- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
válasz
Normi™ #40817 üzenetére
Én is így gondoltam, nem csináltam vele különösebbet, hát van egy wow faktor notebook winyó után
igy már legalább látszódik hogy i7 van benne
[link] ez a cucc meg fenomenális. Tökéletesen illik a gépbe és ugyan olyan mintha a dvd meghajtó lenne benne kivétel hogy folyamatosan világít/villok néha kék alapon zöld
-
Ribi
nagyúr
válasz
Normi™ #34904 üzenetére
Lehet hogy jogos, de amikor trabi után veszel egy m5-öst (S4-es is lehet, márka lényegtelen), majd mikor elviszed tesztelni, kiderül 500 paci helyett mondjuk 350 van benne. Trabihoz képest mind2 brutális. Valszeg kihasználni sem tudod (persze persze tudom hogy itt mindenki Sumi) értelmesen. De valszeg visszamennél és torkon szúrnád a kipufogóval, hogy átb***tak. Mond hogy nem így van. Na ugyanez van SSDvel is. Lehet hogy normál winyóhoz képest eszement gyors, de nem azért vesz az ember X sebességűt, hogy utána X/2-t kapjon. Vagy ha valakinek ez nem világos, akkor ott gondok vannak.
-
strebacom
senior tag
válasz
Normi™ #34586 üzenetére
Az a jó akkor nekem is az van rajta, de még itt csücsül a dobozában, majd holnap jön a a nagy műveletek sora!
MÁS: szerintetek EZ!! a program tökéletes a Backup készítésére az SSD-hez, ez nekem eredetiben van meg, és eddig nagyon-nagyon szuper volt,minden benne van ami kell egy lemezhez!!
Köszi!!
UI: Most látom a 12 verzió, de nekem a 2011-es(11) van meg!!
-
Bodor
veterán
válasz
Normi™ #34581 üzenetére
Az a lényeg, hogy elégedett vagy vele.
Azt, hogy gyorsabbnak érzed, mint a Vertex 2-őt, szerintem a friss Win telepítésnek köszönhető, már ha az történt, meg a placebo hatásnak, hogy új és gyorsabb SSD-d van. Persze azért meg lehet kicsit érezni a SATA2 után a SATA3-as sebességet!
-
Bodor
veterán
válasz
Normi™ #34578 üzenetére
Te is össze tudod hasonlítani a tiédet a többiekével ezen a oldalon, de ha véleményre vagy kíváncsi, csak annyit mondhatok : Hát ez a sebesség fenomenális!
Annyira sebes, hogy már csak na!
Meg vagy elégedve vele?
-
GSzarkaTAT
tag
Aktív témák
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 970 EVO Plus 2TB GARI: 2026.07.26.
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ 1 év garancia/ Steam Deck ready/
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest