Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
cwn
tag
ez felhasznalastol fugg, ha csak a windowst akarod gyorsitani eleg ssd+hdd kombo
de amikor pl egy 3d program olvassa be a geometryt meg a texturakat akkor azert nem art a sebesseg, igy mindenkepp kell egy nagy tar ami gyors is
szamomra a raid elkerulhetetlen, de ha mar van raid hdd tomb , akkor tok folosleges az ssd , mert nem gyorsabb
persze lehet hogy a windows 3 masodperccel gyorsabban indulna ssd-vel, csak ezt kb letojom, ez nem er meg nekem 30 ezret -
cwn
tag
kingston 64GB, igazabol nincs baj vele, mert 200MB/sec kijon belole
csak felesleges kiadasnak tartom , a 4 raid winyo mellett nem domborit jobban,
persze lehet raid ssd-t is osszerakni, csak a filemuveletek annyira nem fontosak hogy sok mulna rajtuk igy egy 4-es raid hdd boven eleg meg munkara is
az ssd helyett inkabb vennek jobb procit , vagy megegy nvidiata 4 hdd raidben megegy 12 magos intel+4 SLI nvidia 480-as rendszert is kiszolgal, es igy sem a filemuveletek lesznek a gyenge lancszem , hanem a proci
szerencsere a 3d-s programok kezdeik elfelejteni a processzorra epitkezest es a gpu-val szamolnak lassan, igy a jovoben aki dolgozni akar az a gpu-ra nyomja a penzet -
cwn
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
pont ezert vettem ssd-t hogy teszteljem, a jovoben megeri e ezt hasznalni
es ugy tunik hogy nem , nevetseges az egeszasztali gepben abszolut nem , mert inkabb rakok bele, 4-8 hdd-t , ne felejtduk el hogy 4 darab hdd 60 ezer ft korul van , 2-4 terabyte tarral, ezert a penzert kapsz egy 80 gigas loszart
notebookba meg csak csak, de ha nem fersz el a kicsi helyen amit az ssd nyujt akkor jon a szopas, kivetel ez alol azok a notebookok amikben 2 winyo hely van
-
cwn
tag
en vettem ssd-t , kingston 64 GB , de szerintem rohejes
a raid olcsobb , jobb, hasznalhatobbelado a cucc , 35 ezerert
egyedul a windows indulasanal , leallasanal van valami elonye, de minden masban a raid jobb
4 darab 1 teras winyo 50 ezerbol megall , es szarra gyalulja ezeket az ssd-ket, megbantam hogy megvettem , tobbet nem paliznak be vele
ez csak egy divat cucc, hulyegyerekeknek, en is hulye vagyok
-
-
cwn
tag
a 4 winyo olvasasi sebessege 400MB/sec, 2-szer gyorsabb mint egy ssd vagy 3-szor
a kis fileoknal ertelemszeruen rosszabb a helyzet, de hasznalat kozben ez eszrevehetetlen
a meret meg ugye 2 terabyte raid5-ben , kb 60 ezer ft-ert
ezert a penzert meg max kap az ember egy 64-80 gigas ssd-tosszehasonlithatatlan , soha nem raknek desktopba ssd-t , max akkor ha tobb ssd-re telne es nem szamit a penz
notebookba ssd kell nincs mese
-
cwn
tag
4 sima winyo raidben pl samsung kenterbe veri az ssd-t, asztali gepbe en olyat tennek, es boven olcsobb is mint egy megfelelo meretu ssd, a kapacitasrol meg ugye ne is beszeljunk
a 40 GB-os intel ssd meg szerintem keves, mert felrakom a windowst minusz 20 giga
inkabb egy 64 GB-os kingston tunik bevallalhatonak, legalabbis en most ilyet raktam a vaioba
de nem szakitja le az eget, a photoshop indulasa 3 masodperc , toshiba winyoval meg 5
hat ize nem egy nagy durrrrr
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Suzuki topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest