Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Aktív témák
-
-
stranger28
addikt
Igen, van külön 6gbps meg 3gbps kábel, de rá van írva biztosan melyik melyik. Nekem is mindkét fajtából adtak 2-2 darabot az alaplaphoz és alaposan fel volt tüntetve.
-
stranger28
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Bőven el lehet rajta férni, de a 8 giga ram ajánlott a lapozófájl miatt. Amikor teletömtem rammal a gépet, 16 giga lapozófájlt szépen lefoglalt és csak néztem, hogy hova lett a hely..
Látom, hogy neked 4 van és lehet így nem kellene majd kikapcsolni, szóval ezt kalkuláld bele. Játékot meg nem érdemes rá rakni (60-64 gigásokra) szvsz, pályabetöltés gyorsul, meg a minFPS-en dob valamennyit. Az enyémből még 2-3 gigát le lehet faragni a windóznál egyébként. -
stranger28
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
A 64GB-osokból olyan 60 körül lát a rendszer. Egy 64 bites win7 ultimate-em van egy 60 gigáson, Adobe szoftverekkel, pár benchmarkkal és a szokásos user progikkal. Így 37 giga szabad helyem van és olyan 10-12-t érdemes hagyni rajta, tehát 3-4 játék még elférne + office.
szerk: Hát nekem rengeteget gyorsult tőle, sata3-mas van és bitang sebes, 30 ezerért szerintem ajándék volt.
Úgyhogy én nem hagynám ki. -
stranger28
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan, hogy firmware frissítés után lassabb legyen az SSD? Konkrétan egy 60GB ADATA S511-ről van szó.
Köszi.
Aktív témák
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kisebbeknél viszont minden giga számít, plusz a lapozófájl is használja elfele. Nekem most az SSD life 8 évet ír várható élettartamnak.