Hirdetés
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aztatat
csendes tag
Amikor próbálgattam, hogy hogyan tudna emulálni bankkártyát a kütyü, akkor éppen török kártyát akartam minden áron szerezni, mert 13%-BA kerülnek ott cuccok (nem anniyval olcsóbb, hanem pontosan az itthoni árnak a 13%-áért lehet hozzájutni néhány szolgáltatásért...) akkor keresgettem ezeket a kódokat. Találtam listát is országszinten. De aztán nem jutottam vele semmire sajna... Annyi van még amit érdemes megemlíteni, hogy most már a Revolut sem GB kártyát bocsált ki, hanem helyi kátyát. Az ott lévő currencyvel.
Kaptam is az alkalmon, már állítottam is át a lakhelyemet Revolutban Törökországra. Majd jött a fekete leves, hogy közölte rögtön, hogy amennyiben itt lakok jó eséllyel meg kell szüntessem a számlámat, mert bár céljuk a világuralomra törés, de jelneleg ebben az országban még nincsenek jelen, így nem tarthatom meg a szolgáltatásomat
. Szóóval nagyon gyorsan visszaállítottam, és hanyagoltam a dolgot
.Illetve Revolut esetében arra jutottam, hogy csak a MasterCard esetében igaz az itthoni kibocsáltás, Visa-nál nekem nem lett magyar. (csak a virtuálisokat próbáltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Szóóval nagyon gyorsan visszaállítottam, és hanyagoltam a dolgot
.