Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aztatat
csendes tag
Ugyanakkor most jött ki a napokban az új firmware (0.82), ami a megszokott 7 nap helyett 1 hónapot igér egy töltéssel. Ez nagyon ráfért a kütyüre
-
törölt tag
Végül rászántam magam egyre. Mik azok a kütyük amiket érdemes hozzá venni? Üres RFID, NFC chipek, ilyesmire gondoltam.
-
taletale
tag
válasz Nagymedve11 #26 üzenetére
Meg kell szokni, nekem 0.81.1 firmware-rel még sok "régebbi" app nem nyílik meg API version mismatch miatt. De ha downgrade-li az embert akkor ezt megoldja.
Vannak benne jó funkciók Én a saját bankkártyám digitalizálása miatt is vettem meg (Remélem hamarosan betudja teljesen digitalizálni, hogy tudjak fizetni is) illetve az egyéb rfid-s kártyák egy helyre való összegyűjtésére.
Meg Wifi-k Pentesztelése miatt érdekel.
OnePlus 5T 8/128GB -> OnePlus 9Pro 12/256GB
-
törölt tag
Ez alapján hiába dollárban írják ki, Amsterdamból küldik végül. Ezt nem tudtam és ezért ajánlottam a Lab401-et.
-
Nagymedve11
kezdő
Egyelőre a hivatalos oldalon 169 meg mindig
Aki vett és használja írhatna véleményt :)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lab401-nél is van most raktáron.
-
taletale
tag
Sziasztok,
Nekem gyártói oldalról rendelve, 2,5 hét alatt jött meg magyarba.
Wifi boarddal együtt.
Még tesztelgetem a dolgokat.- Nekem NFC Chip másolása és emulálása jelenleg a terv. Saját bankkártya emulálása. OTP telefonapp nem éppen sikeresen működik azért választanám a külső alkalmazást és nem kártyaelővételt.
- Wifi modul meg a 0.81.1-el még nem működik hanem régebbi frimwarrel csak.
- RFID kártya szépen működik.OnePlus 5T 8/128GB -> OnePlus 9Pro 12/256GB
-
lappy
őstag
-
pamesz
tag
Szia! Én az extreme legújabb fw-jét használom jelenleg. Pár dolog amit használtam eddig vele:
-RFID kártyák másolása, emulálása, írása
-kapunyitók befogása, emulálása
-kapucsengők befogása, szomszéd idegesítése
-univerzális IR, bármire
-NFC chipek olvasása, emulálása, írása
-WIFI dev modullal pl. deatuh attack
-Tesla töltőkupak nyitogatásMagyar fórum nem nagyon van erről még, csak külföldi oldalak, ezért is hoztam ezt a topicot létre.
-
NORGES
csendes tag
Szia !
Nekem is megjött a múlt héten de még nem kapcsoltam be .A netet nézem hogy mi mindenre is lehet használni. Vannak izgalmas alkalmazásokkal tapasztalatok , ki mire tudta eddig használni?
A github-ot nézem hogy vannak egész jó gyújtemények. Ha van gyakorlati tapasztalat akkor írjátok meg mert engem is érdekel.
Ittis-Ottis-Attis
-
taletale
tag
Sziasztok,
Mennyi idő alatt jön meg a csomag nem előrendelőként?
OnePlus 5T 8/128GB -> OnePlus 9Pro 12/256GB
-
ThomasF
csendes tag
Előrébb jutottam kicsit Duckyscript írásban. ChatGPT-nek érthetően kiadva a parancsokat megírja magától a scriptet. Nyilván nem használva a tiltott kifejezéseket, körülírva ártatlan módon. Rádiós dolgokban is lett kevés tapasztalat, ha kérdés van válaszolok.
-
törölt tag
Nekem nincs de mindenképpen üdvözlöm a topikot, mert tervben van egy.
-
pamesz
tag
Sziasztok! Biztos többünket foglalkoztatott már ez a kütyü, viszont nem találtam róla még magyar fórumot, így hát megnyitom. Én a napokban szereztem be egy ilyen eszközt, hátha vannak még tulajdonosok, érdeklődők akik szívesen beszélnének róla, megosztanák a tapasztalataikat. Az eszköz linkje: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest