Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, volt már virus írtózva, meg spy is...stb.De azért kipróbálom azzal amit linkeltél.
Egyébként meg ezen nincsennek filmek szerencsére, csak pár játék beállítás/mentés.
Igaz most másik alaplaba van mert a korábbi megdöglött, no meg lett vga csere is. -
kovi831
aktív tag
válasz
kovi831
üzenetére
Arra már rájöttem, hogy miért nem olvashatóak egyes fájlok.Gondolom le van tiltva a hozzáférés.Van egy másik problémám és majd ideg összeroppanást kapok.Elvileg 30 giga helyet foglal a rendszer összesen, van rajta 7 giga szabad.De azt nem értem hogy egy másik vinyóra másolom át a tartalmát, azon van 100Gb szabad hely és nem fér el rajta az 30Gb.És úgy, hogy 65%-nál a TC megállt szabad hely hiányában. Ez normális??!

Ha tömörítést használ a meghajtó, azt hol lehet kikapcsolni?(igaz a win-be nincs bekapcsolva)
-
kovi831
aktív tag
Meg néztem Hdtune-val meg sentinellel az ssd-met(40gbkingston).Úgy néz ki haldoklik.17 hibás szektor van rajta.Ez sok? vagy még menthető?
Próbálok róla mindent lementeni(csak rendszer), de sok fájlt nem tud olvasni.Meg az mitől van, hogy több gigát másolok le róla mint az eredeti mérete?(tc-vel) Tömöríti a fájlokat?
Szerk.
Néha produkált olyat a rendszer, hogy nagyobb fájlok(mkv) indításánál beszaggatott az egér.
Na akkor lehet ezért van. -
kovi831
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok mondani olyan programot amivel az SSD-et le tudnám ellenőrizni? (Mint a hdd-nél)
Olyan gondom van, hogy mikor hd filmet,komolyabb alkalmazást indítok el, beszaggat az egér.Ilyen tüneteket produkál a gép.Először memóriára meg alaplapra gyanakodtam, de másik gépben is mintha ezt csinálná.(x2 3ghz)
Az SSD tipusa: KINGSTON SSDNow 40GB
Azon gondolkozok neme hibás valamelyik szektor.
Aktív témák
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest