Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cypresss

senior tag

válasz RCH663 #9113 üzenetére

Az a meglepő hogy rendesen megfordul, és nem tökön paszújon át a fűről mentek el.

Nekem is ez volt az első ami feltűnt, amikor legelőször láttam. És ilyenkor megfordul az ember fejében, hogy ezek a srácok, vagy annyira hülyék, hogy nem foglalkoznak olyan apróságokkal, hogy a gép vajon higyan is fog felszállni ha legurulnak a pályáról, vagy ennyire atom pontosan érzik a gépet és annak méreteit.

Mindkettőt képes vagyok elhinni róluk, ezért is tartom nagyra az orosz pilcsiket.

Volt kollégám elég sokáig dolgozott az Antonovnak (fordított nekik). Ő mesélte, hogy amikor Phuket szigetét elérte a cunami, pár nappal később érkezett meg az elsők között egy AN-124-es. A szigeten még semmi sem működött így a pályán olyan magasan állt a víz, hogy a leszállásnál nem látták a centerline egy részletét sem. Ez persze nem akadályozzta meg az ukrán srácokat, hogy használják a reversert. :Y

A guruló utat csak úgy találták meg, hogy a Marshaller egy bottal mutatta nekik, milyen ívet kövessen az orrfutó. :R

Új hozzászólás Aktív témák