Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
DV
senior tag
válasz
lajos001
üzenetére
Frissits BIOS-t, hogyha nem a legfrissebb lenne fent.
MC Pite
Az olvasas lenyegtelen, mert korlatlan olvasast elvisel a NAND chip, viszont az iras mar korlatozott. Az a 350GB iras nem sok , nalam 8TB iras van mar es 98%-os az SSD (Intel).
Ocz Toolbox, link (nem tudom mukodik-e Indilinx vezerlos SSD-n). -
hermanyi
addikt
-
Zso Ro
senior tag
válasz
lajos001
üzenetére
Acronis szoftvere teljesen jo a szektoronkenti ghostolasra.Egyszer megcsinalod,es vinyon tarolod.Esetleg csereled 2-3 havonta,ha szukseget erzed.
Az altalad emlitett helyrol vasaroltam en is,regebben is rugalmasan kezeltek a problemakat,remelem a jovoben se valtozik negativ iranyba.Na de eleg a reklambol
Nekem 100%-os meg mindig,igaz,nem minden esetben van hasznalatban,mert tobb gepbe,kulonfele korulmenyek es chipsetekkel tesztelgetem/tesztelgettem,mielott most hetvegen bekerul a veglegesnek itelt helyere.
Ha lassulast erzel hosszabb tavon a hasznalat alatt,akkor a mar elmentett "szuz" rendszert ghostold vissza es csinalj ismet egy sebessegtesztet.En legalabbis ezt fogom csinalni,ha erzem a teljesitmeny csokkeneset.A sentinelnek pedig nem tulajdonitok annyi szerepet,az SSD teren semmikepp.
-
Zso Ro
senior tag
válasz
lajos001
üzenetére
HDD sentinel merevlemezekhez irodott,nem SSD-hez.Nem kellene egybol rojtosra f*sni a gatyat tole.Nekem is Buffalo van,es majd elhiszem hogy tonkrement,ha mar nem indul el.
3ev garancia van ra,abba belefer a 3honap.Legfeljebb cserelgeted
Ha valaki tud ajanlani SSD elettartamot mutato programot SSD-hez,azt szivesen vennem es sztem a kollega is.
Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Corsair mp 600 core XT 4 TB most olcsóbban!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi