rá mert csak ugy fog rendesen műkődni,(ezt se értem) a csere telefont visszaadtam,garanciapapírt nem pecsételték le,munkalapot adtak.Mire hazaértem a telefon kikapcsolt,még mindig rossz volt.Barátnőm sógora visszavitte a telefont,csere telefont megkapta,egy hét múlva mehetett a telefonért,azt mondták a telefon kész, kicserélték az akkumulátort, a hátlap és az akku közé beragasztottak egy gumi darabot.Garancia papírt le pecsételték,mert a srác ismerte a szervízest és rákérdezett hogy lepecsételik-e.Telefont haza hozta a készülék kikapcsolt.Ez eddig három út Siófokra Enyingről oda vissza 30 km .Barátnőm sógora visszavitte a telefont,csere telefont megkapta azt mondták majd telefonálnak ha kész,2007 máj 19-én mentünk a telefonért,garancia papírt lepecsételték,azt mondták nem tudják kipróbálni mert le van merülve,de mindent átforrasztottak ,haza hoztuk a készülék kikapcsol.Összegezve négy út (kb 10000 Ft benzinköltség)a telefon még mindig nem jó.Aki tud kérem segítsen,adjon tanácsot. Köszönöm
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest