Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kösz épp most találtam rá én is. Nem csoda, hogy eddig nem találtam ilyen ostoba névvel.
A többit majd meglátom, ha hiányát érzem majd visszakapcsolom.
-
mzso
veterán
A defrag szolgáltatást, hogy tiltom le? Nem bírom kitalálni a milyen néven fut magyarul és így nem tudom kikapcsolni.
-
mzso
veterán
Helló!
Van egy kingston 90 gigás ssd-m. Olyanokat tapasztalok hogy amikor sok lemezművelet van akkor hajlamos merevre fagyni egyes programok mások meg akadozni. Pl. process explorer teljesen használhatatlanná válik amikor remuxolok videó fájlokat mkv-be. Ilyen merevlemezes időkből nem rémlik. Mi lehet a probléma? Mit lehet tenni ellene? ( A CPU használat nem tulzottan nagy ugyhogy szinte biztos hogy I/O gond )Ezenfelül (bár lehet semmi köze hozzá) az interrupts folyamat tipikusan 5-7%-on van.
-
mzso
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Rendben.
Mégvalami. Valami szokta baszkurálni a vinyót amikor magára hagyom a gépet egy ideig. Először azt hittem, hogy a vírus írtó de azután is megtörtént miután eltávolítottam. Defender, defragger deaktiválva. Ez lehetne a windows kereső? A process explorer-ben csak egy nyamvadt svchost-ot látok ami nem sokat segít mert mihelyt megmozdítom az egeret terminálódik.
-
mzso
veterán
Hi!
Rendeltem egy Kingstont. Most néztem az első hozzászólásban az ajánlásokat. Windows 7-nél érdemes kikapcsolni azokat a service-eket mint vistánál, vagy ez már máshogy kezeli az ssd-ket?
Ha a "Windows Search"-t kikapcsolom akkor elvész a start menü gyorskeresés is, ugye? -
mzso
veterán
Jó napot!
SSD vételben gondolkodom. Eredetileg 60 gigás Vertex 2 ocz-re gondoltam. De látom, hogy egy pár ezressel többért lehet 96 gigás Kingstont is venni.
Úgyhogy most egy kicsit határozatlan vagyok. Mert úgylátom jelentős teljesítmény különbség van közöttük, meg úgy látom az OCZ kétszer annyira tartós. Véletlenszerű írás érték az hiányzik a Kingston oldalán ami kicsit gyanús.
Megéri a +36 GB a sebesség és tartósság rovására?
Most afelé hajlok, hogy nem mivel ha nagyobb mennyiségű adatot dolgozok fel akkor azt úgyis mozgatnom kell a merevlemezekre. Bár nem volt még SSD-m úgyhogy nem tudom.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha csak a memória van minek lapozni?