Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag

Átnéztem a teljes fórumot, de nem volt ilyen téma, így engedelmetekkel megnyitom és útjára indítanám, hogy minél több információ gyűljön össze és ezzel is segítve az újoncokat, akik szeretnének ezzel a típusú kerettel és program nyelvel megismerkedni. - köztük én is -
A téma nyilván azért is nyílhatott meg a jóvoltomból, mert jelenleg kutatást végzek, egy közlejövőben kezdődő weboldal és mobil alkalmazás fejlesztések kapcsán. Amennyiben lehetséges lenne úgy egy ütésre szeretnék több legyet lecsapni, persze ehhez tudom, hogy sok tanulás is kell majd, de muszáj követni a trendet.
Olvasataim szerint a Flutter megoldást jelenthet egy kompatibilis kereszt platform fejlesztésében. Azt ugyan még nem tudom, hogy iOS és Androidon kívül esetleg rögtön asztali gépek böngészőjével is kompatibilis lenne e, de nyilván ezt majd az okosabbak jól megmondják nekem. Tehát ez utóbbi kérdés is egyben.
Előre is köszönöm, hogy az igényes bejegyzéseddel hozzájárulsz a kollektíva fejlődéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Linux Mint
- Formula-1
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest