Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
mi történik akkor ha éjszakára bekapcsolva hagyom a gépet letöltésre (itt mifelén csak 2megás net van) és az SSD-re tölti le pl a Full HD filmet? Kb 10-15gigáról van szó. Ezt azért tenném mert akkor egy idő után lekapcsol a HDD és nem hallom az idegesítő "seek" hangját. Engem az érdekelne hogy károsodna az SSD? 250kb/sec-el szoktam tölteni, attól is lehet baja hosszútávon?
Samsung 840 120GB Basic-ról lenne szó
-
V.Dave
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én is feltettem, minden simán ment, kb 30mp volt az egész folyamat. A gyári firmware-val ezt produkálta:

Ez pedig az új:

Tanulság: Kevesebb lett az olvasás, ráadásul a kondíció is leesett 99%-ra

-
V.Dave
senior tag
Sikerült! Sata II-n volt csak mert a régi SSD csak annyi tudott

Most kicsit megugrott hála istennek már azt hittem valami baj van a gépemmel megint.ÚJ:Samsung 840 120gb basic

Régi: OCZ vertex 2 120gb

Kétezer forint ráfizetéssel cseréltem le a jó öreg vertex-et ráadásul újra. Ha az írást nem nézzük szerintem megérte a csere

Köszönöm emberek a tanácsokat igazán hasznosak voltak

Szerk: letiltottam az agresszív sata izét is bár nemtudom mit csinál de rosszabb nem lett tőle

-
V.Dave
senior tag
köszi bár most olvastam először ezt az írást amit linkeltél de mindent úgy csináltam benne ahogy le volt írva! Viszont a második amit linkeltél ha jól sejtem ugyanaz az SSD-ről van szó az olvasás mégis lazán fele annyi nálam

AHCI módban telepítettem, sata 3-as kábel van feldugva a nem marvell vezérlőre, van szabad hely, csak az Etron usb driver nincs fennt a gépen.
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok! Szerintetek ez megéri az árát? Nem nagyon hallottam még a márkáról. Novemberi akció, az ár áfával van, 2év garanciával, bontatlan termék:
KingSpec 120GB SATA3 SSD C3000 Series (C3000-120) SATA3 SSD
17 990 HUF (Bruttó ár)
-
V.Dave
senior tag
-
V.Dave
senior tag
Üdv mindenkinek
Adott egy Kingston SV100S2/64G SSD Olvasás: 250MB/sec, írás:145MB/sec paraméterekkel és lemértem nem hozza az elvárt teljesítményt:
Az lehet probléma hogy nem AHCI módban telepítettem a win7-et és csak később kapcsoltam be, vagy egyszerűen kevés hozza a PIIX4 3,4Ghz, esetleg firmware frissítés kell neki?

Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest