Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
mi történik akkor ha éjszakára bekapcsolva hagyom a gépet letöltésre (itt mifelén csak 2megás net van) és az SSD-re tölti le pl a Full HD filmet? Kb 10-15gigáról van szó. Ezt azért tenném mert akkor egy idő után lekapcsol a HDD és nem hallom az idegesítő "seek" hangját. Engem az érdekelne hogy károsodna az SSD? 250kb/sec-el szoktam tölteni, attól is lehet baja hosszútávon?
Samsung 840 120GB Basic-ról lenne szó
-
V.Dave
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én is feltettem, minden simán ment, kb 30mp volt az egész folyamat. A gyári firmware-val ezt produkálta:

Ez pedig az új:

Tanulság: Kevesebb lett az olvasás, ráadásul a kondíció is leesett 99%-ra

-
V.Dave
senior tag
Sikerült! Sata II-n volt csak mert a régi SSD csak annyi tudott

Most kicsit megugrott hála istennek már azt hittem valami baj van a gépemmel megint.ÚJ:Samsung 840 120gb basic

Régi: OCZ vertex 2 120gb

Kétezer forint ráfizetéssel cseréltem le a jó öreg vertex-et ráadásul újra. Ha az írást nem nézzük szerintem megérte a csere

Köszönöm emberek a tanácsokat igazán hasznosak voltak

Szerk: letiltottam az agresszív sata izét is bár nemtudom mit csinál de rosszabb nem lett tőle

-
V.Dave
senior tag
köszi bár most olvastam először ezt az írást amit linkeltél de mindent úgy csináltam benne ahogy le volt írva! Viszont a második amit linkeltél ha jól sejtem ugyanaz az SSD-ről van szó az olvasás mégis lazán fele annyi nálam

AHCI módban telepítettem, sata 3-as kábel van feldugva a nem marvell vezérlőre, van szabad hely, csak az Etron usb driver nincs fennt a gépen.
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok! Szerintetek ez megéri az árát? Nem nagyon hallottam még a márkáról. Novemberi akció, az ár áfával van, 2év garanciával, bontatlan termék:
KingSpec 120GB SATA3 SSD C3000 Series (C3000-120) SATA3 SSD
17 990 HUF (Bruttó ár)
-
V.Dave
senior tag
-
V.Dave
senior tag
Üdv mindenkinek
Adott egy Kingston SV100S2/64G SSD Olvasás: 250MB/sec, írás:145MB/sec paraméterekkel és lemértem nem hozza az elvárt teljesítményt:
Az lehet probléma hogy nem AHCI módban telepítettem a win7-et és csak később kapcsoltam be, vagy egyszerűen kevés hozza a PIIX4 3,4Ghz, esetleg firmware frissítés kell neki?

Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Cyberpunk 2077
- Robogó, kismotor
- Milyen házat vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LG LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest