Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag

Átnéztem a teljes fórumot, de nem volt ilyen téma, így engedelmetekkel megnyitom és útjára indítanám, hogy minél több információ gyűljön össze és ezzel is segítve az újoncokat, akik szeretnének ezzel a típusú kerettel és program nyelvel megismerkedni. - köztük én is -
A téma nyilván azért is nyílhatott meg a jóvoltomból, mert jelenleg kutatást végzek, egy közlejövőben kezdődő weboldal és mobil alkalmazás fejlesztések kapcsán. Amennyiben lehetséges lenne úgy egy ütésre szeretnék több legyet lecsapni, persze ehhez tudom, hogy sok tanulás is kell majd, de muszáj követni a trendet.
Olvasataim szerint a Flutter megoldást jelenthet egy kompatibilis kereszt platform fejlesztésében. Azt ugyan még nem tudom, hogy iOS és Androidon kívül esetleg rögtön asztali gépek böngészőjével is kompatibilis lenne e, de nyilván ezt majd az okosabbak jól megmondják nekem. Tehát ez utóbbi kérdés is egyben.
Előre is köszönöm, hogy az igényes bejegyzéseddel hozzájárulsz a kollektíva fejlődéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- 500gbdd win98senonelinduleúgyhogyteljes500gbonmegyapcq6600onakarom500gbddvelfuttatniawin98setéslátjaea500gbotawin98se
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Gyúrósok ide!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest