Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
ricsik
őstag
Értelek, de azt azért írják, mert így kevesebben próbálják meg a frissítést így kevesebben is fogják elrontani, ergo kevesebbet kell cserélniük. Ha körültekintő vagy, látom az voltál, mert sikerült, akkor ezeket a figyelmeztetéseket ignorálni lehet. A bios updatet és a bios rezetet én is kihagytam. Valahogy feleslegesnek tartottam. Néhány esetben szükség lehet rá, de ott is szerintem csak régebbi alaplapoknál.
Végeredményben jól tetted, hogy kérdeztél, sokan nem teszik és hülyeséget csinálnak. -
zetecR
addikt
Change Log:
Here is a summary of the new FW 1.3.3 for Force GT / 3:
1. Fixed a rare condition when waking from slumber mode that could cause the drive to hang. This can cause a BSoD if the drive is the primary storage boot device.
2. Fixed a rarely occurring issue during S3/S4 cycling to handle marginal flash timing. This can cause a BSoD if the drive is the primary storage boot device.
3. Fixed an issue during a firmware update where APM would be marked disabled in identify.Ez alapján el tudod dönteni.

-
Először is elnézést, belegondoltam olyan dolgot is a kérdésedbe, ami nem is létezik, nevezetesen azt feltételeztem, hogy van amikor nem látszik az SSD, azaz el sem indul a W7 olyankor...
(Ezért kérdeztem, hogy "eldobja-e" az eszközt...)Viszont még egyszer átolvasva, úgy veszem ki, hogy nem erről van szó, azaz amikor kiírodik, hogy No Physical Disk, akkor is simán elindul az SSD-ről a rendszer és értelem szerűen minden eszköz látszódik és működik is.
Ha ez a szitu, akkor semmi dolgod nincs, mert ez a No Physical Disk nem hiba.
Ez csak egy információs üzenet, ami akkor jelenik meg, ha a Marvell vezérlő engedélyezve van és egyik Marvell SATA port-ra sincs rákötve eszköz. (kb ugyanaz, mint pl amikor a BIOS kiírja, hogy SMART Enabled)2 módon szabadulhatsz meg ettől az üzenettől
1. (Ahogy már írtam is korábban) Letiltod a Marvell vezérlőt a BIOS-ban
2. Rákötöd pl a HDD-t az egyik Marvell SATA portraSzóval nem kell kábel-t cserélni, BIOS-t frissíteni, meg semmit.
Még1x: Bocsesz

Jim-Y
Először is mérj egy sebességet, ha a mért eredmények látványosan elmaradnak a gyártó által megadottól, akkor szükség lehet a külön sata driver-re.
(Úgy rémlik, hogy ez a Asmedia driver-t a legtöbb esetben szinte kötelező felpakolni, mert nem csak az SSD-k, de a HDD-k is (elsősorban gyenge írási sebesség miatt) igénylik, de nem vagyok 100%-ban biztos benne. Mérj egyet és kiderül) -
Akkor tiltsd le a Marvell vezérlőt a BIOS-ban.
Úgy is kérdezhettem volna, hogy a HDD-nél is tapasztalod a jelenséget, vagy csak az SSD-nél...
A kábel az meg úgy értsd, hogy "a cooler szél is meg tudja mozdítani" 200 Ft-os kategória, vagy valami normálisabb (pl rögzítőpecekkel ellátott, nem 1 méteres) kábel-e.
Mindenképp próbáld ki egy másik kábellel is. -
-
Aktív témák
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(Ezért kérdeztem, hogy "eldobja-e" az eszközt...)