Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
-
stranger28
addikt
Igen, van külön 6gbps meg 3gbps kábel, de rá van írva biztosan melyik melyik. Nekem is mindkét fajtából adtak 2-2 darabot az alaplaphoz és alaposan fel volt tüntetve.
-
stranger28
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Bőven el lehet rajta férni, de a 8 giga ram ajánlott a lapozófájl miatt. Amikor teletömtem rammal a gépet, 16 giga lapozófájlt szépen lefoglalt és csak néztem, hogy hova lett a hely..
Látom, hogy neked 4 van és lehet így nem kellene majd kikapcsolni, szóval ezt kalkuláld bele. Játékot meg nem érdemes rá rakni (60-64 gigásokra) szvsz, pályabetöltés gyorsul, meg a minFPS-en dob valamennyit. Az enyémből még 2-3 gigát le lehet faragni a windóznál egyébként. -
stranger28
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
A 64GB-osokból olyan 60 körül lát a rendszer. Egy 64 bites win7 ultimate-em van egy 60 gigáson, Adobe szoftverekkel, pár benchmarkkal és a szokásos user progikkal. Így 37 giga szabad helyem van és olyan 10-12-t érdemes hagyni rajta, tehát 3-4 játék még elférne + office.
szerk: Hát nekem rengeteget gyorsult tőle, sata3-mas van és bitang sebes, 30 ezerért szerintem ajándék volt.
Úgyhogy én nem hagynám ki. -
stranger28
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan, hogy firmware frissítés után lassabb legyen az SSD? Konkrétan egy 60GB ADATA S511-ről van szó.
Köszi.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kisebbeknél viszont minden giga számít, plusz a lapozófájl is használja elfele. Nekem most az SSD life 8 évet ír várható élettartamnak.