- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Értem én , hogy miről beszélsz, szerintem neked nem világos, hogy én miről...
Nem azt mondtam, hogy az nem baj, ha fele olyan a teljesítménye az SSD-nek, mint amit a gyártó megadott.
Az általam felhozott példa egy igen extrém nagy különbséget ( igen X/2) mutatva azt igazolja, hogy még ekkora sebességkülönbség sem számít, tehát kár 20-50 MB-on görcsölni, mert gyakorlatilag nincsen jelentősége a dolognak. Az általad leírt példa nincs pariban az enyémmel.Az a baj, hogy mindenki elvárja, hogy betéve a gépbe az SSD-t, egyből hozza is a gyári értékeket. Arra már a nagy többség lusta, hogy utánaolvasson a gyártó weboldalán, hogy milyen tesztkörnyezetben, és milyen programmal, azon belül milyen beállításokkal mérték azokat az eredményeket. Szóval nem átb..szásról van szó, hanem nagyfokú tájékozatlanságról. Persze, ez a topik azért van, hogy tanuljon az ember, de az esetenként előforduló felesleges teljesítményhajhászásra nem igazán kéne teret adni itt szerintem....
Ahány gép, annyi hardverkörnyezet, annyiféle eredmény. A tetejében sokan még mindenféle felesleges driverrel telepakolják a gépüket, utána meg csodálkoznak, hogy valami bibi van. A legtöbben azt sem tudják, hogy a legelterjedtebb Sandforce vezérlős SSD csak akkor hozzák a gyári adatokat, ha ATTO-val történik a mérés... és még sorolhatnám....
Szóval a gondok inkább ezen a területen vannak, nem máshol.....
-
Normi™
őstag
Itt nem arról van szó,mert mikor megvettem akkor én is belinkeltem ide,hogy ok-e,de van aki már századik tesztjét linkeli be ide és egyszerűen nem érti meg,hogy ennyit tud és a gyári értéket szinte egyik sem közelíti meg,ezt kellene megérteni...Marketing,semmi más!Már semmi másról nem szól ez a topik,csak arról,hogy esett 1mb/s-ot az írás megölöm magam,kicsit gondolkodni is kellene,meg megérteni,hogy nem egy tényező dönti el,hogy minek milyen a sebsssége!A másik meg az,hogy hülyére írják az ssd-t tesztekkel és ezután meg jönnek,hogy mi ez a 9tb a lemezemen...biztos átvertek
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest