Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Néztem valamelyik kínai oldalon Revo2 cikket, ott a 100GB kerül 350 euroba. Ez azért sokkal több mint a Revo1 ára.

[link] -
Komplikato
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Nekem az USB-t telepítette, a HD Audio Bridge-et is meg sok mást is. Egyszer fordult elő, hogy elszabták a drivert és a USB drivereke helyett valamiért az ATI HD Audiot akarta feltenni ... de azért utána járok, mert lehet sokkal többet is kihozhatok a gépből.

Minden esetre, ha megpróbálok külön chipset drivert letölteni az AMD.COM-ról, akkor felajánlja a Catalyst 10.2-es drivercsomagot, azt hali.
-
Komplikato
veterán
Lenne egy fura kérdésem. Láttam egy 64GB MLC meghajtót, amit ilyen 7990-8490 jenért dobálnak, de típússzám az sehol sincsen. Annyi infó, hogy CFD gyártotta, 64GB, MLC, Sata2, és Initio chipes. Az egyetlen típús amit találtam keresővel, az papíron jó is lehetne, de halál nem biztos, hogy ez AZ. Másrészt se jót, se rosszat nem hallottam az INITIO cuccokról.
Valakinek van valami infója erről? Vagy vegyek 1.5x-es áron valamai szolid 40GB-os tuti motyót?

-
Komplikato
veterán
"Ez a neve: 10-9_vista64_win7_64_dd"
Ez display driver neve. Abban nincs ahci driver.Ebben mennyire vagy biztos, csak mert nekem Rs482/SB450 alaplap + valamilyen ATi kártyám van évek óta, és nekem eddig a VGA driver mindig telepített minden fityfenét a south bridge-hez külön driverek nélkül. Igaz AHCI-t nem, mert az nálam ki van kapcsolva.

-
Komplikato
veterán
Most néztem egyik híroldalon, jön a Kingston SSDnow V+180 széria. Az összes paramétere zsír ugyan az, mint a többi SF1200-es SSD-nek, amit itt már 100x kitárgyaltatok. Azért kíváncsi lennék ezt ki gyártja nekik? Intel? Samsung?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Komplikato
veterán
Másik témába írta valaki, hogy a papíron 200-250MB/sec olvasási adattal rendelkező meghajtók is valós körülmények között olyan 100-110MB-ot tudnak csak.
Akkor az lenne a kérdésem, hogy egy papírforma szerint 90-120MB olvasással rendelkező SSD-nál mennyivel rosszabb a valós adat, és az is érdekelne, hogy pl. egy 540MB-os OCZ Revo valós adata mennyi???
-
Komplikato
veterán
"Az OCZ Vertex 2 és Agility 2 széria között mi a különbség?"
Vertexnél kb. 5x akkora a megadott IOPS."Ja, és jól látom, hogy a Crucal már SATA3-as, ennek van érdemi haszna, vagy kiszolgálja még ezeket egy sima SATA2-es lap is?"
Itteni tapasztalatokat nem néztem, de nekem gyanús, hogy láttam táblázatot miszerint SATA2-vel kb. a 70%-át tudja csak olvasásban a megadott maximumnak.Azt meg a tesztek alapján lehet látni, hogy a megadott adatok mennyire valósak, illetve milyen helyzetben érik el ténylegesen. Elég sokan linkelték be ide a saját adataikat, szerintem lapozz vissza párat és nézd meg ezeket.
-
Komplikato
veterán
Gondoltam hátha érdekel valakit, Raid teszt RealSSD C300-al: [link]
Japánul van, de a bench screenek azért valamit segítenek. -
Komplikato
veterán
Nem azt írta valaki pár oldallal előbb, hogy a program a megtörtént írásokból számolgat átlagot, ami az első használat(ok) során nyilván magasabb, mint az átlag írogatás lesz, ezért kb. egy hét használat után ad érdemi infót? Vagy azt egy másik programról írták?
-
Komplikato
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Engem is érdekelne tapasztalati vélemény erről: Mushkin MKNSSDCL60GB-DX 60GB - Callisto Deluxe - 2,5" - SATA II - 60 GB - 285MB/s - 275MB/s
Ez olyasmi árban van, mint amit kerestél, de van itt OZC Agility 1 és 2, G.Skill Phoenix Pro, vagy ha inkább az olvasási sebesség kell, akkor Crucial RealSSD C300 ... igaz többnyire 36-37K közeli áron, de pár hete ezek bőven 44K fölött voltak még.
Hát igen, az adatlap nem minden. Nyilván nem egyformán jók. Kingstone-al nekem semmi bajom, de egyáltalán gyártanak SSD-t vagy még mindig bőszen matricázzák az Intel és Samsung meghajtókat?
Fentiek jó része már tudnak Trim-et, ehhez tudtommal W7 vagy valami friss Linux kell. -
Komplikato
veterán
Láttam páran Notebook + Exprescard megoldásban gondolkodnak ... no de mennyivel bonyolultabb (már ha az) mini-PCIE foglalatos SSD-t használni? Csak mert elég szép számmal kapni ilyeneket is, és nem foglalja be a külső bővítőhelyet. Persze olyan notiban ahol az egyetlen helyet WiFi kártya tölti ki nem nyerő, de láttam már pár gépet amiben több bővítőhely is volt.
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)