Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Megütött.........................Na jó már csak egy dolgot tegyél meg nekem mi van felinstallálva.
FSX, SP1, SP1A, SP2, SP2update, és melyik Nvidia driver?
Ha jól emlékszem ez vista alatt van Directx10 -ben ugyé?Egyébként a 7950GT-k jó kártyák!!!! de ahhoz képest a 8800GTS-nek még jobbnak kéne lennie........
Feltettem egy XP-t is......... kihasználja a Négy magot, mind a négy grafikonon magas az amplitúdó
, ehhez képest 20_30 frame a Kennedy, ( Traffic 20%-on) és még meg sem próbáltam Budapest secenery-t....
Már tényleg nem tudom mi a baj.Visszaviszem a kártyát lehet nem bírja az OPENGL-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest