Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
zsole84
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, megoldódott. ( Alapra, majd újra visszaállítottam mindent a biosban, most már jó.)
-
zsole84
senior tag
Criystal Disk eredmény (Sata 2):
241/163
165/149
21/50
97/65Ez sem igazán acélos, ahogy látom...
-
zsole84
senior tag
Problémám a következő:
Gép bekapcsolását követően megjelenik a Windows betöltése felirat, viszont nem kezd el töltődni a rendszer, ilyenkor az SSD töltési ledje sem villog, csak kb. 20-25 másodperc múlva. (Ekkor megjelenik a Win logó és minden oké.)
Samsung 830 64 Gb SSD-t használok+HDD. Lemezkezelőben mindkét tárnál található egy 100 mb-os rész "Nem lefoglalt" elnevezéssel. Ez okozhatja ezt a betöltési problémát?
-
zsole84
senior tag
SSD mellé beüzemeltem egy HDD-t, amelyen volt Win, illetve egyéb programok. Újraindítást követően lett egy egy új 100 megás meghajtóm: Rendszer számára fenntartott (D) Hogy lehet ezt eltüntetni?
-
zsole84
senior tag
Beüzemeltem a Samsung 830-as SSD-met. Hard Disk Sentinel azt írja, hogy a TRIM inaktív. Gaabbaa útmutatása alapján állítottam be, a "fsutil behavior query disabledeletenotify" parancsot követően a visszaadott érték 0. Most akkor működik a TRIM vagy nem?
Köszi.
Aktív témák
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Portal 2
- Minecraft
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest