Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hát nem tudom,lehet az pörgeti,de ahogy olvasom az tök természetes dolog,ugye az elhasználódással kapcsolatban.HDS ezeket írja ki nem tudom ebből mennyit meg mit lehet kinézni
Meg még egy kérdés ugye tudom ha valamit az ssd vagyis a c: meghajtóra telepítek ugye az az ssd-n végez dolgokat,de pl ha valamit a hdd d: meghajtóra rakok pl mint a játék vagy valami program,az kevésbé használja akkor a a c: ssd meghjatót?
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Attól függ melyik értéket olvassa. Van olyan SSD, ami külön mutatja a host és a tömörítés utáni NAND írásokat is. Nem tudom van-e olyan, ami a tényleges értékbe a háztető alatti adatmozgatásokat is beleszámolja a visszajelzett értékbe (kivéve persze a "Life Left" érték...).
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest