Hirdetés
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaroslav
aktív tag
válasz
tomee987 #753 üzenetére
Bár, valóban jutalékért dolgozó üzletkötők , de néhány újabb megkötött előfizetés kedvéért biztosan nem mennének bele egy egyértelmű és nem védhető/magyarázható hazugságba...
Túlságosan sok új előfizetőt nem hiszem, hogy be lehetne vonzani a Spíler 2-vel. Tekintve, hogy a Spíler 1 nézettsége is 1% alatt van. Nem beszélve arról, hogy a foci rajongók nagy része, már a Spíler 1 miatt váltott korábban.
Nagyon szűk lehet az a réteg, aki eddig nem váltott, de most a Spíler 2 miatt váltani akarna.
Kizárt, hogy egy normálisan gondolkodó üzletkötő, akinek a megélhetése a szakmai hitelétől függ, mindent a szemétre dobjon néhány szerződés kedvéért...
Szinte teljesen kizártnak tartom, hogy ezután ne vezessék be a Spíler 2-t.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
jaroslav
aktív tag
válasz
Gyuree91 #729 üzenetére
A TV2 felszólítására kerültek ki a csatornák a román Digi kínálatából. Ez azért nem ugyanaz, hogy "kivágták" a TV2 csatornákat a Digi kínálatából: [link]
Valószínűleg már minden Digis szerzett be Horozon Go, vagy TV Go hozáférést
Ráadásul, a netes HD stream-ek is nagyon jó minőségűek már (kép minőségre jobb is mint a Horizon Go, vagy TV Go).Szerintem a Spíler örülne a legjobban, ha a Digi betenné a kínálatába a Spílereket. Hozzávetőleg 1 millió előfizetőt jelentene a Spílernek. Még ha "diszkont áron" is adná a TV2 a Diginek a Spílereket, akkor is több 100 millió bevétel lenne a TV2-nek havonta. Azonban a Spíler nézettsége 1% alatt van. Ami azt jelenti, hogy kb. 10 ezer elégedetlen előfizető van a Diginél, akik követelik a Spílert (bár ők azért elég hangosak).
Ha ez a 10 ezer ember mind szolgáltatót váltana, az is kevesebb kiesés, mint amibe kerülne a Spíler bevezetése a csatorna kínálatába. És nem is valószínű, hogy mindenki szolgáltatót vált, mert vagy nincs is rá lehetősége, vagy már kialakította a kiskapukat (Horizon Go, TV Go) és nem szívesen dobnák az olcsó és minőségi Digis internetet ...
Szóval a racionális döntés a Digitől, hogy nem teszi be a Spílert.
Ennek ellenére a Digis fórumon többen is állítják, hogy bennfentes információjuk van arról, hogy bekerül...
Aminek én is nagyon örülnékMeglátjuk
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
jaroslav
aktív tag
Szinte biztos, hogy elő lehet fizetni párhuzamosan a két szolgáltatóra.
Azonban szerintem érdemes lehet kicsit kivárni. Egyrészt, hogy a Flip csatornái közé biztosan beteszik-e a Spíler 2-t (ahol a spanyol focit adják majd).
Másrészt, azt sem tartom kizártnak, hogy a Digi végül mégis beteszi a Spíler csatornákat (itt a fórumon többen is tudni vélik, hogy biztosan bekerülnek)
Persze, nagy kockázatot akkor sem vállalsz, ha bekötteted a Flip-et, mivel nincs rá hűség.
-
jaroslav
aktív tag
válasz
viktorhu #691 üzenetére
Szevasz!
Bocs,hogy zavarlak, de az lenne a kérdésem, hogy a spec 1 áras telekom ajánlatot a telekom oldal oldalán is beadja, a pontos cím beírása után, vagy tárgyaltatok, és kialkudtál egy listaárnál kedvezőbb árat?
Illetve, ha nem vagyok tolakodó, elárulnád, hogy mennyi a telekomnak a spec ajánlata?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
Jaroslav
-
jaroslav
aktív tag
válasz
mbalint987 #420 üzenetére
Köszönöm az ötletet!
Így fogom csinálni, ha váltásra kerül a sor.
-
jaroslav
aktív tag
válasz
yetmanus #416 üzenetére
Köszi az információt (és mindenki másnak is)!
Én koax-os hálózaton vagyok, szóval nálam sajnos nem lenne "ingyen ebéd"
Most is 100-as netem van, és egyenlőre nekem is elég.
Még egyenlőre nem váltottam Digi-ről Flip-re, de ha nem teszi bele a Digi jövőre a csatorna kínálatba a Spíler, nem lesz tovább mire várni, irány a Flip.
-
-
jaroslav
aktív tag
válasz
viktorhu #403 üzenetére
Köszi az infót!
Azért érdeklődök, mert a Digi fórumán azt írták, hogy tömegesen mondják vissza a Flip előfizetéseket (Flip-es Facebook-os bejegyzésekre hivatkozva), mert folyamatosan csak a garantált minimumot hozza a net sebessége.
Kíváncsi voltam, hogy mi a helyzet.
-
jaroslav
aktív tag
Most már sokaknak van több hónapos tapasztalata, a Flip-el kapcsolatban.
Mit tapasztaltok, milyen az internet?Hozza rendszeresen a 100-120 megás letöltési sebességet, vagy inkább a garantált minimum körül szokott mozogni?
Előre is köszönöm az információkat!
-
jaroslav
aktív tag
válasz
Remekelek28 #370 üzenetére
A csomagárban nincs lebeszélhető díj. Az azért túl szép lenne...
-
jaroslav
aktív tag
válasz
FreedomHUN #331 üzenetére
Esetleg valami konkrétum?
Egyébként ideje is lenne valami "választ" adni, mert eléggé jó ajánlatokkal álltak elő több konkurens szolgáltatónál is. Főleg a T a Flip-el. de az Invitel új akciós ajánlata is korrekt...
-
jaroslav
aktív tag
-
jaroslav
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #210 üzenetére
Köszi az információt!
-
jaroslav
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #208 üzenetére
A TV szolgáltatás kép minőségével is elégedett vagy?
Az általad mért feltöltési sebesség elég szimpatikusnak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
jaroslav
aktív tag
Azt kérdezném, ha nálam koax van kiépítve, akkor azon fog jönni a 120-as net mindenféle 4G-s SIM-es "rásegítés" nélkül?
Illetve estleg a koax tudja-e 240-es "ráfizetős" netet szolgáltatni?Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
jaroslav
aktív tag
válasz
yetmanus #182 üzenetére
Az tény, hogy nincs felfuttatva még a Flip márka.
A társasházban nálam Digi van és Telekom, így természetesen elérhető a Flip.
Azonban semmi promót nem láttam, ami hirdette volna, hogy elérhető lenne, vagy egyáltalán ilyen létezik a házban. Se egy hirdetmény a lépcsőházban, se szóró anyag... (nem tudom televíziós hirdetés volt-e, bár netes hirdetést sem nagyon láttam)
Mivel napi szintem olvasom a műszaki dolgokkal foglalkozó hírportálokat, így hamar értesültem a dologról, mert ott azért aktív volt a T, de azért tényleg nem viszik túlzásba a Flip márka felfuttatását. Az is lehet persze, hogy a szerelői kapacitásuk/létszámuk nem is bírna el egy agresszívabb piaci megjelenést.A speciális 3.000 Ft-os ajánlatról érdeklődtem a Digi-nél, de csak nagyon kevés helyen elérhető, és csak azok számára, akik soha semmilyen Digi előfizetéssel nem rendelkeztek.
Hát valószínűleg nem érte még el a Digi-nél a veszteség a kritikus határt, mert ha átlépte volna, akkor biztos lenne/lesz valami előfizetőket megtartó rendkívüli akció...
[ Szerkesztve ]
-
jaroslav
aktív tag
Köszi az infót!
Igazából csak azért érdeklődök, mert nem érzékelem, hogy a Digi érdemben lépett volna. Legfeljebb annyit lépett, hogy külön kérvényre, meghosszabbítja az akciós ajánlatot, 2 év újabb hűséggel.
Valószínűleg abban bízik, hogy nagy az emberek passzivitása, és úgysem váltanak...
Hányszor lehet hallani, hogy valakinek van 15 éve valamilyen előfizetése, és azóta is fizeti a horror összeget érte, ami 15 éve aktuális volt. Pedig, ha bemenne az ügyfélszolgálatra, fele annyiért kaphatna 3-szor jobb/több szolgáltatást...
-
jaroslav
aktív tag
Vajon, szerelőtől, vagy más forrásból van valami információ arról, hogy hányan váltottak Digi-ről Flip-re?
-
jaroslav
aktív tag
válasz
Feriboy2 #142 üzenetére
Mondjuk ez igaz.
Gondolom csak ki kell fizetni a Digi-nek a visszakapcsolási díjat (de lehet, hogy még azt sem).Akkor neked van összehasonlítási alapod.
Milyen a Flip IPTV adásának a minősége, a Digi kábel TV-hez viszonyítva (sima illetve HD)?Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
jaroslav
aktív tag
válasz
Pikkolo^^ #139 üzenetére
És milyen az IPTV adás minősége, a Digi kábel TV-hez viszonyítva (sima illetve HD)?
Illetve ez költői kérdés, de vajon meddig tartja a T ezt a 4.000 Ft/hó árat? Köztudott, hogy ez a 4.000 Ft/hó díj egy akciós bevezető ár (a normál Flip csomag ár 6.000 Ft/hó).
Erről esetleg hallott valaki információt?Pozitívumként van beállítva, hogy nincs hűségidő, de azzal, hogy nincs hűségidő, az a lehetőség is adott, hogy bármikor emelhetnek a 6.000 Ft/hó árra.
Én speciel jobban örülnék egy 2 éves hűségidőnek a 4.000 Ft/hó díjjal. Akkor nem is vacillálnék, hogy váltsak-e Digi-ről Flip-re.[ Szerkesztve ]
-
jaroslav
aktív tag
válasz
mbalint987 #135 üzenetére
Köszi az infót!
-
jaroslav
aktív tag
-
jaroslav
aktív tag
válasz
yetmanus #131 üzenetére
Szevasz!
Köszi a választ!
Teljesen egyetértek veled, hogy 120Mbps-os és 250Mbps-os net esetén nincs értelme a mennyiségi korlátozásnak, hisz egy "kihajtott" 250Mbps-os net, egy 300 GB-os korlátot, csak letöltés irányból kevesebb mint 3 óra alatt lazán kimerít...
De, ahogy hallottam, ennek ellenére léteznek szolgáltatók, amik alkalmaznak ilyen életszerűtlen korlátokat.
Holott, manapság már teljesen legális felhasználással is lazán lehet generálni, akár TB nagyságrendű havi adatforgalmat is (Netflix, Steam, PS Store, MS Store, PlayStation Now, családi videók felhőben tárolása...).
Persze a legegyszerűbb, ha nem szemérmeskedek, hanem kerek-perec bemegyek, és megkérdezem őket
[ Szerkesztve ]
-
jaroslav
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy a Telekom a "Flip" szolgáltatásánál alkalmaz-e valamilyen szankciót a nem "fair use policy" típusú, túlzott forgalmat generáló felhasználókkal szemben?
Már amennyiben egyáltalán, manapság túlzott forgalomnak tekinthető a havi 500-700 GB-os adatforgalom.Előre is köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- Macrodroid
- DIGI Mobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen alaplapot vegyek?