Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
repules74
csendes tag
Még előfordulhat az, hogy ha kisgéppel nem iskolakör szerinti megközelítést csinálsz, azaz oldalról rövid fordulóval, esetleg nagyon magasról esel be, akkor sem fogod látni, hiába van telepítve PAPI.
Próbáld kb.3 fokos szögben, pályairányból közelíteni. Ha eddig is így csináltad, akkor grafika, textúra hiba lehet. -
repules74
csendes tag
válasz
energomatt
üzenetére
Teljesen egyetértek a kisgépes repülés tekintetében! Kecskemétről felszállva -> Szarvas, Holt-körös megnézése után elővettem a valós VFR ICAO térképemet (2005 óta repülök) és csak azt használva könnyedén megtaláltam egy touch and go-ra (LHPW) Pusztaszer West-t , majd landoltam (LHJK) Jakabszálláson. Pedig az Alföldön nem sok domborzat van, de a falvak, folyók, vasutak, tavak mind ott voltak, nagyon rendben van ilyen téren is!
-
repules74
csendes tag
Szintén crash! Pedig a 2/3-nál túl voltam. Előtte 10 perccel a VFR map véletlenül megnyílt, nem tudom mi aktiválta . Gondolom ez volt a ludas, ahogy Csorbi is írja, az ismert hibákban írták. Ettől függetlenül nagyon bosszantó!
Szerintem jó a KingAir erre a trip-re, 13.000 feeten legalább haladós. Én majd visszatérek a nevezetes helyekre kisebb géppel, közelben felszállva. -
repules74
csendes tag
Sziasztok! A frissítés óta nem menti el a Bush Trip nevadai repülésemet, már a felénél túl vagyok, nem szeretném újrakezdeni. Tapasztalat? Más is járt így?
Van erre megoldás vagy csak az újrakezdés marad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Wuthering Waves
- Gyúrósok ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hp250 G9 Akkumulátor probléma
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 12700F - 12mag/20szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Új Poco X7 Pro 512/12GB Yellow
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest