Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
830 64Gb bootidő, az adatlapomon levő konfiggal. Összes driverem/programom fenn van. De Windowssal együtt csak egy avast indul.
-
malisonX
aktív tag
-
malisonX
aktív tag
válasz
SG3rg0
üzenetére
Fire/SOUL/CD kolléga becopyzta a changelogot. Szerintem semmi érdemleges nem történt. Azt viszont észrevettem, hogy a CrystalDiskInfo a Standard mellé azt írja, hogy ACS2 ACS-2 Revision 2, eddig pedig azt írta, hogy ACS2 ATA-ACS version 4c. Kérlek nézd meg, hogy nálad mit jelez. Nem tudom, hogy a firmware frissítés következménye-e, vagy valamit nekem sikerült elállítgatni. -
malisonX
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Azt onnan az elejéről egy normális partíciókezelő programmal el tudod tüntetni és összeolvasztani a rendes partícióddal. Azt hiszem, hogy a beépített windowsos cucc nem képes rá, mert nem a "végén" van az üres terület. Én az EaseUS-t használom és ajánlom. Ellesz vele egy darabig, arra készülj fel...

-
malisonX
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Pendrive-ról is probáltam frissíteni, úgy sem működött. Viszont annyira felcseszte az agyam, hogy átraktam a notebookomba és ráeresztettem a windowsos frissítőt, ami aztán lefagyott
Utána szintén a notebookomba beraktam a DOS-os frissítő lemezt és szépen elsőre felment az új FW
Úgyhogy csak nem fogott ki rajtam. Látszik, hogy nem sok tapasztalatuk van Samsungéknak az SSD frissítésekkel... 
-
malisonX
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Persze, próbáltam úgy is, hogy másodszor is a yes-re nyomtam. Olyankor bedobta ugyanazt a hibaüzenet, mint amit alapból az AHCI-val. Most jelen esetben végül is nekem lényegtelen, de ha lesz valami teljesítménynövelő javítás is, akkor az ne így működjön már
-
malisonX
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát nekem engedte
Csak az a frissítés sem lett sikeres -
malisonX
aktív tag
válasz
malisonX
üzenetére
IDE módot beállítva CD-ről Bootolva először megkérdezte, hogy akarok-e frissíteni. Kiválasztottam hogy igen, villogott kettőt az ablak dolgozott kb. 1 percet, aztán megint megkérdezte, hogy akarok-e frissíteni. Rámentem, hogy nem. Kikapcsoltam a gépet, áramtalanítottam. Bekapcsoltam és ugyanaz a szoft van rajta, mint eddig. Most hagyom a fenébe, majd kipróbálom az intel chipsetes notebookomban, ha az AMD-t ennyire nem szereti.
-
malisonX
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"AMD chipset-et nem szereti a FW frissítő, ezért a frissítés idejére IDE módba kell állítani a SATA üzemmódot. (ha majd rendben lezajlik minden, akkor meg vissza AHCI-re)"
Na én ezt nem tettem meg, rápróbálok még egyszer...

-
malisonX
aktív tag
-
malisonX
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem volt vele egyelőre semmi bajom, eddig kb. 3 órát ment összesen
Csak nekem van ilyen beütésem, hogy szeretek mindent a legújabb firmware-vel/szoftverrel használni. Eddig nem is volt belőle probléma, most ijesztett meg így valami először 
-
malisonX
aktív tag
válasz
malisonX
üzenetére
Huh, egy mezei áramtalanítás segített... Viszont utána megpróbáltam a CD-ről bootolható programukkal is frissíteni. Az is hibát dobott, utána szintén megint nem látta a BIOS. Megint áramtalanítottam és most hagyom addig, míg ki nem javítják a hibát, remélem nem én vagyok a hülye

-
malisonX
aktív tag
Hát... Megpróbáltam feltenni az 64 gigás 830-ashoz a FW frissítést, windows alól. Nagy hiba volt, firmware update failed hibaüzenetet kaptam és nem látja a BIOS. Vissza tudom hozni valahogy?
-
malisonX
aktív tag
Hello! Én is a napokban kerestem hasonló összegért SSD-t. Nem szerettem volna használtat, de azt igen hogy jó gyors legyen. Végül is az itt olvasottak alapján 2 esélyes maradt nálam, az M4-es Crucial és a 830-as Samsung. Az utóbbi mellett döntöttem a kínálat miatt. Itt egy eladó új példány jó áron, hátha érdekel

-
malisonX
aktív tag
Samsung 830 64GB, ASRock 870 Extreme3 lappal: [link] Nagyon tetszik a sebessége...

-
malisonX
aktív tag
válasz
samu74
üzenetére
Köszi a választ! Másodkézből, de persze vadi új 830-as 64GB-os SSD-t szeretnék szerezni (mert így olcsóbb). Egyik amit néztem a Chipes akcióból való, ahhoz nincs semmi papír. A másik garija pedig egy pesti boltba szól. Csak azt szeretném, ha probléma esetén minél kevesebb szívás legyen, mert vidékről vagyok

-
malisonX
aktív tag
Sziasztok! Samsung szakszervizbe csak olyan SSD vihető, aminek hologrammos garipapírja van? Vagy ők sorozatszám alapján kezelik a garit? Köszi!
-
malisonX
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
iPon-nál lett véve, nem tudom mit fognak hozzá szólni...
Köszi a tippet -
malisonX
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én meg láttam egy videót youtube-on, amin ilyen gépbe tesznek egy SSD-t, a BIOS-ban állítgatják a boot boostert, de ebben nincs ez a menüpont.
2 másik notiban is full láthatatlan, szerintem nem itt lesz a gond, érdekes 
-
malisonX
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajnos nem jött be a dolog, Boot Booster opció pedig nincs
Azért köszi, hogy megpróbáltad -
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy SV100S2/32G típusú SSD-t a ASUS Eee PC 1005P típusú netbookomba, de a BIOS egyáltalán nem látja. Teljesen mindegy, hogy milyen SATA üzemmódot választok (Disabled, Compatible, Enhanced, AHCI, IDE). Ki lett próbálva egy Toshiba P300-133-mas és egy Lenovo N500 notebookban is, azok sem látják. Viszont asztali gépben (Gigabyte lap, P35 chipset) tökéletesen üzemel. Ilyenkor mit lehet tenni? Egyszerűen nem kompatibilis a notebookokkal? Legújabb BIOS van a gépeken, és legfrissebb firmware az SSD-n. Köszi előre is!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem, ez így természetes.
Sikerült végül is megvenni azt, aminél várni kellett a garijegyre? Vagy ez egy másik? Egyébként beregeltem enyémet a Samsung oldalán szériaszám alapján és azt írja hogy 3 év garim van rá+2 hónap a regisztráció miatt
Fire/SOUL/CD kolléga 
Köszi a tippet
2 másik notiban is full láthatatlan, szerintem nem itt lesz a gond, érdekes