Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
Aktív témák
-
Szab24
tag
Sziasztok, én is beléptem a klubba egy 60 GB-os Corsair GT-vel. Sikerült is egy új W7-et rátelepíteni, nagy nehezen az AHCI-t is megoldottam, de egyenlőre még csak kísérletezem. Tudom, hogy egy elég régi alaplapom van (Gigabyte 790X-DS4, X4955BE, 2+2 GB Corsair XMS2 CM2X memória) de nem kevés ez egy kicsit(nagyon):

Összességében is azt érzem, hogy nem igazán érte meg az SSD. A 2 perc boot idő lement 1 percre a Starcraft2 meg 5 másodperccel hamarabb indul el és ennyi. Azért még folytatom a tesztelgetést, a jövő hónapig biztosan mert akkor akarok venni új alaplapot és memóriát (szerintem ASROCK 970 Ext.4 lesz belőle) és hátha a SATA3 meg a DDR3-al jobb lesz!?
-
Szab24
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm!
Az alaplapok közül ASROCK 970 Extreme4-et és az MSI 970 G45-t néztem (de annyira nem ragaszkodom hozzájuk). Ha jól tudom a 990 és 970 között csak cf/sli-ben van különbség olyan meg soha nem lesz a gépemben.
-
Szab24
tag
Sziasztok!
SSD vásárláson gondolkozom a 60GB-os Corsair Force 3 vagy Force GT meghajtón gondolkodom. Ahogy látom a kettőnek szinte teljesen egyforma ára van, melyiket lenne érdemesebb megvenni?
+ kérdés: Most egy régi Gigabyte 790X-DS4-es alaplapom van (ha jól tudom ez SATAII) előbb utóbb le akarom cserélni az alaplap+memóriát. Érdemesebb előbb alaplapot cserélni illetve mindegy hogy milyen alaplapot veszek majd?
Köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Samsung kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Warhammer 40.000
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest