Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
malnabokor
üzenetére
>Minden más esetben implantátum javasolt. Jobb a 10 éves megmaradása
Engem egy kicsit a 10 év múlva esete aggaszt. És nem fogorvosilag, hanem mechanikailag.
Ami implantátumokat eddig láttam, azokban semmiféle rugalmas feszültségelnyelő elem nincsen. A fogakról az implantátumon keresztül közvetlenül az állkapocs és implantátum kapcsolatára kerül a mechanikai feszültség. Én ugyan programozó vagyok, nem gépész, de az a szerkezet annyira tapasztalatlan mechanikailag, hogy attól nekem a hideg futkos a hátamon. Legalább valami üreges dugó lenne a befúrt elem, és egy gumi csap vagy olyasmi kerülne bele, kevésbé aggódnék miatta. Így ha valakinek bepancsolnak egyet - vagy baleset, elesik az utcán - nem a foga törik ki, hanem az állkapcsa törik szét.
-
coco2
őstag
1. Én ugyan nem vagyok szakértő, de az szokott féltégla érzés lenni, mikor fogpótlást kapsz, nem az, amikor húznak. És idővel hozzá lehet szokni. A fogvesztés viszont olyasmi, ami bizony kiejtés változással járhat. Több tagú korona van kitalálva rá. Nem olcsó, de front oldalon azt úgysem úszod meg. Kb foganként 50 a korona. Ami két oldalon illesztenek, természetesen azt is fizetni kell.
2. A fogak nem toronyház magasságú kártyavárak, hogy ha egy kimarad, a többi eldőljön
Alklamasint nem is baj, van van egy kicsi plusz hely a fogaknak oldalirányban. Egy oldalsó rágófog elvesztése nem a világ vége. A statisztikák szerint a mai magyar lakosságból szinte senki se ússza meg, hogy élete során fogakat veszítsen. -
coco2
őstag
válasz
malnabokor
üzenetére
Hálás köszönetem a válaszért

Még egy "apróság"-ra lennék kíváncsi
Előfordul olyan, hogy gyulladás teljesen szétroncsoljon gyökér csatornát? Például 3 csatornából az egyiknek tisztítás során mintha már nem lenne alja. Létezik olyan? -
coco2
őstag
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Furcsa dolgot hallottam, amiről nem tudom, mit gondoljak róla. Gyökér kezelésnél ha valami gyökér sokáig gyulladásban van, nyitottan hagyják, és vatta csomót javasolnak betömni lukat felülről, evésnél fogmosásnál meg kivenni.
Hogyan tud az menni? Már úgy értem, az egy nyílt seb, ráadásul gyulladásban. Szaftos dolgokat enni vagy olyasmi? Vatta tuti átázik. Szűk lukakat takarítani fogmosásnál sem túl egyszerű. Főleg a fogkrém az első dolog, ami kenődik darabosan, eltömi a lukat, alatta ott marad pici üregben ételmaradék. 3D-ben nehézkesen tudom elképzelni a higiéniai alapokat.
Ha valaki találkozott már vele, tapasztalatok megemlítésének örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alklamasint nem is baj, van van egy kicsi plusz hely a fogaknak oldalirányban. Egy oldalsó rágófog elvesztése nem a világ vége. A statisztikák szerint a mai magyar lakosságból szinte senki se ússza meg, hogy élete során fogakat veszítsen.