- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
czakof1946 #11358 üzenetére
Külön meghajtó javasolt azért, hogy más program vagy a windows ne ugyan azt a HDD-t nyüstölje, mint az FSX (főleg igaz ez, ha pl intenzíven kell használni a lapozófájlt, mert kevés a memória). Nálam mondjuk csak külön partíciót kapott, de az is jobb mint a semmi: ha fogsz egy rendesebb töredezettségmentesítő programot (ami mondjuk tényleg minden fájlt egyesít, esetleg még acb szerint is sorba rakja őket, egyéb módon optimalizál), akkor azt csak az egyik meghajtóra kell ráeresztened, így a mindenféle egyéb fájlokat nem kell pakolgatnia, és akár sűrűbben is futtathatod (értelem szerűen kiegészítők telepítése után ajánlott).
-
djfules
tag
válasz
Jól tetted! Az FSX sokkal jobb mint az ösrégi FS2004... Én akkor váltottam amikor megjelent az NGX azóta csak ezt használom a másikat én is nyugdíjaztam. Ma már szinte nem is jelenik meg kieg csak az FSX-re Nekem 210GB!!!-ot foglal egy külön winchesteren. Ne keverd össze a Window-al mert igy a két meghajtó tud szépen dolgozni külön-külön. Nagy a gépigényed de ma már ez nem annyira probléma (szerintem) 5 éve vettem akkor még el sem indult a gépemen akkor az volt, de a több magos rendszereken el futogat
De neked kell eldönteni milyen kompromissumokat akarsz vagy mennyi pénzed van Configra....
Ha bármilyen kérdésed van segítek, évek alatt sikerült kitapasztalnom mik a buktatók és melyik kieg-ek futnak stabilan a 210GB-os méret és a négymagos AMD-hez képest ez nagyon jó, nem fagy jó az FPS... szóval good!
-
aviator
tag
válasz
Szia!
A szerző utólagos engedelmével: itt szerintem mindent megtalálsz az FSX-szel kapcsolatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 - alap
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest