- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag

Átnéztem a teljes fórumot, de nem volt ilyen téma, így engedelmetekkel megnyitom és útjára indítanám, hogy minél több információ gyűljön össze és ezzel is segítve az újoncokat, akik szeretnének ezzel a típusú kerettel és program nyelvel megismerkedni. - köztük én is -
A téma nyilván azért is nyílhatott meg a jóvoltomból, mert jelenleg kutatást végzek, egy közlejövőben kezdődő weboldal és mobil alkalmazás fejlesztések kapcsán. Amennyiben lehetséges lenne úgy egy ütésre szeretnék több legyet lecsapni, persze ehhez tudom, hogy sok tanulás is kell majd, de muszáj követni a trendet.
Olvasataim szerint a Flutter megoldást jelenthet egy kompatibilis kereszt platform fejlesztésében. Azt ugyan még nem tudom, hogy iOS és Androidon kívül esetleg rögtön asztali gépek böngészőjével is kompatibilis lenne e, de nyilván ezt majd az okosabbak jól megmondják nekem. Tehát ez utóbbi kérdés is egyben.
Előre is köszönöm, hogy az igényes bejegyzéseddel hozzájárulsz a kollektíva fejlődéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Napelem
- Energiaital topic
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Arc Raiders
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Lian Li TL Led 120 fehér eladó
- Thinkpad X13 Gen2 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest