Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Remus389
nagyúr
az olcsó még olcsóbb lett
-
Remus389
nagyúr
-
Remus389
nagyúr
az ACHI modrol lenne kérdésem
most már ugy telepítettem fel, anélkül
sokat számít? mit vesztek?
és a BIOS-ban engedelyezem legközelebb és kész?
-
Remus389
nagyúr
sziasztok Win7-esem van és tegnap telepítettem a Samu 830 64GB SSD-mre
szeretném ha sokáig jó maradna az SSD-m
1. hsz-t tanulmányozva
Javasolt műveletek a meghajtó életciklusának növelése érdekében OCZ support szerint:
Windows Vistához:
Service: Disable Defrag
Service: Disable Windows Search
Setting: Disable Pagefile
Setting: Disable Write Cache (OCZ SSD)
Setting: Turn Off System Restore
Setting: Disable offline files
Setting: Startmenu - Show "run"
Setting: Startmenu - Show "printers"
Setting: Power options - max performance, disable sleep mode+ gondolom a torrent azt HDD--n
gondolom win7 esetén is ezeket érdemes kikapcsolni, sajnos magyar a win7-em, ezeket hol találom?
van-e még ezeken kívűl?
-
Remus389
nagyúr
sziasztok, hugom laptopjába megadta magát a winchester(ráesett egy tárgy)ha valakit érdekel
és arra gondoltam ha már így alakult SSD-t is lehetne venni bele, neki nem kell olyan nagy tárhely, szerintem egy 40GB vagy 64 GB-os is jó lenne neki, 10 lepedő egy új noti HDD, 20 egy alap SSD
1. kérdésem: egy WIN7 home prémium+office+google chrome mennyi helyet foglal el a winchesterből? (az én gépemen XP van és a notin ugye már nem tudjuk megnézni) Mert ha mondjuk 20 GB, akkor marad neki tizenvalahány GB az adatainak, ami tök jó mert se nem játszik se nem pakol rá filmeket, de azért legyen pár gigabyte-ja
2. melyik a legjobb ár/értékű a 40 gigás és 64 gigás mezőnyből? az a 64 gigás Buffalo mennyire éri meg egy noti HDD-hez? vagy a 40 gigás intel inkább?
3. egy AMD laptop jól kezeli az SSD-ket?
4. egyáltalán megéri? mit nyerünk? nyilván gyorsabb lesz, de ahhoz fényévekkel kell gyorsabbnak lennie hogy a lapijára költött pénz egy tizessel több legyen(mint említettem nála 40 vagy 64 gb elegendő, tényleg csak youtubeozik, meg gépel)
Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux kezdőknek
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest