Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz troller #55212 üzenetére
. Tanulópénz. Nyugi, anno mikor berobbant a Wish árulták itt a 8+ gigás csoda pendriveokat, na ott voltak konfliktusok.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
troller
senior tag
válasz troller #55191 üzenetére
Végül mégse tudtam letesztelni, mert már aznap reggel elindítottam vagy 3T adat másolását erre a csodára, gondolva, hogy majd amilyen adatmennyiségnél elakad a másolás, annyi a kapacitása. Hazaérve tényleg az fogadott, hogy áll a másolás, viszont mikor lelőttem, akkor már a meghajtók között nem is látszott az új SSD, lemezkezelőben sem, ahol előzőleg formáztam, majd újraindítva a BIOS POST-nál sem. Sőt, addig nem is ment tovább a POST, amíg le nem kötöttem a 4T-s csodát. Röviden összefoglalva, kinyírtam.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Raymond
félisten
válasz troller #55184 üzenetére
A lenyeg itt az hogy ami tulsz szep hogy igaz legyen az ugy is van. Ha egy uj 1TB SSD meg a legolcsobbakbol is 50EUR akkor senki nem fog 4TB-ot 25EUR-ert adni. Ennyi. Es ez nem SSD specifikus hanem minden massal is amit igy arulnak mindenfele online csalok az Ali-n vagy mas marketpace oldalakon. A business az ebben, hogy olyan kicsi a kiadott osszeg (10-30EUR) hogy a vasarlo nem fog idot es energiat pazarolni arra hogy megprobalja visszakapni a penzet.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz troller #55181 üzenetére
Sajnos ezek átírt vezerlos cuccok, így nem valószínű, hogy érdemi használatot el fogsz érni.
Szarabb esetben egy microSD kártya van benne... Aminek ilyen 4/10MB/S sebessége lesz.
CrystaldiskMark a sebesség tesztre.
A másik pedig [link]Mehet a kukába, illetve előtte alin reklamáld meg.
Nem is értem, miért vesznek ilyet az emberek, vagy Te miért vetted? Messziről látszik, átb.szas.
Ne vedd bántásnak, csak érdekel, hogy mi alapján vesz meg az ember bizonytalan dolgokat. Remény?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest