Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz
worxland
üzenetére
ok de azért ez extrém környezet. arról van valami írás hogy "a cellák élettartamát befolyásolja a ki-be kapcsolások száma".
Mert az hogy valaki egyszer kapcsolja be, utána 30 PETAbájt adatot áttol rajta utána meg meghal, az érthető. e ha mindjuk 1 terrabájt adatot írtam rá eddig, viszont gyakran van hibernálva, vagy altatva a gép, és van 3000 ciklus ki-be kapcsolás, az megöli e? -
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Csak annyi kérdésem lenne hogy az SSD-k élettartama függ e a ki-be kapcsolások számától? Ha sokszor lett bekapcsolva, az számít e?
Azért kérdem mert nem találtam infót arról számít e az áramtalanítások száma a moduloknak.Köszönöm előre is!

-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider
üzenetére
elnezest telefonrol elneztem a topikot
-
easy...rider
őstag
sziasztok!
gondolkodom ssd vasarlason. 60gb~64gb kornyeken melyik a jo vetel most? en agility3-at neztem
varhato hogy ezek vagy hasonlo karegorias ssd-k ara tovabb csokken kozeljovoben? (iden)
tavoli jovore tudjatok mi varhato?
marad meg ez a csokkeno arszint vagy lassan stagnalni kezd, mert ugy latom az ujjitasok most ugy kiapadtak. egy darabig nem varhato uj tipusok amik letolnak az arakat vagy igen?azert kerdezek ilyeneket mert annyira nem szukseges nekem ssd, inkabb csak kenyelmi szerepe lenne. inteles z68lapomban lenne gyorsitotar a hdd melett ezert is erzem bosegesen elegnek ezt a meretet. (talan Smart Response Technology a neve)
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider
üzenetére
viszont úgy látom az OZC TESCO Value Solid State Drives
szériája is tud trimet, és eddig ez a legócsóbb trim-es amit találtam 
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
tudom hogy ez nem a "Milyen SSD-t vagyek" topik, de mivel ilyen nem is létezik, ezért ide írok
Laptopba vinyó helyére szeretnék SSD-t, és ehez kérnék segítséget.
Nekem nem kéne izmos példány. Olyan 50MB-os olvasási és 20-30MB-os írási sebességgel el is lennék. Átlag használtnál úgyse veszem észre a különbséget
Sőt még lehet gyorsabbnak is érezném mert az elérési idő meg jobb lenne.
Mit tudnátok ajánlani??nekem a fő szempont hogy a rázkódás nem hat rá. eddig eee pc-m volt és szerettem hogy nem kell paráznom ha menet közben akartam pakolni, vagy az ágyban félrelökni a gépet ha valami dolgom akadt.
szóval egy szolid teljesítménű SSD kéne nekem ami azért nem kopik el hamar, és legfőképp olcsó.
(olvastam az első HSZ-t hogy miket kell kikapcsolni az oprendszerben hogy ne eméssze feleslegesen az SSD memszektorait)Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szériája is tud trimet, és eddig ez a legócsóbb trim-es amit találtam